Datingekspressen

Datingekspressen

Norway

En podcast om det å være singel, klein, morsom og desperat i 2016. Vi tester ut ulike datingnettsider og apper, samt teorier og tips i praksis. I tillegg vil vi motta gode råd og historier fra forskjellige gjester. Dette blir gøy og kleint, så le både med oss og av oss.

Episodes

Ep.6 SMÅLTÅLK MED SVIGERS  

SMÅLTÅLK med svigers!! IK!

Ep.5 SMÅLTÅLK ETTER ONS  

DENNE EPISODEN ER LAGET I SAMARBEID MED LÄKEROL #makespeopletalk

EP.4 SMÅLTÅLK I BRYLLUP  

EPISODEN ER LAGET I SAMARBEID MED LÄKEROL

Ep3, SMÅLTÅLK OM FERIEPLANER  

Ep3, SMÅLTÅLK OM FERIEPLANER by Moderne Media

Ep2. SMÅLTÅLK MED FOLK DU IKKE VIL SMÅLTÅLKE MED  

Vi har alle vært i den situasjonen hvor du møter en du ikke er så veldig keen på å prate med - men du må. Småltålk i situasjoner du ikke skulle ønske kommer vi nok aldri utenom, derfor gir vi deg råd og mye fjas om hvordan dette er.. Tvi tvi!

Ep1.SMÅLTÅLK PÅ DATE  

Vi vet alle at det fort kan bli ganske kleint på date. Derfor kommer vi med tips og triks til å bli en bedre småltålker på date, fordi det er jo ikke hemmelig at det er MYE småltålk på date. Håper tips er bra - lykke til på neste date :)

DATNGEKSPRESSEN<3  

DATNGEKSPRESSEN

Den siste <3  

En million takk og en million koser til alle som har hørt på oss

S03Evetikke Tilbake på tinder og throwback til blinddate  

S03Evetikke Tilbake på tinder og throwback til blinddate by Moderne Media

S03E09 BlindD8, Skam-er du Isak, Even eller Eskild?  

Vi har igjen besøk av Krister fra Å-kjendis - og i tillegg til han har vi en kjekkas, Tobias, som har vært på blind date med nettopp Krister! Det blir forklart i episoden :)

V - Day Spesial <3  

En kort valentinsepisode

S03E08 HP, klinings, ligging og datingekspert fra sørlandet  

Vi har besøk! Vi liker jo gutter, og ukens gjest er gutt! Han kommer med mange gode råd og tips til dere datere der ute! Margrethe har møtt Harry Potter igjen, og får en liten vurdering av det forholdet. Vi prater ellers om fast og løst om dating - som man ikke kommer utenom at faktisk er et spill. :) Ha en fin uke! ps. man KAN ligge på første date! (tror vi)

S03E07 Å-kjendis dumper seg selv og blir invitert på liggedate  

S03E07 Å-kjendis dumper seg selv og blir invitert på liggedate by Moderne Media

S03E06 Bæsjpåtissen, kjønnslepper og superdate!  

God tirsdag! I dagens episode prater vi litt (for mye) om uhell på toalettet, vi prater om jentes syn på sine kjønnslepper - etter å ha sett "innafor" på NRK. I tillegg har jo selvfølgelig Margrethe vært på den hemmelige daten vi snakket om forrige uke, og vi har også fått litt meldinger og dikt fra lyttere! Kos dere med episoden - ha en fantastisk uke!

S03E05 Politiaksjon på date, Dickpicks og Ultimatum  

Vi har en fantastisk gjest - nemlig den fantastiske Anneli! Margrethe er dessverre syk, men har sendt oss en melding som vi går nøye gjennom - så hennes nærvær er til å ta og føle på! Vi snakker såklart om Humlesnurr, mulig siste gang vi prater om han.. I tillegg har datingekspressen vært så (u)heldige at vi har fått dickpick på snapchat! iiiiik. Det avsluttes med Anneli sin fantastiske historie om henne og Stian (kjæresten) sin andre date for et par år siden!! Kos dere og ha en fantastisk uke!!

S03E04 Edrudating, Hytteturer og Når kan man legge igjen tannbørsten?  

S03E04 Edrudating, Hytteturer og Når kan man legge igjen tannbørsten? by Moderne Media

S03E02 Kjærestekilo, Tinderdronninga og Usikker dating  

S03E02 Kjærestekilo, Tinderdronninga og Usikker dating by Moderne Media

S03E01 GråttNyttHår, Humlesnurr & en skikkelig blind-date!  

Godt nytt år til alle kjære dere!!! Vi har en fantastisk gjest i dag - Nina! Nina har vært på en date vi har satt opp, hun fortelle om hvordan denne daten var :) I tillegg oppdatterer vi oss opp på Eirine og Margrethe + hennes date! Kos dere :)

S02E20 Juleoppsummering, dikt, date & happn  

S02E20 Juleoppsummering, dikt, date & happn by Moderne Media

S02E19 Mens Line redder verden (litt) får vi andre osteoporose-sjokk  

I episode 19 har vi storfint besøk og praten går av seg selv. Margrethe ar vært å sett Tinder - The musical, Line har sett på "Live redder verden litt" og Johnny har vært på distaster date. Kos dere!

0:00/0:00
Video player is in betaClose