Clara Henry i P3

Clara Henry i P3

Sweden

Talkshow i P3 med Clara Henry. På molekylnivå, ute i rymden och inne i Claras huvud. Ansvarig utgivare: Cajsa Lindberg

Episodes

Tatueringsfredag, whad up?!  

JA! Det är sista dagen för Clara Henry i P3. Sorgligt, men! Vi livar upp det med att bjuda in musikern(och tatuerade!) Julia Frej. Dags att snacka gaddning.. Tatueringsfredag, whad up?! JA! Det är sista dagen för Clara Henry i P3. Sorgligt, men! Vi livar upp det med att bjuda in musikern(och tatuerade!) Julia Frej. Dags att snacka gaddning..

Hur funkar det att vara könsneutral?  

Kroppveckan rullar på med prat om pronomen och könsidentitet tillsammans med Freja Lindberg. Och! Hur uttrycker du dig med dans?! Clara bjuder in Niki Tsappos från dansdokumentären "Martha & Niki". Hur funkar det att vara könsneutral? Kroppveckan rullar på med prat om pronomen och könsidentitet tillsammans med Freja Lindberg. Och! Hur uttrycker du dig med dans?! Clara bjuder in Niki Tsappos från dansdokumentären "Martha & Niki".

Fotbollsdomaren Jonas Eriksson om sitt svettiga jobb  

Hur funkar det att ha ett superfysiskt jobb? Vi frågar Jonas Eriksson som är Sveriges stjärna på fotbollsdomarhimlen. Sen sexy talk! Med Ligga med P3:s Maria Maunsbach. Fotbollsdomaren Jonas Eriksson om sitt svettiga jobb Hur funkar det att ha ett superfysiskt jobb? Vi frågar Jonas Eriksson som är Sveriges stjärna på fotbollsdomarhimlen. Sen sexy talk! Med Ligga med P3:s Maria Maunsbach.

Wrestling och "huvudträning"  

Oj vad det händer grejer! Sabina Dufberg, som bland annat är tränare i Biggest Loser, pratar om träningens mentala bit. Och! Wrestlingkungen Eric Kalseth, aka Conny Mejsel, hälsar på! Wrestling och "huvudträning" Oj vad det händer grejer! Sabina Dufberg, som bland annat är tränare i Biggest Loser, pratar om träningens mentala bit. Och! Wrestlingkungen Eric Kalseth, aka Conny Mejsel, hälsar på!

Karin Adelsköld om pms och Astrid S om sång  

Blod, tamponger och värkande magar. Clara snackar mens och pms med komikern Karin Adelsköld, och sen svänger norska stjärnskottet Astrid S förbi. Karin Adelsköld om pms och Astrid S om sång Blod, tamponger och värkande magar. Clara snackar mens och pms med komikern Karin Adelsköld, och sen svänger norska stjärnskottet Astrid S förbi.

Superfredag med en lite annorlunda 5-kamp!  

Vi bjuder på en superfredag med bland annat ägg-löpning, armbrytning och grodhopp i en "klassisk" 5-kamp. Clara Henry ställs ansikte mot ansikte med Athena Afshari. Vem vinner och vem blir en sopa? Vi bjuder på en superfredag med bland annat ägg-löpning, armbrytning och grodhopp i en "klassisk" 5-kamp. Clara Henry ställs ansikte mot ansikte med Athena Afshari. Vem vinner och vem blir en sopa? RUBRIK: Superfredag med en lite annorlunda 5-kamp!

E-sport synas i datorsömmen  

Varför svettas på löpband när du kan göra det framför datorn?! E-sport-experten Effie Karabuda berättar ALLT om CS, och vi får reda på hur det går för svenskarna i Dota 2 VM via Kim "Drayich" Larsson. E-sport synas i datorsömmen Varför svettas på löpband när du kan göra det framför datorn?! E-sport-experten Effie Karabuda berättar ALLT om CS, och vi får reda på hur det går för svenskarna i Dota 2 VM via Kim "Drayich" Larsson.

Olympisk feber och fotboll  

Tänk så passande att ett megaevent som OS är igång samtidigt som vi har sporttema?! Sveriges chanser analyseras med journalisten Rihaneh Rouhani. Och! Fotbollssnack med Özgür Kurtoğlu. Olympisk feber Tänk så passande att ett megaevent som OS är igång SAMTIDIGT som vi har sporttema?! Sveriges chanser analyseras med journalisten Rihaneh Rouhani.

