C More Hockeypodcast

C More Hockeypodcast

Sweden

C More Hockeypodcast

Episodes

#32 - Puckat - Säsongsavslutning  

Här kommer säsongens sista Puckat. Med SM-finalen, U18-VM och sommartips i fokus. Trevlig sommar.

#31 Puckat - Finalduellen  

Tobias Stark minns guldskrällar i historien. Mike listar 3 lag han saknar. Och så tar vi ett grepp om finallagen HV71 och Brynäs.

 

#30 Puckat - Så vill SHL ändra  

I #30 pratar vi bla med SHL´s sportchef Johan Hemlin om de omdebatterade riktlinjerna som situationsrummet har att jobba med. Hör dessutom vilken effekt de hårda straffen för huvudtacklingar har haft i SHL. Vi listar årets största genombrottsmän, och Tobias Stark tar ut ett all-star team med stjärnspelare vi glömt bort.

#29 Puckat - De släpper inte spelarna  

NHL säger nej till att släppa sina spelare till OS, Mora vann slaget om Siljan, och går nu nästa kamp för att få ett slagkraftigt lag till SHL. Så här ser vi på N Hardts kollision i semifinalspelet och detta är lagen som imponerat mest.

#28 Puckat - Alla var överens  

#28 med ett rejält grepp om den hetaste drabbningen dessa dagar. Ja ett rejält slutspel/kval-fokus såklart, blandat med Mikes berättelser om sandlådenivån som bitvis råder från ledarna. Och Tobias med historien om Vilda Väsby. Detta och mycket mer är redo i lurarna

#27 Puckat - Det drar ihop sig på många fronter  

Mike Helber går igenom slutspelen:  U16, J18, J20, dam, herr,  Kval till SDHL/HA/SHL Tobias Stark berättar om bland annat grundaren till JSM……

#26 Puckat - När allt står på spel  

Vi pratar med en ny världsrekordinnehavare om den osannolika kvällen i Hamar. Tobias Stark gör en nedslag i Förbundets motstånd mot utveckling och dessutom tar vi rejäla grepp om veckans häftiga kval-/slutspels-duster.

#25 Puckat - När Tre Kronor besökte Rastens HC  

Därför får man som klubbledare inte ta det personligt! SHL-spelare på NHL-klubbarnas radar och Tobias Starks superhärliga topplista om klubbnamnen som värker ett hockeyhjärta.
Puckat #25

#24 Puckat - SHL-pengarna  

HockeyAllsvenskan går in i en intensiv slutvecka och vi redogör förutsättningarna för dom hetaste kamperna. Vi tar ut spelarna i SHL och HA som stått ut mest i veckan, samt snackar en del om pengarna som SHL-klubbarna får från ligan.

#23 Puckat - Fansen har fel  

I Veckan fyller filmen Slap Shot 40 år, hör Tobias Stark om scenerna som faktiskt utspelat sig på riktigt. Fredrik Warg gästar och berättar bland annat om hur man som spelare påverkas i tuffa tider. Han tar oxå upp ämnet där supportrarna är helt fel ute i sina kommentarer.

#22 Puckat - Spelet bakom kulisserna  

Hur ser det ut på spelarmarknaden nu precis innan deadline, hur går det det till när klubbar och agenter söker nya matchningar så här i elfte timmen? Vi tar er med bakom kulisserna. 

Dessutom om märkliga övergångssummor och köpeklubbarnas moder och fader.

Och hur ser formtabellen ut inför slutspurten?? Puckat #22

#21 Puckat - Hockeyn, ett misstag  

Ett specialavsnitt om hockeyns intåg i Sverige. Faktum är att det var ett misstag som låg bakom. Dessutom rankar Mike dom 3 bästa klubbdirektörerna som varit verksamma under hans tid på just den posten.

#20 Puckat - Inga vackra ord han sa i mitt öra  

Därför är det formstarka laget så bra. Ni kanske inte tror det, men den här staden har betydligt äldre hockeyhistoria än vad många känner till. Yngling tar plats i veckans lag och Björns lista handlar om märkliga grejer som hänt u samband med jobbet.

#19 Puckat - De osannolika reglerna  

Tobias Stark ger oss en magisk lista med 3 osannolika regler som tidigare funnits inom Hockeyn.

Vi pratar om streckduellen som fått liv, om varför Mora mycket väl kan fälla ett SHL-lag samt berättar om sviterna som just nu delar ligan. 

Vi ringer även upp defensivspecialisten som helt osannolikt blev hattrick-hjälte.

#18 Puckat - Behind the scenes  

Häng med och möt några av människorna bakom kameran under en hockeysändning. Vilka är dom, vad gör dom, när gick allt åt helvete och hur många behövs det egentligen?

Dessutom gör Mike en tävling av sin lista. Vi plockar fram veckans hetaste lirare i HA såväl som SHL, samt låter historiker Tobias Stark lära oss saker om klubbarna som egentligen inte ville spela hockey.

Det och mycket mer i avsnitt 18.

#17 Puckat - Det tar mer än man tror  

Nya listan! Vi ringer upp någon som vet hur tufft det kan vara att komma tillbaka från ett JVM. Tobias Stark tar oss på djupet om tränarbyten och så tar vi såklart ut veckans lag både i SHL och HockeyAllsvenskan. Där har ni lite av innehållet i #17.

#16 Puckat - Kanadensiska gladiatorer hälsade på  

Vilka spelare och tränare tar plats i julkrubban 2016?? Men #16 är till stora delar signerat Tobias Stark och en härlig djupdykning i mellandagshockeyn, där professorn öppnar dörren historisk skatt.

#15 Puckat - Boken alla Hockeyälskare borde läsa  

Ishockeyn kan frambringa både dom mest fantastiska känslor och drömmar, men oxå bidra till mörka moln och rejäl problematik. I #15 möter vi en kille som så vackert sätter ord både på kärleken och problematiken som kan uppstå när lag svetsas samman och vinnare skiljs från förlorare.

Dessutom med spelarna som stod ut mest i Tre Kronor det gångna veckoslutet, HockeyAllsvenskan och vilka utmaningar som väntar klubben som precis fått ett enormt glädjebesked.

 

#14 Puckat - Helan går  

Historien om när Sverige sjöng Helan går, från prispallen i VM. Förbundskapten Grönborg om Channel One Cup och riktningen för svensk hockey.

SHL och HA har nått halvvägs, här är lagen och spelarna som stått ut mest så här långt. Och så tar vi ut veckans lag i både SHL och HA.

#13 PUCKAT - Collegehockey  

I veckans avsnitt av Puckat reser Mike till USA och träffar sin gamla lagkamrat Brian Wiseman som numer är assisterande tränare för University of Michigan för att snacka collegehockey. Dessutom blir det en intervju med den avgående VD:n för Vita Hästen, Fredrik Jensen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose