Episodes

Byt familien (7) 2016-06-23  

Anna bor landligt på Nordlangeland og går i en klasse med kun 7 elever. Annas mor er også hendes lærer. Laura kommer fra Kastrup og er elitesvømmer. Hun svømmer 6 gange om ugen og drømmer om at vinde et OL. Anna og Laura bytter familie. Anna prøver kræfter med den krævende morgentræning kl. 5. Laura kommer på jagt og spiser for første gang et dyr, hun har været med til at skyde og rense.

Byt familien (9) 2016-06-22  

Anna bor med sin familie på en lille husbåd i Marselisborg Havn. Der er ikke meget plads på båden, så hver gang familien får en ny ting, skal der noget andet ud fra båden - ellers ender båden med at synke. Lærke har boet på Gram Slot i 6 år, hvor familien driver økologisk landbrug. Der er så mange værelser, at man kan fare vild på slottet. Anna og Lærke bytter familie. Anna skal overnatte i slottes spøgelsesværelse og Lærke får lov til at sejle familiens båd Bente Havguf.

Byt familien (6) 2016-06-16  

Hannibal bor med sin familie i et bofællesskab i Trekroner med 23 andre familier. De er fælles om madlavning og spiser sammen mange gange om ugen. Sebastian bor i Dragør. Han er enebarn og får morgenmaden serveret på sengen. Han tjener masser af lommepenge, når han hjælper sin mor, der er handicappet og sidder i kørerstol. Hannibal og Sebastian bytter familie. Sebastian oplever, hvordan det er at gøre alt i fællesskab uden af få penge for det. Hannibal bliver til gengæld imponeret over, hvor meget Sebastians mor kan, selvom hun mangler et ben.

Byt familien (8) 2016-06-15  

Robin bor i Ryslinge med sin familie, der alle dyrker cykelsport på højt plan. Robin drømmer om at blive professionel cykelrytter og køre de største løb i verden. Lucas bor i Virum. De er tre søskende i familien, der alle danser ballet på den Kongelige Balletskole. Lucas håber ligesom Robin, at han bliver professionel og kommer til at leve af at danse ballet. Robin og Lucas bytter familie. Selvom de begge er stærke, er det svært at danse ballet og kører mountainbike, når man ikke er vant til det. Drengene kæmper med udfordringen og klarer det på trods af, at det er nyt og krævende.

Byt familien (5) 2016-06-09  

Sara bor i en lejlighed i Søborg med sin spanske mor, danske far og sin lillesøster. Der bliver snakket både dansk, spansk og engelsk i familien. Karoline kommer fra Børkop i Jylland. Hun har eget værelset, en hund og flere pligter end Sara. Karoline og Sara bytter familie. Karoline lærer at dykke og forsøger at spise de spanske lækkerier Saras mor byder på. Sara får sit store ønske opfyldt om at prøve at have en hund.

Byt familien (4) 2016-06-02  

Stine bor i Vestjylland på en gård med heste og køer. Familien spiser deres køer og dyrker deres egne kartofler. Stine har aldrig været i København før. Sofie bor på Islands Brygge, har turkort til Tivoli og elsker dyr, selvom hun kun har en hamster derhjemme. Stine og Sofie bytter familier. Stine bliver udfordret i det vilde forlystelsesliv og Sofie lærer at køre traktor og spise egen avl.

Byt familien (3) 2016-05-26  

Adam bor i Hvidovre med sin pakistanske mor, dansk far og søster. Adam bruger al sin tid på fodbold og drømmer om at blive professionel. Simon bor på landet. Sammen med sine forældre danser han folkedans på konkurrenceplan og bruger al sin fritid på dét. Adam og Simon bytter familie. Simon lærer at lave mad til den muslimske højtid Eid og Adam får en kæmpe udfordring med at folde sine fodboldben ud i dansetrin.

Byt familien (2) 2016-05-19  

Helle bor på en gård i Vestjylland. Familien har køer, og næsten al Helles fritid går med at hjælpe til i stalden. Helle har en del forestillinger om, hvor kedeligt det er at bo i en by. Fie bor i Aarhus og er et rigtig bybarn, der hygger sig med sin familie inden døre i juletiden. Fie og Helle bytter familier. Fie skal overtage Helles job i stalden og hjælpe en lille kalv til verden. Helle får en masse dejlig fritid, om bruges på julemarked og hjemlig familiehygge, som hun ikke normalt har tid til.

Byt familien (1) 2016-05-12  

Mads bor på en campingplads på Årø og har alt det plads han kan ønske sig. Han elsker kød og er fars dreng. Phillip bor i en lejlighed i København med sin mor og søster, som han deler værelse med. Hans far er død. Mads og Phillip bytter familier. Mads skal for første gang spise kødfri lasagne og sove på samme værelse med en pige. Phillip skal lære at sejle en hel færge og køre på Mads' motocross.

Byt familien (10) 2016-04-18  

Bjarke bor i Slangerup og er en rigtig rollespilsdreng. Sammen med sin far laver han rollespilsvåben, går til bueskydning og spiller livespil i skovene. Emil er fra Hedehusene og kører go-kart på højt niveau. Emils far hjælper til med træning, løb og støtter Emil i at gøre motorsport til mere end bare en fritidsinteresse. Bjarke og Emil bytter familie og interesser. Emil synes at rollespil er pinligt og bryder sig ikke om at klæde sig ud. For Bjarke er det helt nyt at skifte middelalderens skumsværd og udklædning ud med benzindrevet fart og spænding.

0:00/0:00
Video player is in betaClose