C More Hockeypodcast

C More Hockeypodcast

Sweden

C More Hockeypodcast

Episodes

#6 Puckat - Feedbackhysteri  

#6 med Mike Helber som blivit kär, med en inblick i feedbackhysterin kring dagens hockeyspelare samt att vi gästas av en amerikansk NHL-expert. Självklart dyker även vår historiska fantom Tobias Stark upp i Puckat som vanligt.

#5 Puckat - Inifrån NHL-campen  

Puckat #5. Hör ynglingen som är på väg att spela sig in i NHL. Vad är skillnaderna mot SHL och hur tänker man egentligen när man plötsligt skrinnar in med världsstjärnor? 

Tobias Stark förklarar hur KGB och Armén påverkade ishockeyn.

Mike får en black out men tar även som vanligt ut veckans främsta i HockeyAllsvenskan. Vi tittar såklart till SHL där det finns lag och spelare att lyfta, men även frågetecken i säsongsupptakten.

#4 Puckat - Med Björn Oldeen och Mike Helber  

"Man känner tomhet, besvikelse och skam" Hör om hur det är att som tränare tvingas lämna sitt jobb. Dessutom om den enda domaren hittills som helt undkommit kritik och varför det var så. Vi tittar även till SHL´s och HockeyAllsvenskans ljusglimtar och orosmoln. Avslutningsvis tar Mike ut veckans bästa spelare i HockeyAllsvenskan.

#3 Puckat - Med Mike Helber och Björn Oldeen  

Vi ringer upp nr 7, Mike tar ut veckans 6 bästa i HockeyAllsvenskan och Professorn berättar om hur vi börjat hylla våra sporthjältar.

#2 Puckat - Med Björn Oldeen & Mike Helber  

#2, Mike är på plats i Toronto så vi tar tempen på World Cup, gör nedslag i HA och SHL samt pratar om det underliggande spelet bakom Summit Series och passarens ansvar vid tacklingssituationer.

#1 Puckat - Mike Helber och Björn Oldeen i ny förpackning  

#1 Puckat. En Podcast om Hockey, vilket ju verkar helt.. Puckat.
Nya riktlinjerna kring disciplinära ärenden i SHL, Lagen som står ut i SHL respektive HockeyAllsvenskan samt allt i ett nytt format.

(Yes vi jobbar vidare på ljudkvalitén)

72. C Mores Hockeypodcast - Därför ska SHL-nykomlingarna betala 6 milj kr  

Varför är det bara SHL-nykomlingarna som betalar för den fallskärm som lag som faller ur får? Mike förklarar tanken.

Dessutom tittar vi till finallagen, samt känner på semifinalduellerna och debriefar efter Modo-Leksand.

71. C Mores Hockeypodcast - Juniorernas bonussystem  

Match 7 mellan MoDo och Leksand, Semifinalduellerna samt en djupdykning i det avtal som alla juniorer i SHL spelar efter. Hör vad som påverkar deras lön och vad en genomsnittlig junior tjänar egentligen.

70. C Mores Hockeypodcast - Hade Mike rätt?  

Ett avsnitt matat med tankar kring SM-slutspelet, Kvalet till SHL och Kvalserien till HockeyAllsvenskan. Dessutom kollar vi om Mikes tabell-teori stämde.

69. C Mores Hockeypodcast - Jag skulle vara orolig  

Vilka fans har anledning att vara oroliga inför säsongsavslutningen? Vi tar ett grepp om kvartsfinaler och direktkval samt pratar retstickor och slutspelets hörnspelare.

68. C Mores Hockeypodcast - Avgörande lägen  

Den HockeyAllsvenska finalen står och väger - en 5:e avgörande match väntar, Slutspelsserien ska få en vinnare och SM-slutspelet står för dörren. Samt hör om spelet bakom kulisserna kring Mikes omtalade lönegenomgång

67. C Mores Hockeypodcast - Låt pengarna sippra nedåt  

Därför menar Mike att Leksand vinner slutspelsserien, så här rankar vi Tingsryd och AIK inför den HockeyAllsvenska finalen och hör Björns förslag till SHL för att få ett välmående hockeysverige.

66. C Mores Hockeypodcast - Jag som flådde huggormen  

#66 om kardinalfelet i serieupplägget, om stiltjen när transferfönstret stängde och så går vi på djupet i en VM-hjältes karriärer. Tex med avslöjandet om vad som egentligen hände under Leif Boorks ökända huggormsläger.

65. C Mores Hockeypodcast - Stjärnspelare på väg in  

Bara några dagar återstår innan transferfönstret stänger 15 feb, vilka lag bör förstärka och vad ska dom plocka in? Mike tjurar ur på "kraven" som ställs för att spela i SHL. Samt vilka är HockeyAllsvenskans mest intressanta juniorer?

64. C Mores HockeyPodcast - Bästa nyförvärvet  

SHL har fått en hel del namnkunniga myrförvärv, Mike rankar dom hetaste. Hör om varför SHL-klubbarna blivit snuvade på miljonbelopp under säsongen och varför den ekonomiska biten är så viktig i dagens hockey.

63. C Mores Hockeypodcast - Mer handboll & Mindre fotboll  

Fighten som urartade, Laget som övertygat efter den blytunga inledningen, och så går det till när en tränare får sparken. Några av rubrikerna i podd #63

62. C Mores Hockeypodcast - Klapputdelning  

Vi fick några klappar över efter julen - här är klubbarna och spelarna som får dom. (Jo det är med glimten i ögat..) Vi tittar närmre på USA´s framgångsrika ungdomssatsning, funderar på vad som är bäst 2p- eller 3p-system. Detta och mycket mer i avsnitt 62.

61. C Mores Hockeypodcast - Ligans bästa spelare hittills  

Mike plockar ut sitt dream team att styra en hockeyklubb. Vi tar ut både SHL och HockeyAllsvenskans bästa spelare hittills och vi berör allt från Leksands kaos till barnuppfostran. 

60. C Mores Hockeypodcast - Ligans viktiga avtal  

Hur mycket för egentligen ligan för TV-avtalet, hur ska pengarna fördelas och vilka mer avtal tecknas för klubbarnas räkning. Ytterligare en galen Hockeypappa på Krigsstigen samt vilka lag kan gå på julvila med gott samvete. Avsnitt 60.

59. C Mores Hockeypodcast - Pappan drog fram en pistol efter matchen  

Hör storyn om pappan som drog fram en pistol, eller om när Mike sänkte Mike Modano. Dessutom tittar vi till JVM-truppen, kikar in vad SHL´s sportchef Johan Hemlin har för sig och går på djupet i SHL samt HockeyAllsvenskan just nu

0:00/0:00
Video player is in betaClose