CarLeos podcast » Podcast

CarLeos podcast » Podcast

Sweden

Carlos och Leos fönster mot världen

Episodes

CarLeos podcast – S01E22  

I säsongens sista avsnitt av CarLeos podcast pratar vi om sådant som hör sommaren till – Gyllene Tider, piratbyxor och toalettbesök i totalt mörker. Avsnittet finns att lyssna på här.

CarLeos podcast – S01E21  

Sommarlåtar och dina vänner har fler vänner än vad du har – säsongens tjugoförsta och näst sista avsnitt av CarLeos podcast finns att ladda ner här.

CarLeos podcast – S01E20  

Missa inte detta tidiga fredagsmys eller ännu tidigare lördags(öron)godis som vi kallar avsnitt 20. Vi pratar håravfall, allsvenskan, Kor och vi får inte glömma topp 10 där Leo presenterar de 10 vackraste kvinnorna på Ungersk tv. Nä, självklart listas vackraste kvinnorna på svensk tv, men varför pratas det om Anders Lundin? Sluta undra, HÄR får […]

CarLeos podcast – S01E19  

Ringen och namnen – det nittonde avsnittet CarLeos podcast finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns på iTunes och Podtail.

CarLeos podcast – S01E18  

Hisingen, Hisingen, Hisingen – det artonde avsnittet av CarLeos podcast handlar om Sveriges fjärde största ö och finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns på iTunes och Podtail.

CarLeos podcast – S01E17  

Födelsedag, Gyllene Tider och konspirationsteorier – det sjuttonde avsnittet av CarLeo podcast finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns även på iTunes och Podtail.

CarLeos podcast – S01E16  

Tjötet i omklädningsrummet, schlagerlåtar och konspirationer – det sextonde avsnittet av CarLeos podcast finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns även på iTunes och Podtail. Följ oss på Facebook och Twitter.

Specialavsnitt  

Mintkakor, Intolerans, droger, evolution. Det bjuds på en färgrik blandning i detta specialavsnitt där Carlos och Leo hamnar under förstoringsglaset och intervjuar varandra. Ladda ner nya härliga avsnittet här.

CarLeos podcast – S01E15  

Bugg, godis och drömmen att bli gripen – det femtonde avsnittet av CarLeos podcast finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns även på iTunes, Twitter och Facebook. Ni också maila till oss på carleospodcast [duvetvad] gmail.com

CarLeos podcast – S01E14  

Den mest självgoda av tidsåldrar, shutgung shacks och improviserade önskningar – det fjortonde avsnittet av CarLeos podcast finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns även på iTunes. För er som vill lyssna via Podkicker eller annan podcastapp för Android, använd denna feed: http://feeds.feedburner.com/CarLeosPodcast

CarLeos podcast – S01E13  

Pleasurable frustrations, Femtio nyanser av honom och intervju med SR:s Farah Erichsén – det trettonde avsnittet av CarLeos podcast finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns även på iTunes, Twitter och Facebook. Och maila oss gärna på carleospodcast [duvetvad] gmail.com

CarLeos podcast – S01E12  

Förlovning, slogans och idrottare – det tolfte avsnittet av CarLeos podcast finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns även på iTunes. Fortsätt maila oss på carleospodcast [duvetvad] gmail.com

CarLeos podcast – S01E11  

Kärleksbrev till Ke$ha, vi avslöjar våra förebilder och pratar lite Thailand (för sista gången) – det elfte avsnittet av CarLeos podcast finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns även på iTunes.

CarLeos podcast – S01E10  

The Boss, Thailand och en återlansering av det franska språket – detta och mycket mer i det tionde avsnittet av CarLeos podcast. Avsnittet finns att ladda ner här. CarLeos podcast finns även på iTunes. Gilla oss gärna på Facebook.

CarLeos podcast – S01E09  

Pamela Anderson-metoden, upplopp, Katalonien och Thailand – det nionde avsnittet av CarLeos podcast finns nu att ladda ner här. CarLeos podcast finns på iTunes, på Twitter och ni når oss även på carleospodcast [duvetvad] gmail.com

CarLeos julkalender: Lucka 24 – Tomten som ingen vet vem det var  

Tomten som ingen vet vem det var – efter nästan 300 minuter julkalender öppnar vi idag den sista luckan i CarLeos julkalender 2012. Avsnittet gå att ladda ner här och finns även på iTunes.

CarLeos julkalender: Lucka 23 – Improvisation 2.0  

Improvisation 2.0 – det är vad som döljer sig bakom den tjugotredje luckan i CarLeos julkalender 2012. Avsnittet finns att ladda ner här och finns även på iTunes.

CarLeos julkalender: Lucka 22 – När Carlos gick bärsärkagång på Charles de Gaulle  

När Carlos gick bärsärkagång på Charles de Gaulle – lucka 22 i CarLeos julkalender 2012 – . Avsnittet finns att ladda ner här.

CarLeos julkalender: Lucka 21 – Jul i Spanien  

Idag öppnar vi lucka 21 i CarLeos julkalender 2012 – Jul i Spanien. Avsnittet finns att ladda ner här.

0:00/0:00
Video player is in betaClose