Svettig tisdag med Kalle Zackari Wahlström  

Ska det snackas sport måste vi ju bjuda in the master himself, Kalle Zackari Wahlström. Svettig tisdag med Kalle Zackari Wahlström Ska det snackas sport måste vi ju bjuda in the master himself, Kalle Zackari Wahlström.

Hollywood nästa för Wonder Woman-Madeleine Vall  

Vi drar igång sportveckan med snabba steg. Och en superhjältegäst! Ex-thaiboxningsproffset Madeleine Vall Beijner som sadlat om och stuntjobbar i Wonder Woman. Hollywood nästa för Wonder Woman-Madeleine Vall Vi drar igång sportveckan med snabba steg. Och en superhjältegäst! Ex-thaiboxningsproffset Madeleine Vall Beijner som sadlat om och stuntjobbar i Wonder Woman.

Två gäster = dubbel så kul!  

Snack om att skriva den perfekta hiten och en text som verkligen berör. Det känns att det är fredag när artisten Ana Diaz och journalisten Patrik Lundberg hälsar på. Två gäster = dubbel så kul! Snack om att skriva den perfekta hiten och en text som verkligen berör. Det känns att det är fredag när artisten Ana Diaz och journalisten Patrik Lundberg hälsar på.

Hitskriveri med Rebecka och Fiona  

Hur tusan skriver man en hit?! Rebecka och Fiona är aktuella med en ny singel och måste ha koll. Dessutom nördar vi ner oss i Harry Potter och den senaste boken. Nyss släpptes THE CURSED CHILD, alltså manuset till pjäsen som just nu spelas i London, som väldigt kort sagt handlar om Harry Potter som vuxen och hans son. NIO ÅR efter att sista boken släpptes. Fansen, som som har väntat och hoppats och hållit tummarna på att författaren J.K. Rowling ska skriva mer, och nu finns det äntligen. Clara har bjudit in två personer, Christoffer Strokirk och Nilo Rahimi, med stenkoll på Harry Potter.

Var går superbloggaren Sandra Beijers privata gräns?  

Sandra Beijer driver en av de största svenska bloggarna och i höst kommer hennes andra bok. Men hur privat är hon i sina texter? Var går superbloggaren Sandra Beijers privata gräns? Sandra Beijer driver en av de största svenska bloggarna och i höst kommer hennes andra bok. Men hur privat är hon i sina texter?

Konstgjorda språk och att skriva humor  

Det blev snack om språk som inte finns. Xenosociolingvist (?!) Yens Wahlgren pratade om klingon och andra konstgjorda språk. Och komikern Josefin Johansson om att skriva humor. Konstgjorda språk och att skriva humor Det blev snack om språk som inte finns. Xenosociolingvist (?!) Yens Wahlgren pratade om klingon och andra konstgjorda språk. Och komikern Josefin Johansson om att skriva humor.

Författaren bakom "De dödas röster", Sara Bergmark Elfgren, hallå!  

En vecka pepprad med ord, meningar och helt enkelt TEXT dras igång. Författaren Sara Bergmark Elfgren tar täten tillsammans med poeten Burcu Sahin. Författaren bakom "De dödas röster", Sara Bergmark Elfgren, hallå! En vecka pepprad med ord, meningar och helt enkelt TEXT dras igång. Författaren Sara Bergmark Elfgren tar täten tillsammans med poeten Burcu Sahin.

Maxade kläder och underhållning deluxe med Duo Raw  

Veckan peakar med drag och kostymer när Duo Raw hälsar på. "Discotroll" har de beskrivit sig, men vad betyder egentligen det? Vi drar på oss glittret och gör oss redo för en sprakande sändning.

Musik och video, hela dagen lång!  

Stjärnskottet till videoregissör Joanna Nordahl hälsar på och berättar bland annat hur det känns när Taylor Swift snor något från en.

Finns det recept på snabba skämt?  

Vilka skämt funkar egentligen på sociala medier? Toni-Prince reppar succén "Språk för alla" och Daniel Hallberg berättar hur han växte från ett hundratal följare till 40.000.

Läppar, ögon, bryn! Linda Hallberg hjälper oss i djungeln  

Skandinaviens största skönhetsblogg har hon, Linda Hallberg. Ödmjuka och glada är vi över att hon kommer till oss och berättar what's hot and what's not. DESSUTOM! Groovy Nickz från Dolores Haze!!!

Internetbuddytime med IJWTBC  

Clara tvingas försvara sitt videohumor-kunnande när Joel, Emil och Victor från humorgruppen IJWTBC gästar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose