Club MXStar

Club MXStar

United States

Två elitmotionärer med för mycket åsikter tycker till om motocross och enduro. Med målsättningen att alltid ha intressanta gäster.

Episodes

72. Filip Bengtsson  

Vi startar 2017 med Filip Bengtsson som gäst. Nytt team, tillbaka på KTM och lite allmänt MX-snack.

71. Tim Edberg och Robert Lind  

Vi pratar med Tim Edberg som precis blivit klar för Yamahas officiella EMX125 team. Samt kollar läget med Robert Lind i USA.

70. Calle Sjöö och Silly Season 2017  

Vi pratar med Calle Sjöö om framtiden med egen körning och som lärare på nya endurogymnasiet. Samt går igenom lite Silly season inför 2017.

69. Kåsasnack med Magnus Johansson  

Efter Novemberkåsan snack och med oss har vi Magnus Johansson som också körde för första gången.

68. Albin Elowson  

Vi går igenom en fantastisk säsong med Albin Elowson. Six days guld i Junior Trophy, tvåa i SM, tvåa i JVM, tvåa på GGN m.m.

67. Anders Eriksson  

Vi pratar med 7-faldige världsmästaren i enduro Anders Eriksson. Om Mästarnas Mästare, I huvudet på Gunde Svan, Six days, Novemberkåsan m.m.

66. Alvin Östlund och Olivia Roxtorp  

Vi pratar bland annat lag-VM, Coupe d´ Avenir och VM med Alvin Östlund. Samt med Oliva Roxtorp som är en av två förare i nya Team Speedstore by Husqvarna Scandinavia

65. Adam Andersson och Jesper Börjesson  

Vi tar ett snack med svenska mästaren i enduro JSM2-klassen Adam Andersson. Samt silvermedaljören i samma klass och Enduro Cup trean Jesper Börjesson. SM, Six-days, Novemberkåsan, USA-äventyr m.m.

64. Jesper Jönsson, Anton Gole och Robban Forsell  

Vi pratar med svenska mästaren i MX1 Jesper Jönsson, silvermedaljören i MX2 Anton Gole och Veteran VM bronsmedaljören Robban Forsell.

63. International - Nathan Watson  

We talk to KTM Enduro Factory Racing rider Nathan Watson. Vi pratar med KTM Enduro Factory Racing föraren Nathan Watson

62. Oscar Wirdeman  

Vi pratar med Oscar Wirdeman som för närvarande är mekaniker åt Ken Roczen i RCH Racing. Tidigare mekaniker åt bland annat James Stuart, Chad Reed, Grant Langston m.fl.

61. Battle of Vikings, Patrik Erlandsson  

Battle of Vikings och allmänt skvallersnack med Patrik Erlandsson.

60. Battle of Vikings, Johan Edlund, Johan Bäckström, Morgan Rosell  

Vi pratar inför Battle of Vikings med vinnaren från 2011 Johan Edlund. Johan Bäckström som kört samtliga deltävlingar av BoV. Samt med grundaren Morgan Rosell.

59. Conny Bohlin  

Vi pratar med Conny Bohlin, VD för Nordic Sport & Event. Företaget som bland annat driver hela GGN cirkusen, stora delar av Stångebroslaget och nu även startar en ny endurotävling i Finland. Vi pratar business, framtid för tävlingarna, SM-status, EM-status m.m.

58. Niclas Hallafors  

Vi pratar med Niclas Hallafors som satsar på supercross. Har kört bland annat Tele2 Supercross, Tyska ADAC, Hernings och nyligen SX serien i Kanada.

57. Isak Gifting och Filip Bengtsson  

Vi pratar med Isak Gifting som vunnit samtliga av årets SM-heat i 125 U17-klassen. Samt kollar status med Filip Bengtsson. Vi pratar även med Susanne på Speedstore, som precis arrangerat Sveriges största motocrossläger för tjejer.

1. Special - Ricky Renner  

Vi tar pulsen på Ricky Renner, som kommer och kör en deltävling i motocross-SM i Haninge. We talk with Ricky Renner who will race one race of the Swedish Championship.

56. Jesper Jönsson och Albin Elowson  

Vi pratar med regerande svenska mästaren och dubbla finalvinnaren i årets första SM, Jesper Jönsson. Samt Albin Elowson som bröt Joakim Ljunggrens långa segersvit i enduro-SM och ligger på en total andra plats efter tre deltävlingar.

55. Fredrik "Fred" Lindehall  

Vi pratar om nya speakerjobbet i motocross-SM, går igenom förarna inför SM-premiären i Tibro och självklart en hel del om Fredrik "Fred" Lindhalls egna karriär.

54. Espen Blikstad  

Vi pratar med Espen Blikstad som idag är tränare på Tibro motocrossgymnasium. Tidigare tvåfaldig svensk mästare i motocross, samt EM och VM meriter.

0:00/0:00
Video player is in betaClose