Datingekspressen

Datingekspressen

Norway

En podcast om det å være singel, klein, morsom og desperat i 2016. Vi tester ut ulike datingnettsider og apper, samt teorier og tips i praksis. I tillegg vil vi motta gode råd og historier fra forskjellige gjester. Dette blir gøy og kleint, så le både med oss og av oss.

Episodes

S02E18 "BareBea"  

S02E18 "BareBea" by Datingekspressen

S02E17 Vannkokerpølser, seksing og lave kriterier  

Vi har besøk av Kjersti fra podcasten På Bærtur. Tre skravlete jenter møtes i studio for en sykt morsom prat om dating, gutter, jenter, tinder, pølser, kaffe, julegaver og veldig mye mer. Kjersti forteller om sine kriterier for gutta (ganske så morsom liste), en ganske grusom date og ideer til julegave. Kos dere LOTS!

S02E16 Dumpa og Tinder  

S02E16 Dumpa og Tinder by Datingekspressen

S02E15 Vikar#2  

TjoHOI! Margrethe er fortsatt på party i Thailand så vi har enda en gjest :) Det er selveste Jørgen (halve Tørgen). Vi prater om at han og Thea har blitt kjærester - og litt hvordan det ble til. I tillegg prater vi om nye tjenester på tinder og selvfølgelig er det en liten kjæreste oppdatering på #eirine

S2E14 Vikar  

S2E14 Vikar by Datingekspressen

S02E13 Klining og ikke klining  

Endelig er lyden bra!! Hurra for det!! Maggie og Line gosser seg i studio mens de prater og preiker om halloween-festen til Maggie (ble det noe klinings?), Line prater om hun og Eirik (som alltid....) og så blir det selvfølgelig prat om Maggie sitt utrolig spennende datingliv!!! HURRA!

S02E12 Visning og ONS  

I denne episoden prater vi litt om noe vi vanligvis ikke prater om, nemlig ONS (for dere over 16 år er det One Night Stand). Vi har besøk av 2 små karer, vi drikker drinker og vi koser oss! ENJOII

S02E11 Helg, fyll og propp  

Tjohei! I dagens episode prater vi om Margrethes fyllehelg,

S02E10 Sjalusi og Facebook-tabber  

S02E10 Sjalusi og Facebook-tabber by Datingekspressen

S02E09 Drita på byen  

S02E09 Drita på byen by Datingekspressen

S02E08 Kvalitet eller kvantitet?  

GOD KVELD! Stikkord for kveldens episode: Date, kjæreste, egoist, singelliv, kvalitet over kvantitet?, bryllup, klinings og mye mer! Kos dere med en litt forsinket episode med besøk fra selveste Øyvind! :)

S0207 Jeg elsker deg  

Det blir prat om dating (ofc), hvem som elsker hverandre (???), hvor mange venner folk har på facebook (har det noe å si?), hvordan man ditcher over melding (copycat?) og ellers fjas og gøy! Ha en fantastisk uke!!

S02E06 Snakker vi kjærlighet?  

S02E06 Snakker vi kjærlighet? by Datingekspressen

S02E05 Ekskjærester, dumpa og klinings  

S02E05 Ekskjærester, dumpa og klinings by Datingekspressen

S02E04 Maggies menn & crazy stalkers  

S02E04 Maggies menn & crazy stalkers by Datingekspressen

S02E03  

S02E03 by Datingekspressen

S02E02 Lapdance, hyttekos & MaggiesTOPP3  

S02E02 Lapdance, hyttekos & MaggiesTOPP3 by Datingekspressen

S02E01 sommerflørt, kranglings og tampongsnakk  

Tjo og hei - sesong 2 her kommer jeg! Vi pangstarter august med både singelprat og kjæresteprat. Det er forelskelse, krangling og som alltid fjoll og fjas!!

Ep. 26 Blinddate On Tape!  

Hurra for en ny episode og en ny uke!! Da var det duket for sesongens siste episode - vi tar nemlig en ikke så velfortjent sommerferie. Denne episoden er ekstra gøyal, siden det er opptak av en date - nemlig blinddate mellom en superfæn (Sindre) og vår egne kjære Margrethe. Kos dere og god sommer til alle!!

Ep.25 Kjæresteprat, TVnorge, Fyll&fall  

Ep.25 Kjæresteprat, TVnorge, Fyll&fall by Datingekspressen

0:00/0:00
Video player is in betaClose