boldcast

boldcast

Denmark

boldcast - alt om dansk og international fodbold.

Episodes

Superligaklubbernes kommende transfervindue  

Som den sidste udsendelse i rækken, hvor vi gør status i Superligaen, handler dagens boldcast om transfer-vinduet i januar. Hvad har klubberne af behov, og hvem står de til at miste? Det debatterer vært Søren Kusk med Nicolai Tøfting, Jesper Helmin, Mikael Blond og Mikkel Nøhr.

boldcast 0

Superligaklubbernes efterår - del 2  

I det andet af to programmet kigger bold.dk's eksperter, Mikkel Nøhr og Mikael Blond, på Superligasæsonen for bund 7. I del 1 kan du høre vurderingen af top 7.

boldcast 0

Superligaklubbernes efterår - del 1  

I to programmer kigger bold.dk's eksperter tilbage på Superligasæsonen. I første program tager Nicolai Tøfting og Jesper Helmin sig af top 7. Anden del kan høres i morgen.

boldcast 0

FCK's spinkle håb. Champions League runde 6 med Mikael Blond  

Champions League lukker og slukker 2016 i denne uge og Mikael Blond og vært Søren Kusk kigger frem mod de resterende 16 kampe i gruppespillet med fokus på de grupper, der ikke er afgjort og selvfølgelig FCK

boldcast 0

Glemmer du, så husker jeg - Jesper Bechs om sin karriere som Superliga-profil  

Søndag d. 27. november spillede Jesper Bech sin sidste kamp i karrieren. Det markerer boldcast ved at sætte den nu pensionerede Superliga-profil i stævne til en snak om højdepunkterne i karrieren.

boldcast 0

"Vi glæder os i denne tid" - Premier League-optakt til december og runde 14 med Peter Miles  

December er brunkager, bjældeklang og Premier League! Den første december-runde står for døren, og journalist Peter Miles og vært Søren Kusk tager temperaturen på Englands bedste række forud for den vigtige decembermåned med fokus på runde 14.

boldcast 0

Før vinterpausen: Status i 1. division - med Nicolai Tøfting  

1. division står foran 19. runde og efter den venter vinterpausen. Nicolai Tøfting og vært Søren Kusk diskuterer de mulige oprykkeres chancer og vurderer, hvilke hold, der har gjort det godt.

boldcast 0

FCK er klar til Porto - Champions League runde 5 med Mikael Blond  

Tirsdag spiller FCK en meget vigtig Champions League-kamp mod deres direkte konkurrenter fra FC Porto. Den kamp tager Mikael Blond og Søren Kusk hånd om i dagens boldcast, mens de også diskuterer et par af de andre højspændte kampe i denne runde.

boldcast 0

El Derbi madrileño - Atletico-Real og runde 12 i La Liga  

Søren Kusk har sat Mikkel Nøhr i stævne for at snakke om den kommende runde 12 i La Liga med Madrid- og danskerbrillerne på.

boldcast 0

Derby delle Madonnina: AC Milan og Inter og optakt til runde 13 i Serie A  

Mikael Blond og vært Søren Kusk bruger i dagens boldcast tiden på at klæde dig på til AC Milan-Inter og den aktuelle status i bundstriden frem mod runde 13 i Serie A

boldcast 0

Superligaens runde 17 og de sidste fem runder frem mod vinterpausen  

Jesper Helmin og Søren Kusk kigger frem mod de sidste fem runder i Superligaen før vinterpausen med fokus på den fortstående runde 17

boldcast 0

Livet som Serie-dommer - med Morten Lønskov  

Serie-dommere lægger både ryg til fordomme og brok. I denne boldcast giver Morten Lønskov og Søren Kusk et indblik i seriedommernes verden, hvor brok, kammeratskab og lidenskaben for fodbold går hånd i hånd.

boldcast 0

En helt almindelig mand i EM-finalen 1992. Historien om Claus Christiansen og EM '92  

Claus Christiansen var 7 år før EM-finalen ikke noget kendt navn i Danmark. Faktisk spillede han ungdomsfodbold på lavt niveau. Alligevel var han en del af Richardos verdensberømte landshold. Få hele historien i dagens boldcast!

boldcast 0

4-4-2 eller 3-5-2? - Danmarks landskampe mod Kasakhstan og Tjekkiet  

Danmark står overfor en meget vigtig landskamp, når de fredag tager imod Kasakhstan i Telia Parken. Søren Kusk og Mikkel Nøhr varmer op til kampen og tager fat på de vigtige valg af taktik og angrebsmakkerpar.

boldcast 0

Nyhedsoverblik 8. November  

Dolberg, Cristiano og Benny Gall: Tirsdagens nyhedsoverblik fra boldcast d. 8. november

boldcast 0

Nyhedsoverblik 7. November  

Skæbnedag, Esbjerg og Topkamp: Mandagens nyhedsoverblik fra boldcast d. 7. november

boldcast 0

Nyhedsoverblik 4. November  

Dolberg, Jørgensen og Superliga: Fredagens nyhedsoverblik fra boldcast d. 04. november.

boldcast 0

2. Divisions-special - Dommens dag  

De top slutspil skal bestemmes i den sidste runde i 2. division og det er meget tæt, så der er flere hold, der kan få mere ud af at tabe point end at vinde. Mikael Blond og Søren Kusk klæder dig her på til lørdagens 12 kampe i 2. division

boldcast 0

Nyhedsoverblik 3. November  

Schmeichel, pokal-succes og danskerbrag: Torsdagens nyhedsoverblik fra boldcast d. 3. november.

boldcast 0

Nyhedsoverblik 2. November  

Guardiola, Solbakken og favoritsejre: Onsdagens nyhedsoverblik fra boldcast d. 02. november 2016

boldcast 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose