Clueless - med Daniel och Michaela

Clueless - med Daniel och Michaela

Sweden

Grupptryck, mod, kärlek, ångest och kompisar är ämnen som avhandlas i denna ungdomspodcast ledd av Daniel Paris och Michaela Hamilton. Nytt avsnitt varje torsdag hela sommaren!

Episodes

9. Säsongsavslutning  

I sista avsnittet för säsongen summerar Daniel och Michaela sommaren med Clueless och pratar om vad de lärt sig av alla härliga personer som gästat podden under sommaren.

8. Patrik Carlgren  

I det näst sista avsnittet av Clueless för säsongen gästar U21målvakten och finalhjälten Patrik Carlgren. Det diskuteras mål (ordvits ej avsiktlig), att tro på sig själv samt att det faktiskt är supercoolt att vara en snäll kille trots rådande, oroväckande machokultur.

7. Oscar Zia  

Denna torsdag gästar artisten Oscar Zia via länk från hans Skåne. Att våga gå sin egen väg trots typiska strukturer och normer samt hur det egentligen skulle se ut ifall Daniel var Oscars mamma är ämnen som är heta detta avsnitt!

6. HanaPee  

Fantastiska programledaren, bloggaren och poddaren Hanna ”HanaPee” Persson tog med sin härligt klingande norrländska och pratade om ideal, krav och att passa in.

5. Molly Pettersson Hammar  

I detta avsnitt gästar singelaktuella Molly Pettersson Hammar som vackert diskuterar kärlek, relationer och en mindre vacker händelse involverande en glass och en söt kille som får Michaela och Daniel för första gången någonsin att bli helt mållösa.

4. Chloé Schuterman  

I detta avsnitt pratar vi med Chloé Schuterman om att placeras i roller och fack samt om att Daniel & Chloé enligt populära åsikter besitter några av Sveriges absolut jobbigaste röster.

3. Peg Parnevik  

I detta avsnitt gästar dottern till en golflegend, Peg Parnevik. Ämnet är trygghet och familj, hur man skapar en god relation till sina föräldrar - och en hel del om bajs.

2. Zara Larsson  

I avsnitt två gästas Daniel och Michaela av artisten Zara Larsson. Det pratas om mod, elaka hockeyspelare och att Zara, liksom alla andra ungdomar, är högst mänsklig.

1. Premiär  

I detta premiäravsnitt avhandlas både pinsamheter och det allmänna hycklandet vi i dagens samhälle alla sysslar med. Man kan även se det som ett intro till vad som komma skall under sommaren!

Premiär på torsdag!  

På torsdag den 25 juni är det premiär för Clueless - en podcast med Daniel Paris och Michaela Hamilton i samarbete med I LIKE RADIO - Sveriges enklaste musiktjänst. Börja prenumerera redan nu så missar du inte första avsnittet!

0:00/0:00
Video player is in betaClose