Bror vi är inte ens släkt?

Bror vi är inte ens släkt?

Sweden

David Druid & Victor Linnér åker runt i en bil och snackar en massa skit, plockar upp främlingar, vänner och annat som kan föra en konversation. Inga djupa intervjuer, inga genomtänkta prator, bara en massa blaj i en bil.

Episodes

Bror vi är försenade - Igen  

Äntligen har vi lyckats synka och hinna riva av ett avsnitt. Vi ser en barnmisshandel och det leder oss vidare till flera affärsidéer inom anatomi och hälsa.

Nästan två timmar Bror  

Vi åker runt med Gustaf Norén och pratar religion, filosofi och om hur man läser koranen. Tiden flög iväg så avsnittet blev väldigt långt.

Bror vi misslyckas för ofta  

Vi åkte runt glada och nöjda över våra nya "Bror"-magnetskyltar på bilen. Solen sken och folk var ute, en perfekt dag att plocka upp en gäst. Sagt och gjort, Vi körde runt en gäst i 40 minuter bara för att märka att batterierna hade dött precis i början av samtalet. 

Bror man kan googla IRL  

Vi letar gäster/turister att bjuda in i bilen på en pratstund.

Bror vem vaktar pärleporten  

Vi pratar om himlen och om att mörda andra människor. Vi förstår att det är en relativt morbid dialog men det bara blev så.

Bror gör något unikt  

Vi spekulerar i ett nytt sätt att uppmärksamma rasism, krav på att göra något unikt dyker upp och en obehaglig åttaåring träder fram.

Kom ut Bror!  

Instagram, nättroll, rasism och homosexualitet är några av ämnena som vi river av utan att behärska området.

Bror vi ska flyga  

Vi kände att varför bara vara en bilpodd och tänkte prova att göra en flygpodd, men det var svårare än väntat. Mest för att vi som vanligt försökte avboka.

Bror Vi är inte ens i Kansas  

En poddlyssnare har tatuerat sig och vi är superglada och överraskade men måste fejka reaktionen i bilen eftersom vi redan gjort alla reaktioner off-podd i en veckas tid

Bror man vill inte se ut som ett S  

Vi åker runt och påstår att vi inte ska klippa i podden för att vara "ärliga" men givetvis började vi klippa i den. Mest för att den blev 1h och 20 min lång och kill your darling var tillslut oundvikligt.

Bror vad gör man sen då?  

Vi tänkte riva av ett avsnitt efter att vi jobbat och fick spontant sällskap av en vän och passade såklart på att podda skiten ur bilresan.

Bror vi har fått mail  

Någonstans på e4an mot kungens kurva läser vi upp lite mail och funderar över livet.

Bror vi har slut på ursäkter  

Efter strulet med teknik i julas åkte vi i Januari och köpte ny dator. "mellanavsnitt/bonusavsnitt" kallade vi det efteråt, men det var då. Nu är det ett vanligt om än lite kladdigt och stökigt avsnitt. 

Bror vi är inte ens i tid  

Efter julledigt ända in i februari är säsong 2 igång. Vi gnäller på folk som gör bra saker och resterande tid tigger vi en massa pengar.

Lyssna på mina kroppsvätskor bror  

Vi glider runt i radiohusets korridorer i jakt på ett ljudlöst rum.

Visdom bror  

Vi kommer på en ny bokidé som skulle kunna förändra allt!

Vi träffar Tomten  

Vi kör vilse i ett bostadsområde, men det berör oss inte alls och borde absolut inte vara en del av beskrivningen på avsnittet.

Inget kommer i tid bror  

Vi är försenade med allt och är hungriga och lite trötta på själva.

Reflexterror bror  

När det regnar och är mörkt ute är man glad att man har sina reflexer (inte bakom ratten, utan på sina kläder).

Snökaos bror  

David Druid och Victor Linnér ger sig ut i snökaoset trots alla faror.

0:00/0:00
Video player is in betaClose