Businesspodden

Businesspodden

Sweden

Entreprenörerna Josef Fallesen & Mikael Arndt bjuder varje vecka in en av Sveriges mest inflytelserika entreprenörer för att tillsammans lyssna på tre olika bolagspitchar. Sedan är det upp till alla lyssnare att rösta fram Veckans Business!

Episodes

131. Spelmiljardären Lars Wingefors  

Superentreprenören från Värmland, Lars Wingefors, gästar Businesspodden! Han är grundaren till börsbolaget THQ Nordic och tidigare en av drakarna i Draknästet. Tillsammans lyssnar vi på tre bolagspitchar och får höra riktigt vassa tips från en väldigt inspirerande entreprenör! 

De bolag som kämpar om din röst är:
1. Glashusen
2. Medler
3. Träning med tärning

Du röstar på www.businesspodden.se

134. Från 0 till 700 miljoner, Magnus Helgesson  

Han startade sitt första företag som 12 åring och har gjort resan från 0 till 700 miljoner. Vi får riktigt bra insikter, tre fantastiska tips och lyssnar såklart på tre bolagspitchar. De bolag som kämpar om din röst för att bli Veckans Business är:

1. Fabulous Mondays 
2. Stockaboo
3. Kwick

Du röstar på din favorit på www.businesspodden.se/rosta!

133. Leila Lindholm  

Hon inledde sin karriär i restaurangkök och har sedan dess skrivit massvis med böcker om mat och inredning, och hela åtta tv-serier bär hennes namn. Leila är livsstilsentreprenören som gått från att vara en väldigt framgångsrik Mat- och Bakentreprenör till att numera sälja en hel livsstil! Vi får höra tre vassa tips och lyssnar självklart på tre bolagspitchar. De bolag som kämpar om din röst för att bli Veckans Business är:

1. Olpavi 
2. Marius
3. Studera Smartare

Du röstar på din favorit på www.businesspodden.se/rosta!

132. Happy Plugs grundaren Andreas Vural  

Vi gästas av entreprenören bakom Happy Plugs! En global succé som idag finns i över 70 länder och 10 000 butiker. Vi får höra riktigt vassa tips, och lyssnar självklart på tre bolagspitchar. De bolag som kämpar om din röst är:

Englund media BeFriend Bli din bästa version

Du röstar på www.businesspodden.se!

130. Svenska folket röstar  

NYHET! Från och med nu så röstar alla lyssnare fram Veckans Business!
De bolag som kämpar om din röst är:

1. Anda
2. Businessforum
3. Espaco

Du röstar på www.businesspodden.se!

129. Miljardmakaren Ashkan Pouya  

Han är en av Sveriges främsta entreprenörer! Tillsammans med Saeid Esmaeilzadeh, som tidigare också gästat podden, har Ashkan grundat miljardkoncernen Serendipity. Vi lyssnar på tre av Sveriges framtida bolagssuccéer, får höra riktigt vassa tips och korar Veckans Business.

128. Grundare till Linas Matkasse, Carolina Gebäck  

Tillsammans med sin bror förändrade hon en hel bransch och skapade den moderna matkassen i Sverige. Lyssna på när Carolina ”Lina” Gebäck, grundare till Linas Matkasse, gästar podden! Vi lyssnar på tre bolagspitchar, får höra tre grymma tips och korar självklart Veckans Business.

127. Kommunikationskungen Per Schlingmann  

PR-geniet och kommunikationskungen Per Schlingmann gästar Businesspodden! Tillsammans diskuterar vi tre olika bolagspitchar och får även höra tre fantastiska tips!

126. Bankgrundaren Lena Apler  

En av näringslivets mäktigaste entreprenörer, Lena Apler, gästar Businesspodden. Tillsammans diskuterar vi tre av Sveriges framtidsföretag och korar Veckans Business.

125. Fastighetsmiljardären Erik Selin  

Sveriges största fastighetskung Erik Selin, grundare och huvudägare till Balder, gästar Businesspodden! Tillsammans lyssnar vi på tre av Sveriges framtidsbolag och korar Veckans Business.

124. Metro & Hemfrid grundaren Monica Lindstedt  

Vi gästas av entreprenörslegenden Monica Lindstedt, grundare till Metro & Hemfrid. Tillsammans lyssnar vi på och diskuterar tre olika bolagspitchar!

123. Apotea & Adlibris grundaren Pär Svärdson  

Vi gästas av E-handelskungen Pär Svärdson, grundaren till miljardbolagen Apotea & Adlibris. Tillsammans lyssnar vi på och diskuterar tre av Sveriges framtida bolagssuccéer!

122. Maria Mattsson Mähl  

Grundare och VD till ett bolag som gör flera hundra miljoner, har över 500 anställda och är Sveriges effektivaste jobbfixare! Hon är även med i styrelsen för Svenskt Näringsliv. Lyssna på när vi tillsammans lyssnar på tre av Sveriges framtida bolagssuccéer och korar Veckans Business.

121. Anton Granlund  

Medgrundare och VD på hundramiljonersbolaget Global Retail, och även det nyare bolaget Slash.ten. Tillsammans lyssnar vi på tre av Sveriges framtida bolagssuccéer och korar Veckans Business!

120. Annika R Malmberg  

En av Sveriges främsta talare och framgångsexperter gästar Businesspodden och är med och diskuterar tre framtida bolagssuccéer!

119. Jens Lapidus  

Advokaten, författaren och entreprenören Jens Lapidus gästar Businesspodden och är med och diskuterar tre av Sveriges framtida bolagssuccéer!

118. Emma Wiklund  

En Sveriges främsta skönhetsentreprenörer, Emma Wiklund, gästar Businesspodden!

117. Henrik Fexeus  

Mentalisten, författaren och föreläsaren Henrik Fexeus gästar podden och delar med sig av tre extremt vassa tips. Självklart lyssnar vi på tre bolagspitchar och korar Veckans Business!

116. How to kill a company  

Initiativtagaren till Howtokillacompany, delägare och vVD på Lundalogik, delar med sig av sina framgångstips för nystartade entreprenörer!

115. Katrin Zytomierska  

Entreprenören Katrin Zytomierska gästar Businesspodden!

114. Johan Staël von Holstein  

Entreprenörslegenden som grundat två miljardbolag gästar Businesspodden. Det bjuds på tre vassa pitchar samt grymma tips!

0:00/0:00
Video player is in betaClose