Brandø

Brandø

Denmark

Sofie og Tobias har valgt at opsige deres jobs og sælge deres lejlighed, for at udleve deres drøm om at starte et yoga-retreat i en nedlagt lejrskole på den lille ø Brandø. Alt tegner godt selvom lejrskolen er noget mere slidt end særligt Sofie havde forestillet sig, og da en gammel ghettoblaster pludselig spiller musik fra 1996 breder uroen sig.

Episodes

Brandø (10:10) 2016-08-01  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie konfronterer Merete og vil høre mere om hendes ungdom på Brandø. Merete er fuld og taler over sig, indtil hun forsvinder ud i den stormramte sommernat. Noget der får fatale konsekvenser. Sofie spilles af Patricia Schumann og Tobias af Esben Dalgaard. Andre medvirkende er Helle Fagralid, Paw Henriksen og Lars Knutzon Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (9:10) 2016-08-01  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie fortæller en ligeglad Tobias, at hun har fundet det forsvundne kassettebånd og også om den beslutning, hun har taget. Det er Tobias ikke ligeglad med, men Sofie står fast indtil en sommerstorm rammer øen, og Sofie ser sig selv fanget på lejrskolen sammen med Christian, Tobias og Merete. Sofie spilles af Patricia Schumann, Tobias af Esben Dalgaard, Merete af Helle Fagralid og Christian af Paw Henriksen. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (8:10) 2016-07-25  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie er træt af Tobias' humørsvingninger og beslutter sig for at tage sit liv og sin fremtid i egne hænder. Men da hun er på besøg hos Merete for at låne telefonen, gør hun en foruroligende opdagelse. Sofie spilles af Patricia Schumann, Tobias af Esben Dalgaard, Merete spilles af Helle Fagralid og Christian af Paw Henriksen. De unge spilles af Thit Aaberg og Lea Monrad. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (7:10) 2016-07-25  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Tobias har indset at han ikke selv kan klare renoveringen af lejrskolen og hans gamle ven Christian kommer for at hjælpe. En hyggelig aften ender med at en beruset Tobias ydmyger Sofie, og at han og Christian beslutter sig for at besøge eneboeren Martin. Besøget ender i en pinlig affære og de to venner slingrer hjem. Men på vejen hører de skrig fra stranden. Sofie spilles af Patricia Schumann og Tobias af Esben Dalgaard. Andre medvirkende er Mikkel Arndt og Paw Henriksen. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (6:10) 2016-07-18  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie har svært ved at slippe historien om de 20 år gamle dødsfald og mord på Brandø, selvom Tobias gør det meget klart, at han ikke gider at høre mere om det. Og da hun anklager ham for at have stjålet kassettebåndet, som er forsvundet, bryder konflikt ud i lys lue. Halvt i trods opsøger hun eneboeren Martin, der fortæller om de underlige skrig han hører fra stranden om natten. Sofie spilles af Patricia Schumann, Tobias af Esben Dalgaard, Merete spilles af Helle Fagralid og Martin af Mikkel Arndt. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (5:10) 2016-07-18  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie er sikker på at optagelserne på det gamle kassettebånd kan kædes sammen med de tragiske dødsfald, der skete på Brandø for 20 år siden. Da hun møder en sær eneboer, sætter det yderligere skub i hendes teori. Sofie spilles af Patricia Schumann, Tobias af Esben Dalgaard, Merete spilles af Helle Fagralid og Martin af Mikkel Arndt. De unge spilles af Thit Aaberg, Lea Monrad og Lucas Lyngaard Tønnesen. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (4:10) 2016-07-11  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Tobias har tømmermænd og har fortrudt sin opførsel overfor Sofie den foregående aften. Sofie er den store og går tappert i gang med at slæbe gamle madrasser ud fra soverummene. Under en af madrasserne finder hun et gammelt kassettebånd, to teenagerpiger har lavet for mange år siden. Opdagelsen sætter gang i tankerne hos Sofie, for tænk hvis optagelserne har noget at gøre med de gamle mord. Sofie spilles af Patricia Schumann og Tobias af Esben Dalgaard. De unge spilles af Thit Aaberg, Lea Monrad og Lucas Lyngaard Tønnesen. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (3:10) 2016-07-11  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Da Sofie og Tobias vågner midt om natten ved at den gamle ghettoblaster igen spiller gamle hist fra 1996, bliver Sofie bange. Og den gamle bådfører Willem kan fortælle om det dobbeltdødsfald, der skete præcis dengang for 20 år siden. En ond historie, der roder op i en ellers overstået krise mellem Tobias og Sofie. Sofie spilles af Patricia Schumann og Tobias af Esben Dalgaard. Andre medvirkende er Helle Fagralid og Lars Knutzon. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (2:10) 2016-07-04  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie og Tobias er i fuld gang med at sætte den nedlagte lejrskole i stand. Planen er at starte et yoga-retreat på den lille ø Brandø, der skal også skal være rammen for deres kommende lille familie. Sofie venter nemlig parrets første barn. Gravid eller ej, Sofie knokler på, indtil hun får uventet besøg af deres nabo og øens anden beboer; den excentriske forfatter Merete. Sofie spilles af Patricia Schumann, Tobias af Esben Dalgaard og Merete spilles af Helle Fagralid. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

Brandø (1:10) 2016-07-04  

Et sommer-spøgelses-drama i 10 afsnit på podcast. Sofie og Tobias har valgt at opsige deres jobs og sælge deres lejlighed, for at udleve deres drøm om at starte et yoga-retreat i en nedlagt lejrskole på den lille ø Brandø. Alt tegner godt selvom lejrskolen er noget mere slidt end særligt Sofie havde forestillet sig, og da en gammel ghettoblaster pludselig spiller musik fra 1996 breder uroen sig. Sofie spilles af Patricia Schumann og Tobias af Esben Dalgaard. Andre medvirkende er Helle Fagralid og Lars Knutzon. Brandø er skrevet af Ann Vægter og Ina Bruhn. Instruktion af Eirik Sæter Stordahl. Lyddesign af Helga Prip og Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis og musik af Benjamin de Murashkin.

Brandø 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose