Broderskeppet

Broderskeppet

Sweden

Noa Jakubowski, Daniel Beg, Eddie Lundell & vän analyserar livet. Byter namn till broderskeppet 2016. För nyheter och dylikt, följ oss på twitter under #broderskeppet och namnen: https://twitter.com/NoaJakubowski https://twitter.com/danielbeg https://twitter.com/LundellEddie

Episodes

Fyllepodd/sista avsnittet  


Sista avsnittet är här. Som utlovat blev det ett avsnitt fyllt av alkohol, minnen och tårar. Vi talar om tiden som har gått, om varandra och om livet. Precis som vi har gjort i över ett år. Ni får ha överseende med oss, vi blev mer känslosamma och tagna av situationen än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Det är nog därför vi försökte distansera oss en smula med spriten. Jag och Daniel kommer att fortsätta dela våra liv med er, så fortsätt prenumerera. Jag vill passa på att tacka er å mina, Daniel och Eddies vägnar, för jag vet hur mycket det betyder för oss att ni lyssnar. Men jag vill också passa på att tacka er i den lilla texten som dyker upp om man råkar trycka på omslagsbilden. Den lilla texten har alltid varit min tydligaste kontakt med er lyssnare. Under alla avsnitt vi har spelat in så har jag aldrig förstått att det vi säger kommer att lyssnas på. Det är först på natten, när jag skriver en förklaring, en innehållsförteckning eller stundom en liten ursäkt som jag talar direkt till er. Det har alltid gett mig ångest. För jag har aldrig gillat att tala till många, jag är mycket mer sårbar i stora sällskap. Men det har också tvingat mig att utvecklas, och det kommer jag alltid att vara tacksam för. För även om ni inte läser beskrivningen så är den fortfarande där. Precis som ni är där när vi spelar in. Så tack mina vänner i natten, det har varit ett privilegium.

NÄST SISTA AVSNITTET  


I det nästa sista avsnittet av ERAN broderskeppet så talar vi om könsnormer, klubbpersonlighetstyper och annat smaskigt. Gå in på Solocalcio.se för bra och viktiga nyheter om den vackraste fotbollen i världen, Il Calcio. Följ oss på instagram för Noas konstresa, Daniels bilder från norra brunns kök samt hans sexiga pappa och Eddie för vackra bilder på en vacker människa. Följ Noa på twitter för briljanta spaningar och finurliga ordvitsar, Daniel för skräp och Eddie för ett tomt flöde.

Onanimani och det mörka hål jag föll i  


Eddie står för det tredje sista avsnittet innan vi byter skrov. Och avsnittets namn. Vi ber om ursäkt för förseningen, Noas mick bråkade med oss så vi spelade in del två i tisdags. Eddie berättar om hur han hamnade i slagsmål och Daniel berättar om sin Whiskyhosta. Med mera. Ett mysigt avsnitt, njut medan ni kan.

Avslut  


Det kändes oerhört tungt att spela in detta avsnitt, och det känns ännu tyngre att försöka sammanfatta det. Är förmodligen natten som skriver och inte jag. Det känns som att något lämnat, gett sig iväg. Som om man återigen ser oceanen av mörker vi så desperat hjälpt varandra att fly. Allt kändes så tryggt fram till för en liten stund sedan. Med oss.

Sveriges viktigaste gäst  


Denna vecka är Daniel borta och ersätts av Noas bättre halva Moa Wallin. Vi pratar om Eddies stundande Londonresa, inkontinens, fenomenet tjejer på Instagram/hoeism och sambolivet.

Trumpdeau  


Vi gästas av Frans Sporsén och pratar om valet i Amerikat. Följ honom på twitter: https://twitter.com/teqnoqrat och lägg till honom på Facebook. Relevanta länkar: https://www.youtube.com/watch?v=lRnwK01n904 http://cdn1.relevantmediagroup.com/sites/default/files/field/thumbnail/2809413633.jpeg

Utbildningsbomb/Yellowstone  


I detta avsnitt talar vi om naturkatastrofer och grand hotel. Mycket nöje. Länkar: https://en.wikipedia.org/wiki/Supervolcano https://en.wikipedia.org/wiki/Megatsunami https://www.youtube.com/watch?v=d3cTKvfL4NA Noa fuckade upp förra veckan, därav uteblivet avsnitt. Han ber så hemskt mycket om ursäkt.

Från jolle till fregatt  


Tack till alla som lyssnar, ni är nu fler än någonsin. I veckans avsnitt talar vi om allt möjligt i vanlig ordning. Har ni tankar, åsikter eller vill få till en dejt med Eddie hör av er till Noa, Daniel eller Petter.

Uppe med tuppen  


I veckans avsnitt talar vi om Eddie, Bob och lite om Noa.

Fyra enarmade banditer  


Noa, Daniel, Eddie och Fredrik Andersson pratar om skämtmatematik, hypnos, meditation och saker som hänt på vägen hem från jobbet.

/Petter Bristav  


Petter gästar igen och denna gång pratar vi om Fifa 17, principer, standup och hur man får till en date med Eddie. Hör av er till någon av oss på twitter eller instagram om ni är intresserade.

/Kornél Kovács  


Swingersklubb, städer förknippade med ångest, left4dead & Sverigedemokr*terna. Gäst är Kornél Kovács, lyssna på hans nya album The Bells: https://open.spotify.com/album/1K4HO2nKwsJfZd0QmJqA60

Broderskeppets st*ndpunkt i tidelagsdebatten  


Daniel kommer ut som trädkramare och pratar om hans lilla tänkare. Noa och Eddie börjar typ bråka och sen pratar vi om djursex. Typ 1 års-jubileum också.

Det finns alltid en feeder  


I veckans avsnitt så tar vi upp allting som trampar någon på tårna. Gäst är Anna Ekelund Nachman. Vädra era tankar i #broderskeppet, väl mött Noa, Daniel & Eddie.

Karriärsångest  


Daniels nya jobb, incest och barnaga är några av ämnena vi avhandlar i dagens avsnitt. Tack till alla som såg Eddie lyfta taket på PSB i fredags.

Broderskeppet breaks the internet  


Alla är ganska sega i detta avsnitt, men vi kör på som vanligt och pratar om diverse grejer. Vi adresserar till och med en väldigt aktuell fråga. Mycket nöje/ Noa, Daniel och Eddie Glöm inte att gå in på http://thekooapp.com och registrera er, ni som inte hann förra veckan har en ny chans. VDn tillika vännen Alexander har utökat antalet beta-användare till 5000! Kom till pet sounds på fredag! EDDIE HAR SPELNING ! ! !

Vi är tillbaka  


Eddie har på sig en kortärmad skjorta, Noa har en ful tröja, Daniel har på sig en bandana. Vidare berättar Eddie om en tragedi på familjesemestern och Noa har en spaning om de olympiska spelen. Daniel dissar båda. Håll till godo. Länk till appen: http://thekooapp.com Med Noa Jakubowski, Daniel Beg & Eddie Lundell. Vi ber om ursäkt för att förra veckans avsnitt aldrig kom, Eddies dator kraschade. Ps: Eddie spelar på Petsound bar den 2a september kl.19.30, sen kommer Ludwig Kronstrand och vänder plattor till kl. sent. Kom i tid. Ds

Post Emmaboda  


Vi vänder ut och in på Emmaboda, betygsätter allt och föreslår lite ändringar till nästa år. Med Noa Jakubowski, Daniel Beg & Eddie Lundell. Lyssna på Eddies nya låt O'Darling på Spotify.

Pokemon, Emmaboda, Ångest  


Denna vecka gästar Charles Lundman. Vän, manager & producent åt Eddie. Som titeln avslöjar så talar vi om pokemon go, emmaboda och ångest. Noa kommer ut som superkommunist, Eddie fäller tårar, Daniel laddar upp för festival. Glöm inte att lyssna på Eddies nya låt som kommer ut natten till lördag. Om ni befinner er på emmaboda är ni välkomna att fira med oss på camp treat. Med Noa Jakubowski, Daniel Beg, Eddie Lundell & Charles Lundman. Kram på er/noa

Broderskeppet/Jonielol  


Johanna Nordström gästar och vi pratar om hennes framtidsplaner, Turkiet, K och givetvis en hel del om Eddie. Med Noa Jakubowski, Daniel Beg, Eddie Lundell & Johanna Nordström. OBS: Eddie släpper en låt den 29e augusti och har en spelning, men det berättar vi om i nästa avsnitt. Följ oss på twitter och instagram och kolla på Vägen till Bråvalla: https://www.youtube.com/watch?v=e1SdEOBKJpM

0:00/0:00
Video player is in betaClose