Bonusfamiljen-podden

Bonusfamiljen-podden

Sweden

En podcast där Moa Herngren, tillsammans med Clara Herngren och Per Naroskin, diskuterar och svarar på olika frågor, problem och utmaningar som kan dyka upp för en bonusfamilj.

Episodes

1. Vad gör man när familjekulturerna frontalkrockar?  

Välkomna till det allra första avsnittet av Bonusfamiljen-podden med Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren! I varje program försöker dom besvara nya lyssnarfrågor om livet i bonusfamilj. Gästfråga: Komikern Karin Adelsköld.

9. Mitt ex vill inte att jag träffar hennes nya partner  

I detta avsnitt diskuterar Moa, Clara och Per nya lyssnarfrågor: "Mitt ex vill inte att jag ska träffa hennes nya partner trots att de ska åka på semester med barnen” och ”Min sambo curlar sitt ex för att hon har dåligt samvete för skilsmässan”.

8. Bonusbarn-special med Fredrik Hallgren och Flora Wiström  

I veckans avsnitt av Bonusfamiljen-podden gästar skådespelaren Fredrik Hallgren (som spelar Martin i tv-serien "Bonusfamiljen"). Han berättar om sina erfarenheter av att vara bonusbarn och att leva i bonusfamilj som vuxen. Vi får även bonusfrågor från författaren och bloggaren Flora Wiström, som själv vuxit upp i bonusfamilj. Hon undrar bland annat hur man gör när bonusföräldern är svartsjuk på en. Som vanligt i poddstudion hittar vi Moa Herngren, Clara Herngren och Per Naroskin.

7. Min dotter vill inte att jag har en pojkvän  

Saras dotter accepterar inte nya pojkvännen som Sara försöker introducera, och vad gör man när ens partners ex beter sig hotfullt? Detta och mycket mer diskuterar Moa Herngren tillsammans med Clara Herngren och Per Naroskin i veckans avsnitt av Bonusfamiljen-podden.

6. Min nya kvinna är svartsjuk på min ex-fru  

I avsnitt 6 diskuterar Moa Herngren, Clara Herngren och Per Naroskin nya lyssnarfrågor om och kring bonusfamiljen: ”Min nya kvinna är svartsjuk på mitt ex” och ”Min partner tycker jag ska ta mer ansvar för mina bonusbarn men det tycker inte jag”.

5. Hur får jag mitt bonusbarn att tycka om nya halvsyskon?  

Hur får man bonusbarnet att tycka om sina nya halvsyskon? Och är det okej att exet "lånar" sonen på ens barnvecka utan att fråga? Det här och mycket mer diskuterar Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren i avsnitt fem av Bonusfamiljen-podden.

4. Dina stålar och mina pengar - vem betalar för vad i Bonusfamiljen?  

I detta avsnitt av Bonusfamiljen-podden diskuterar Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren om det är okej att den ena drar på lyxsemester med sina ungar när den andre inte har råd att hänga med. Och så undrar författaren och bonusmamman Denise Rudberg hur man delar på kostnaderna i bonusfamiljen.

3. Bonusbarnens mamma vägrar träffa mig!  

I detta avsnitt av Bonusfamiljen-podden diskuterar Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren vad man ska göra om bonusbarnens mamma vägrar träffa en. Och så får vi goda bonusråd från artisten och bonuspappan Niklas Strömstedt.

2. Min bonusson tycker inte om mig – vad ska jag göra?  

I detta avsnitt av Bonusfamiljen-podden diskuterar Moa Herngren, Per Naroskin och Clara Herngren vad man ska göra om bonusbarnen inte tycker om en. Gästfrågan kommer från Helena von Zweigbergk som undrar hur mycket ”klan” man får vara med sin originalfamilj

0:00/0:00
Video player is in betaClose