Christer och Morgan rapporterar

Christer och Morgan rapporterar

”Christer och Morgan rapporterar – en timme innan sex” är aktualitetsprogrammet som vaskar guldkorn ur nyhetsströmmen. Tillsammans med er som lyssnar försöker vi förstå hur det stora hänger ihop med det lilla. Ansvarig utgivare: Hanna Toll

Episodes

One last f-ing HURRA!  

Dagen är kommen. Christer och Morgan laddar inför nya äventyr i moderskeppet P4. Men innan flytten, så går vi Balls Out Blazing med ett sjuhelvetes program!

Det där hade vi inte väntat oss!  

Vi tar ett näst sista kämpatag och kör en omgång Nyhetsstuds! Där vi reagerar över tillfällen då man får uppleva något man VERKLIGEN inte väntat sig. En som vet mycket om det är Sverker Olofsson!

Att handla.. är inte det en konstig tradition?  

I dag studsar vi över saker som har med allt möjligt o göra! Till exempel en kaffekokare som sabbade för resenärer. Busschaufförer som talar ut! Traditionströjor. Och en pojke som gillar att handla!

Är det på riktigt?  

I dag är det dags att slurka så mycket vi bara kan om samtiden. Och vi pratar en del om att inte riktigt veta om något är sant eller inte.

Bankomatband och tävling!  

Jodå, det blir en laddning nyhet eller bullshit. Dessutom har vi med oss kändisarna från bankomatbandet i Skoghall och en hel del annat gott.

Ett viktigt meddelande  

Vänner! I dag är det faktiskt en bra grej att lyssna på allt, inklusive FM-delen. PUSS

Det gröna bajset  

Det är nyhetsstuds och i dag studsar vi till över nyheter som rör grönt bajs, råttors könshår, djurens möjligheter att äta, bankautomater och toapapper!

En slurk av personlighet, moral och att vänja sig  

Vi samtidsslurkar på fenomen som beskriver den tid vi lever i. Till exempel personligt riktad reklam, att vänja sig vid tågkaos och de stora företages moralitet.

Nyhet eller bullshit, helt enkelt  

Det är torsdag. Det är soligt i Göteborg. Det är dags för en runda nyhet eller bullshit! Frågor på det?

Sex, Drugs and Log and Roll  

Det är dags för associationsleken "Då tänker jag på dig"! I dag med tankar om cannabis, filmat sex och Twin Peaks!

En slurk av samtidens kameraklick, ensamhet och slukhål  

Samtidsslurken är tillbaka för att sätta ord på saker som beskriver vår samtid! I dag bland annat om ensamhet i den digitala världen, generationsgränser och slukhålen som fortsätter sprida skräck!

Saltkaren är trånga... nyhet eller bullshit?  

Torsdag! Torsdag = tävlingsdag! Tävlingsdag = Nyhet eller Bullshit! Nyhet eller Bullshit = Stormästare? Ja vi får se! Och så har Rasmus reagerat över storleken på saltkaren...

Vi studsar till på offentligheten  

I dagens nyhetsstuds tar vi och reagerar på saker som sker i offentligheten. Straff som är hårda. Olyckor som är allvarliga. Tillgänglighet som är otillgängligt. Ja, sånt som man studsar till på!

Vi tänker på gripningar, konst och när man ska ha sex  

La da da da da dej! Det är associationsleken "då tänker jag på dig"! När vi kopplar nyheter till någon på redaktionen. I dag bland annat om att ha sex i rätt tid, och att bli tagen vid fel tid.

En slurk av samtida pedofili, samtida dejting, samtida ilska och samtida dieter  

Webb-Aleks reagerar på rapporteringen om den inställda U2-konserten. Rasmus reagerar över samtidens dieter. Jens har något på dejtingsidor. Och Hanna pratar om 17-åringen som dömts för sexbrott.

Live from Stockholm its Radiogala!  

I dag tänkte vi plocka hem ett stort radiopris för bästa underhållning. Och medan vi väntar på att få gå fram och tacka publiken, så kör vi lite nyhet eller bullshit!

Tatueringsroulette, När folk påstår sig ana och syrsornas sång!  

Tatueringsroulette, bara en dum idé? Och det med att folk alltid anat att någon är gravid? "Du har ett shine", vad är det? Omskrivning för "du har varit lite tjock?". Och varför sjunger syrsor?

Präster som skämtar, Nyhetsläsare som spelar House och Häxor som söker jobb  

Det är nyhetsstuds och hela redaktionen har hittat nyheter som sticker ut lite. Bland annat om stand up-vågen inom prästyrket, och även om häxor som söker jobb.

En slurk av samtidens generationskrockar  

Vi slurkar samtiden ordentligt i dagens program. Bland annat om när det blir generationsfel på nätet. Dagens tidsmått. Hur vi ser på stress. Och "big driver, small driver"

0:00/0:00
Video player is in betaClose