Bonde-podden

Bonde-podden

Sweden

En podcast om Bonde söker fru 2015. Karolina Widerström och Sofia Dalén pratar om bönderna, dejterna och avsnitten. Tillbakablickar på tidigare säsonger, forna favorit-bönder och episka klipp. Häng med, det kommer bli en dramatisk säsong av världens bästa dejting-program!

Episodes

Skinnjacka, rosor & tre chokladkakor  


Äntligen har vi fått komma hem till gården! Jennifers killar förvirrar (som vanligt), Sigrids gård dryper av lobbyism OCH varför kan inte Karolina se skillnad på Idol och Bonde Söker Fru?

Brandon, Trädet & Charlie Guldvinge  


Karolina och Sofia är övertaggade efter detta späckade gruppdejts-avsnitt! Varför blir det Fashion Walk på Sigrids gård? Varför borde Jennifer låsa sin sovrumsdörr om natten? Och VAD ÄR BRANDONS DEAL???

På gruppdejt med penna, blomma, papper  


Äntligen dags för gruppdejt-avsnittet! Känslorna flödar, DRAAAAMAN likaså & hur romantisk kan du bli om du får tillgång till penna, blomma, papper?

Zebrafinken & T shirt-skjortan  


Favorit-avsnittet SPEEDDEJTEN behandlas och Karolina och Sofia är som vanligt fyllda med känslor och analyser kring bönderna och deras dejter. Blir det kärlek i år? Och varför är Karolina soulmate med Zebrafinken?

VI ÄR TILLBAKA!  


Aningens sent avsnitt men vi är ÄNTLIGEN tillbaka! Bonde för bonde ska avhandlas och analyseras, det blir skratt, skämskuddar och som vanligt: SJUKT MYCKET KÄNSLOR!

Två bomber och ETT BREV!  

Poddis är tillbaka! Årets bönder har presenterats och tjejerna är sjukt taggade och, som vanligt, fyllda med åsikter och djupa analyser (så djupt som det kan bli om ett dejtingprogram det vill säga). Karolina får både moderskänslor och skämskudde medan Sofias högsta casting-dröm har gått i uppfyllelse...

Barnens dag, musslan och en livslång vänskap  


Nytt år, nytt avsnitt av Bonde-Podden! Tjejerna är lite lugnare än sist och fulla av intryck efter "studioprogrammet". Vem är Pontus nya flamma? Har Fredrik håll i sitt barn endast en gång? Och finns det egentligen livslånga vänskaper?

Sömnlösheten, nörderiet och skrattanfallet.  


En arbetsvecka utan sömn har tagit ut sin rätt... MEN senaste BSF måste såklart analyseras ändå! Det blir skratt, ilska och ännu mer skratt.

Stelhet, snusk och två kilo vindruvor  


Från förra veckans dur går vi nu till moll! Karolina och Sofia är besvikna på allt från resmålen till snuskskämt, hotellrum och uteblivna kyssar. Men som alltid: skratt, skämskuddar och liiite kärlek finns det allt!

Kyssljud, motljus och orättvisa resmål  


Superpodd! Smockfull med köttiga analyser, lättsamma iakttagelser och såklart: SKÄMSKUDDAR! Karolina pratar gott om Bornholm medan Sofia är lite elak som vanligt.

Kyss-bonanza och att vägra hålla hand  


Späckat avsnitt av Bonde-Podden där vi avhandlar kyssar, handhålls-vägran och modiga bönder. Men vad händer egentligen under ytan?

NU HÄNDER DET GREJER!!  


Karolina och Sofia har sett avsnittet tillsammans och spelar in DIREKT etfer, de är i chock! Sofia har skrikit, Karolina har fått moderskänslor och båda är HELT hypade! (Förlåt för det)

Kärlek? Skratt! Och en oväntad vändning...  


Sofia hyllar det, enligt henne, bästa avsnittet hittills. Karolina drabbas av lätt-skäms-het och båda känner att Marcus gård börjar falla på plats... Samt en rejäl kärleksförklaring till den svenska sommaren!

Tårar, barngrupper och smutsiga jeans  


Karolina drar fram skämskudden som vanligt och Sofia förbryllas av Pontus polare, på flera sätt. Och är det verkligen skillnad på Marcus tjejer och en barngrupp?

Att gå på känsla...  


Karolina är fortsatt förvirrad över Marcus nya tjejer. Sofia är upprörd över en 21-åring. Världens bästa dejting-program bjuder upp till många känslor... Kanske till och med kärlek?

Hem till gården  


Äntligen har tjejerna fått flytta hem till böndernas gårdar! Varför har Marcus sju tjejer? Vilken bonde borde starta musikaliskt kollektiv? Och kan en vegetarian bli kär i en köttbonde?

På tu man hand  


Vi avhandlar rekord-avsnittet där bönderna gör sina val, fyra tjejer till gården... Eller?

Dags för gruppdejt  


I avsnitt två pratar vi om gruppdejterna och analyserar hur det egentligen gick för våra bönder.

Speeddejt!  


Avsnitt ett av Bonde-podden. Vi introducerar årets bönder, siar om framtiden och snackar speeddejt.

0:00/0:00
Video player is in betaClose