Bonusfamiljen-podden

Bonusfamiljen-podden

Sweden

En podcast där Moa Herngren, tillsammans med Clara Herngren och Per Naroskin, diskuterar och svarar på olika frågor, problem och utmaningar som kan dyka upp för en bonusfamilj.

Episodes

5. Hur får jag mitt bonusbarn att tycka om nya halvsyskon?  

Hur får man bonusbarnet att tycka om sina nya halvsyskon? Och är det okej att exet "lånar" sonen på ens barnvecka utan att fråga? Det här och mycket mer diskuterar Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren i avsnitt fem av Bonusfamiljen-podden.

4. Dina stålar och mina pengar - vem betalar för vad i Bonusfamiljen?  

I detta avsnitt av Bonusfamiljen-podden diskuterar Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren om det är okej att den ena drar på lyxsemester med sina ungar när den andre inte har råd att hänga med. Och så undrar författaren och bonusmamman Denise Rudberg hur man delar på kostnaderna i bonusfamiljen.

3. Bonusbarnens mamma vägrar träffa mig!  

I detta avsnitt av Bonusfamiljen-podden diskuterar Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren vad man ska göra om bonusbarnens mamma vägrar träffa en. Och så får vi goda bonusråd från artisten och bonuspappan Niklas Strömstedt.

2. Min bonusson tycker inte om mig – vad ska jag göra?  

I detta avsnitt av Bonusfamiljen-podden diskuterar Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren vad man ska göra om bonusbarnen inte tycker om en. Gästfrågan kommer från Helena von Zweigbergk som undrar hur mycket ”klan” man får vara med sin originalfamilj

1. Vad gör man när familjekulturerna frontalkrockar?  

Välkomna till det allra första avsnittet av Bonusfamiljen-podden med Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren! I varje program försöker dom besvara nya lyssnarfrågor om livet i bonusfamilj. Gästfråga: Komikern Karin Adelsköld.

0:00/0:00
Video player is in betaClose