Club MXStar

Club MXStar

United States

Två elitmotionärer med för mycket åsikter tycker till om motocross och enduro. Med målsättningen att alltid ha intressanta gäster.

Episodes

83. Ken Bengtsson och Oskar Olsson  

Vi pratar med totaltrean i SM Ken Bengtsson och totalfyran Oskar Olsson. Ken som även kör MX2 EM och liggar på en 5:e plats totalt. Oskar Olsson som avslöjar att han ska få chansen att köra MX2 VM.

82. Emil Kåberg  

Tre gånger svensk mästare i Hockey med Färjestad. Numera enduropåse med oss. Vi tar oss ett snack med Emil Kåberg.

81. Kalle Lundstedt  

Endurosnack med Kalle Lundstedt från Race Magazine.

80. Anton Wallin och Alvin Östlund  

Vi tar ett snack med Anton Wallin, en skön förare som alltid bjuder på sig själv på och utanför banan. Vi kollar även av status med Alvin Östlund.

79. Fredde Flär  

Vi tar snacket med Fredrik "Fredde Flär" Lindehall inför premiär av motocross-SM. Vi ger oss på att tippa topp tre i samtliga klasser.

78. Elin Mann  

Vi pratar med Elin Mann som bland annat i karriären hann med att vinna sex stycken SM-guld, tävlingar i USA och England. Samt vara på pallen i en VM-deltävling och femma totalt.

77. Joakim Eliasson och Matilda Hansson  

Vi pratar karriär med Joakim Eliasson. Så många silver, men aldrig guld i SM. Dock en GP-seger i Borås. Samt mycket mer. Vi pratar även med 14-åriga Matilda Hansson som började köra för 1½ år sedan och nu ser fram emot att satsa mer.

76. Jonas Algotsson och Anton Wallsten  

Vi pratar med Jonas Algotsson, team coach i MC Sport Racing Team och deras MX1-stjärna Anton Wallstén.

75. Jonas Wing  

SM-guldmedaljör, VM-förare, lag-VM coach och mycket mer. Vi pratar med Jonas Wing om karriären och efteråt.

74. Emil Lindgren och Joakim Ljunggren  

Vi pratar med motorcykelintresserade mountainbikeproffset Emil Lindgren. Träning, kost, hojåkning och mycket mer. Vi kollar även av status på nya Dakar, rallysatsningen av Joakim Ljunggren.

2. Live - Frida Östlund, Natalie Kane och Eddie Hjortmarker  

Livepodcast inspelad från scenen på MC-mässan, nu har ni möjlighet att lyssna på den i efterhand. Vi pratar med Frida Östlund och Natalie Kane om nya Hondateamet. Samt med Eddie Hjortmarker om märkes- och klassbyte inför säsongen 2017.

1. Live - Jesper och Pontus Jönsson. Patrik och Max Erlandsson  

Vår första livepodcast är nu live! Idag har vi på mc-mässans scen kört livepodcast med Jesper och Pontus Jönsson, samt Patrik och Max Erlandsson. Nu har ni möjlighet att lyssna på det i efterhand.

73. Rikard Hansson och Jesper Börjesson  

Två killar på väg till USA. Rikard Hansson för att träna inför kommande SM säsong i motocross och en seriösare satsning på långlopp. Jesper Börjesson för full tävlingssäsong i GNCC och Kenda Full Gas Sprint Enduro.

72. Filip Bengtsson  

Vi startar 2017 med Filip Bengtsson som gäst. Nytt team, tillbaka på KTM och lite allmänt MX-snack.

71. Tim Edberg och Robert Lind  

Vi pratar med Tim Edberg som precis blivit klar för Yamahas officiella EMX125 team. Samt kollar läget med Robert Lind i USA.

70. Calle Sjöö och Silly Season 2017  

Vi pratar med Calle Sjöö om framtiden med egen körning och som lärare på nya endurogymnasiet. Samt går igenom lite Silly season inför 2017.

69. Kåsasnack med Magnus Johansson  

Efter Novemberkåsan snack och med oss har vi Magnus Johansson som också körde för första gången.

68. Albin Elowson  

Vi går igenom en fantastisk säsong med Albin Elowson. Six days guld i Junior Trophy, tvåa i SM, tvåa i JVM, tvåa på GGN m.m.

67. Anders Eriksson  

Vi pratar med 7-faldige världsmästaren i enduro Anders Eriksson. Om Mästarnas Mästare, I huvudet på Gunde Svan, Six days, Novemberkåsan m.m.

66. Alvin Östlund och Olivia Roxtorp  

Vi pratar bland annat lag-VM, Coupe d´ Avenir och VM med Alvin Östlund. Samt med Oliva Roxtorp som är en av två förare i nya Team Speedstore by Husqvarna Scandinavia

0:00/0:00
Video player is in betaClose