Brainpunch Podden

Brainpunch Podden

Sweden

En svensk podd om internetkultur och svåra teoretiska frågor, sjuk humor och grova skämt där inget område är förbjudet. Generellt sett pratar vi om allt och har 1 avsnitt i veckan om färska händelser, memes, spel, teknologi, samhällsfrågor och mycket mycket mer...

Episodes

Million Dollars But Special - Clown spydd navelsträng  

Bjöd in Bea i podden och snackade lite hypotetiska situationer genererade från spelet "million dollars but"!
Missa inte vår livepodd / streamshow på lördagen den 19:e kl 18:00 (idag på poddrelease)
Kolla in vår FaceBook, Instagram och Youtube =)

Bregott Homies, ska vi leka?  

Veckans avsnitt sponsras av svensk mysstund då vi tar podden in på en mer lugnare och mjukare ton, 40 min med lugna disskutioner och betydligt långsammare tempo än vad vi brukar köra, hoppas ni gillar det!
Nästa veckas avsnitt är oxå klart och veckan efter det kommer vi gå in på riktigt roliga avsnitt med mer planerade teman och lekar, missa inte!

#10 - Fiverr, Twitch, Youtube, Bloggar  

Avsnitt 10 - Vi snackar lite löst i detta avsnitt om diverse online communitys med inriktning på innehållsmaterial och att vara publik figur.
Detta avsnitt ville jag testa en ny approach på hur podden skulle låta och valde att göra den så rå som möjligt utan nån speciell redigering, så det ni hör nu är en helt näst intill orörd inspelning, vi vill se reaktionerna av den och hur pass annorlunda folk tycker den låter! =)

#8 - Folksjukdomar, diagnoser, njursten, kannibalism  

I veckans avsnitt siktade vi på att snacka mer enkelriktat i ämnesväg, dock kommer vi in i vår vanliga skitsnackshörna halva avsnittet in så ni är beredda på att det kan vara lite annorlunda avsnitt =)

#5 - SEX & PORR!  

Extra långt specialavsnitt med gäst Marika.

#4 - Hur man flörtar, våra skådespelare, pinsamheter  

Ber om ursäkt för lite uppenbara cuts i spåret då det tog en jäkla massa tid och kirurgisk precision för att filtrera herr Joakims fidgetspinner han spann runt under inspelningen :P

BrainPunch Info - Inledning  

Lite snabb information och disclaimer på podden!

0:00/0:00
Video player is in betaClose