Cirillo Cardell

Cirillo Cardell

Sweden

I den här podden får ni vara med när Rosanna & Felicia lär känna varandra! Småbarnslivet har fört dem till Rosannas soffa, där de poddar om allt och ingenting. Efter att båda har medverkat i Gravid Vecka för Vecka och Familj Vecka för Vecka lägger de nu småbarnsbabblet på hyllan. Nu får de lär känna varandra som Felicia & Rosanna! Ni kan förvänta er väldigt ärligt och öppet prat kring relationer, småbarnsliv, föräldraskap, minnen, ungdom, vuxenliv, vardag och såklart en jäkla massa skratt, kärlek, vänskap, vin, humor, kaffe och drömmar.

Episodes

11. Döden  

Kuddar, döden, musik och MYCKET mer!

10. Är jag gravid?  

Är Felicia gravid? Vad har Rosanna för fobi? Hur friade deras gubbar? Är du ensam? Köp en katt. #Tandborste #Tandkräm #Borstatänderna

9. Det larviga köket  

I veckans avsnitt sitter Felicia och Rosanna i bilen, där pratar dom om Felicias och KPs första bråk, glödlampor i rumpan, mjölmaskar och massa mer. Och vem av dom två är det som egentligen har bajsat i ett cyklop?

8. Sladdrigt avsnitt  

Det blir ett otroligt sladdrigt avsnitt den här veckan. Sladdrigt- och KORT! Jättekort tillochmed. Fortsätt skicka fina mejl till cirillocardell@gmail.com - och fortsätta tagga #cirillocardell! Jävlar vad roligt det är att ni är så många som lyssnar på Rosanna och Felicia. KRAM på er!

7. Det absolut sjukaste man kan utsätta sig för  

Rosanna & Felicia berättar om tre händelser var från veckan som gått. Rosanna & Mies har börjat äta gluten igen, Mies glömde bort att ge Wolf mat & det slutade nästan i ett sjuhelvetes bråk. Felicia & Kristoffer åker på bröllop & det blir tårar när de ska lämna barnen. 

6. Pojkvänner från förr  

Det blir tårar, rödmosiga kinder och känslor när Felicia berättar om sina ätstörningar. Detta avsnitt är inget för den som är ute efter ett skratt, alltså. Den här veckan får vi höra hela kärleksledet. Från den första, ungdomliga kärleken hela vägen ner till de perfekta gubbarna. 

5. Panikångest & PCOS  

Felicia berättar om hur det är att leva med PCOS, om hormoner och hur det är att få barn & bli gravid när man lever med PCOS. Rosanna berättar om hur det är att leva/ha levt med panikångest - om att inte våga åka tunnelbana/buss och om hur fint det kan vara att träffa en terapeut. 

4. Skäggig Nuttis  

FULLSMOCKAT AVSNITT! Snigel med påse, skönhetsoperation, piercad bröstvårta, panikångest, bröstvårtor, oro, föräldraskap, bacillskräck, alternativ medicin, terapi och MYCKET mer! 

3. 200-åringen  

Förlossning, manliga gynekologer, otrevlig personal, story time, tre trauman i thailand, kommentarer, snapchat och MYCKET mer! 

2. Mentalsjukhuset  

Vin, sjukhus, första fyllan, spretighet, elaka kommentarer, säkerhetsvakter, cigaretter, ungdom, chablis, internettroll, nätmobbning, parkompisar, sår som aldrig kommer läka och mycket mer. 

1. Fightern  

I den här podden får ni vara med när Rosanna & Felicia lär känna varandra! Småbarnslivet har fört dem till Rosannas soffa, där de poddar om allt och ingenting. 

Efter att båda har medverkat i Gravid Vecka för Vecka och Familj Vecka för Vecka lägger de nu småbarnsbabblet på hyllan. Nu får de lär känna varandra som Felicia & Rosanna!

 

Ni kan förvänta er väldigt ärligt och öppet prat kring relationer, småbarnsliv, föräldraskap, minnen, ungdom, vuxenliv, vardag och såklart en jäkla massa skratt, kärlek, vänskap, vin, humor, kaffe och drömmar. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose