Catchat

Catchat

Norway

Marcus Sand Hukkelås, Terje Ramberg og Magnus Liestøl belyser alle sider ved fenomenet katt. Unøyaktigheter og digresjoner kan og vil forekomme.

Episodes

110 Catchat Sommerspesial  

I sesongens siste Catchat er det fenomenet sommer som står i fokus. Og katt, selvfølgelig. Du trodde vel ikke at vi hadde glemt at vi er en kattepodkast? Skjønner at det kan virke litt ufokusert til tider, men vi lover å skjerpe oss til neste sesong! Ha en purrfect sommer kjære lytter!

Catchat 0

109 Katter på internett  

Anders Nilsen avslører sitt dramatiske forhold til katt, Terje må ringe hjem og chatterne tester våtfor for første gang. Dette og mer, mens det chattes om kattens rolle på internett.

Catchat 0

108 Myter om katt  

Dette er episoden for deg som er glad i rapping, kattetestikler og griseprat med gutta på puben. Men ikke bare det! Catchatterne går også en rekke kattemyter i sømmene, og ditt syn på katten kan endres for alltid!

Catchat 0

107 Katter i historien - gjest Alexander Nyhagen  

Chatterne får besøk av programleder og podcaster Alexander Nyhagen og gjør et dypdykk ned i kattens og menneskehetens felles historie. Og den lite velkomne spalten Kattsnack fortsetter. I dag testes kattematen Marcus har med hjemmefra.

Catchat 0

106 Katter i musikk  

Chatterne rangerer sine katterelaterte favorittlåter. Jakten på en sponsor fortsetter og Magnus har laget enda en ny versjon av Whiskas-reklamen. En ny, fast spalte innføres til chatternes store forferdelse; Kattsnack – hvilken kattemat smaker best?

Catchat 0

105 Kattefolk vs. hundefolk – gjest Sebastian Brynestad  

Sammen med hundeeier og gjest Sebastian Brynestad (fra TV2s Kollektivet) chatter Marcus, Terje og Magnus om forskjellen på hundefolk og kattefolk. Gjengen spiller også ut Marcus' nyskrevne kattesuperheltserie.

Catchat 0

104 Katter på TV  

Etter å ha ledd av egne vitser, snakker Marcus med Terje og Magnus ved sin side om katter de har sett på TV. Marcus savner en mannlig kattesuperhelt, og tar saken i egne hender. Magnus har laget reklame igjen. Men lykkes han?

Catchat 0

103 Fordeler og ulemper med katt – gjest Pål Huuse  

Chatterne får besøk av hotshot TV-produsent (og katteelsker) Pål Huuse for å diskutere fordelene og ulempene ved kattehold. Og Magnus har laget noe rart. Igjen.

Catchat 0

102 Disse katteproduktene MÅ du ha!  

Hvilke katteprodukter er essensielle for den gjengse katteeier? Det vet catchatterne litt om. Og noen har fått seg mus siden sist! Og Magnus har laget noe rart!

Catchat 0

101 Kattene våres  

Marcus, Terje og Magnus catchatter om seg selv og sine katter i beste sendetid.

Catchat 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose