Businesspodden

Businesspodden

Sweden

Entreprenörerna Josef & Micke utvärderar din affärsidé. Röstas den igenom får du pitcha för intresserade affärsänglar. Vågar du skicka in?

Episodes

131. Spelmiljardären Lars Wingefors  

Superentreprenören från Värmland, Lars Wingefors, gästar Businesspodden! Han är grundaren till börsbolaget THQ Nordic och tidigare en av drakarna i Draknästet. Tillsammans lyssnar vi på tre bolagspitchar och får höra riktigt vassa tips från en väldigt inspirerande entreprenör! 

De bolag som kämpar om din röst är:
1. Glashusen
2. Medler
3. Träning med tärning

Du röstar på www.businesspodden.se

130. Svenska folket röstar  

NYHET! Från och med nu så röstar alla lyssnare fram Veckans Business!
De bolag som kämpar om din röst är:

1. Anda
2. Businessforum
3. Espaco

Du röstar på www.businesspodden.se!

129. Miljardmakaren Ashkan Pouya  

Han är en av Sveriges främsta entreprenörer! Tillsammans med Saeid Esmaeilzadeh, som tidigare också gästat podden, har Ashkan grundat miljardkoncernen Serendipity. Vi lyssnar på tre av Sveriges framtida bolagssuccéer, får höra riktigt vassa tips och korar Veckans Business.

128. Grundare till Linas Matkasse, Carolina Gebäck  

Tillsammans med sin bror förändrade hon en hel bransch och skapade den moderna matkassen i Sverige. Lyssna på när Carolina ”Lina” Gebäck, grundare till Linas Matkasse, gästar podden! Vi lyssnar på tre bolagspitchar, får höra tre grymma tips och korar självklart Veckans Business.

127. Kommunikationskungen Per Schlingmann  

PR-geniet och kommunikationskungen Per Schlingmann gästar Businesspodden! Tillsammans diskuterar vi tre olika bolagspitchar och får även höra tre fantastiska tips!

126. Bankgrundaren Lena Apler  

En av näringslivets mäktigaste entreprenörer, Lena Apler, gästar Businesspodden. Tillsammans diskuterar vi tre av Sveriges framtidsföretag och korar Veckans Business.

125. Fastighetsmiljardären Erik Selin  

Sveriges största fastighetskung Erik Selin, grundare och huvudägare till Balder, gästar Businesspodden! Tillsammans lyssnar vi på tre av Sveriges framtidsbolag och korar Veckans Business.

124. Metro & Hemfrid grundaren Monica Lindstedt  

Vi gästas av entreprenörslegenden Monica Lindstedt, grundare till Metro & Hemfrid. Tillsammans lyssnar vi på och diskuterar tre olika bolagspitchar!

123. Apotea & Adlibris grundaren Pär Svärdson  

Vi gästas av E-handelskungen Pär Svärdson, grundaren till miljardbolagen Apotea & Adlibris. Tillsammans lyssnar vi på och diskuterar tre av Sveriges framtida bolagssuccéer!

122. Maria Mattsson Mähl  

Grundare och VD till ett bolag som gör flera hundra miljoner, har över 500 anställda och är Sveriges effektivaste jobbfixare! Hon är även med i styrelsen för Svenskt Näringsliv. Lyssna på när vi tillsammans lyssnar på tre av Sveriges framtida bolagssuccéer och korar Veckans Business.

121. Anton Granlund  

Medgrundare och VD på hundramiljonersbolaget Global Retail, och även det nyare bolaget Slash.ten. Tillsammans lyssnar vi på tre av Sveriges framtida bolagssuccéer och korar Veckans Business!

0:00/0:00
Video player is in betaClose