Bonde-podden

Bonde-podden

Sweden

En podcast om Bonde söker fru 2015. Karolina Widerström och Sofia Dalén pratar om bönderna, dejterna och avsnitten. Tillbakablickar på tidigare säsonger, forna favorit-bönder och episka klipp. Häng med, det kommer bli en dramatisk säsong av världens bästa dejting-program!

Episodes

Bachelor & Bananer  


Linda gör nedslag hos gamla bönder och Sofia och Karolina dyker ner i känslor, analyser och dialektbyten. Karolina berättar ett traumatiskt barndomsminne som innehåller bananer medan Sofia är trött på den traditionella familjemallen... Och: VEM är det som borde söka till The Bachelor?

"När kamerorna slocknat"  


Säsongen är över :( Men ett ovanligt skrattigt avsnitt av Bondepodden! Karolina är full?? Charlie Guldvinge går från romankaraktär till författare. Och Pers väsen, VAD är det egentligen? Missa oss inte på Facebook och Twitter

Kärleksplanering & The Girl With The Dragon Tattoo  


Det efterlängtade reseavsnittet äro äntligen hos oss! Det blir: Dålig Humor, Machokulturens frodande i och med ordval OCH: HUR KAROLINA oromantiskt PLANERAR i förhållanden medan Sofia suger på geografi. Också- Charlie Guldvinge som romanfigur, HUR? VARFÖR? Alla svar och lite till finnes i Bondepodden!

Hångel & Paketpris på resor till Malta  


FINALLY är Bondepodden tillbaka! De två senaste avsnitten avhandlas, som vanligt med mycket känslor och funderingar. Varför skyltar Charlie Guldvinge i sociala medier med sin medverkan i BSF? Varför skäms Karolina & Sofia för bikini-ritten? Vem är Mattias? OCH hör den rafflande berättelsen om när Karolina var 21 år...

Stefan, KYSSAR & att dejta sin pappi  


BÄSTA AVSNITTET den här säsongen tycker vi! Av Bonde Söker Fru alltså. Bondepodden är ju alltid bra ;) Kan man bli kär i en fadersfigur? Är det en beef sen 80-talet mellan Sigrid och Linda? Och vad är det för BOMB David hemlighåller?

Vanliga Dagar & En Stick-battle  


TRÅKIGT AVSNITT av Bonde Söker Fru- men givetvis ICKE av Bondepodden. Går det att bli barn-sugen av att kolla på en föl-förlossning? Varför blev Carola helt plötsligt ohållbar för Per? OCH vilka av Eriks tjejer passar Jennifers killar ihop med?

Attackkyssar, tårar & Dublin  


KUL AVSNITT att analysera! Varför dömer Karolina läpp-piercings? Varför förstår Sofia att Brandon blivit mobbad? Finns det kor i Göteborg? OCH hur bra intuition har Annelie egentligen?

Mössan & Galten  


Två besvikna (och hostiga) poddare som stör sig på en alldeles för stor mössa och en kappvändare. Varför behöver Sigrid krama en häst? Vad är ”galten?” Samt: Vad hände den gången då Karolina tog sitt BSF-nörderi ett steg för långt? Rafflande avsnitt om ett inte så fullt rafflande avsnitt.

Skinnjacka, rosor & tre chokladkakor  


Äntligen har vi fått komma hem till gården! Jennifers killar förvirrar (som vanligt), Sigrids gård dryper av lobbyism OCH varför kan inte Karolina se skillnad på Idol och Bonde Söker Fru?

Brandon, Trädet & Charlie Guldvinge  


Karolina och Sofia är övertaggade efter detta späckade gruppdejts-avsnitt! Varför blir det Fashion Walk på Sigrids gård? Varför borde Jennifer låsa sin sovrumsdörr om natten? Och VAD ÄR BRANDONS DEAL???

På gruppdejt med penna, blomma, papper  


Äntligen dags för gruppdejt-avsnittet! Känslorna flödar, DRAAAAMAN likaså & hur romantisk kan du bli om du får tillgång till penna, blomma, papper?

Zebrafinken & T shirt-skjortan  


Favorit-avsnittet SPEEDDEJTEN behandlas och Karolina och Sofia är som vanligt fyllda med känslor och analyser kring bönderna och deras dejter. Blir det kärlek i år? Och varför är Karolina soulmate med Zebrafinken?

VI ÄR TILLBAKA!  


Aningens sent avsnitt men vi är ÄNTLIGEN tillbaka! Bonde för bonde ska avhandlas och analyseras, det blir skratt, skämskuddar och som vanligt: SJUKT MYCKET KÄNSLOR!

Två bomber och ETT BREV!  

Poddis är tillbaka! Årets bönder har presenterats och tjejerna är sjukt taggade och, som vanligt, fyllda med åsikter och djupa analyser (så djupt som det kan bli om ett dejtingprogram det vill säga). Karolina får både moderskänslor och skämskudde medan Sofias högsta casting-dröm har gått i uppfyllelse...

Barnens dag, musslan och en livslång vänskap  


Nytt år, nytt avsnitt av Bonde-Podden! Tjejerna är lite lugnare än sist och fulla av intryck efter "studioprogrammet". Vem är Pontus nya flamma? Har Fredrik håll i sitt barn endast en gång? Och finns det egentligen livslånga vänskaper?

Sömnlösheten, nörderiet och skrattanfallet.  


En arbetsvecka utan sömn har tagit ut sin rätt... MEN senaste BSF måste såklart analyseras ändå! Det blir skratt, ilska och ännu mer skratt.

Stelhet, snusk och två kilo vindruvor  


Från förra veckans dur går vi nu till moll! Karolina och Sofia är besvikna på allt från resmålen till snuskskämt, hotellrum och uteblivna kyssar. Men som alltid: skratt, skämskuddar och liiite kärlek finns det allt!

Kyssljud, motljus och orättvisa resmål  


Superpodd! Smockfull med köttiga analyser, lättsamma iakttagelser och såklart: SKÄMSKUDDAR! Karolina pratar gott om Bornholm medan Sofia är lite elak som vanligt.

Kyss-bonanza och att vägra hålla hand  


Späckat avsnitt av Bonde-Podden där vi avhandlar kyssar, handhålls-vägran och modiga bönder. Men vad händer egentligen under ytan?

NU HÄNDER DET GREJER!!  


Karolina och Sofia har sett avsnittet tillsammans och spelar in DIREKT etfer, de är i chock! Sofia har skrikit, Karolina har fått moderskänslor och båda är HELT hypade! (Förlåt för det)

0:00/0:00
Video player is in betaClose