Datingekspressen

Datingekspressen

Norway

En podcast om det å være singel, klein, morsom og desperat i 2016. Vi tester ut ulike datingnettsider og apper, samt teorier og tips i praksis. I tillegg vil vi motta gode råd og historier fra forskjellige gjester. Dette blir gøy og kleint, så le både med oss og av oss.

Episodes

S03E05 Politiaksjon på date, Dickpicks og Ultimatum  

Vi har en fantastisk gjest - nemlig den fantastiske Anneli! Margrethe er dessverre syk, men har sendt oss en melding som vi går nøye gjennom - så hennes nærvær er til å ta og føle på! Vi snakker såklart om Humlesnurr, mulig siste gang vi prater om han.. I tillegg har datingekspressen vært så (u)heldige at vi har fått dickpick på snapchat! iiiiik. Det avsluttes med Anneli sin fantastiske historie om henne og Stian (kjæresten) sin andre date for et par år siden!! Kos dere og ha en fantastisk uke!!

S03E04 Edrudating, Hytteturer og Når kan man legge igjen tannbørsten?  

S03E04 Edrudating, Hytteturer og Når kan man legge igjen tannbørsten? by Moderne Media

S03E02 Kjærestekilo, Tinderdronninga og Usikker dating  

S03E02 Kjærestekilo, Tinderdronninga og Usikker dating by Moderne Media

S03E01 GråttNyttHår, Humlesnurr & en skikkelig blind-date!  

Godt nytt år til alle kjære dere!!! Vi har en fantastisk gjest i dag - Nina! Nina har vært på en date vi har satt opp, hun fortelle om hvordan denne daten var :) I tillegg oppdatterer vi oss opp på Eirine og Margrethe + hennes date! Kos dere :)

S02E20 Juleoppsummering, dikt, date & happn  

S02E20 Juleoppsummering, dikt, date & happn by Moderne Media

S02E19 Mens Line redder verden (litt) får vi andre osteoporose-sjokk  

I episode 19 har vi storfint besøk og praten går av seg selv. Margrethe ar vært å sett Tinder - The musical, Line har sett på "Live redder verden litt" og Johnny har vært på distaster date. Kos dere!

S02E18 "BareBea"  

S02E18 "BareBea" by Datingekspressen

S02E17 Vannkokerpølser, seksing og lave kriterier  

Vi har besøk av Kjersti fra podcasten På Bærtur. Tre skravlete jenter møtes i studio for en sykt morsom prat om dating, gutter, jenter, tinder, pølser, kaffe, julegaver og veldig mye mer. Kjersti forteller om sine kriterier for gutta (ganske så morsom liste), en ganske grusom date og ideer til julegave. Kos dere LOTS!

S02E16 Dumpa og Tinder  

S02E16 Dumpa og Tinder by Datingekspressen

S02E15 Vikar#2  

TjoHOI! Margrethe er fortsatt på party i Thailand så vi har enda en gjest :) Det er selveste Jørgen (halve Tørgen). Vi prater om at han og Thea har blitt kjærester - og litt hvordan det ble til. I tillegg prater vi om nye tjenester på tinder og selvfølgelig er det en liten kjæreste oppdatering på #eirine

S2E14 Vikar  

S2E14 Vikar by Datingekspressen

S02E13 Klining og ikke klining  

Endelig er lyden bra!! Hurra for det!! Maggie og Line gosser seg i studio mens de prater og preiker om halloween-festen til Maggie (ble det noe klinings?), Line prater om hun og Eirik (som alltid....) og så blir det selvfølgelig prat om Maggie sitt utrolig spennende datingliv!!! HURRA!

S02E12 Visning og ONS  

I denne episoden prater vi litt om noe vi vanligvis ikke prater om, nemlig ONS (for dere over 16 år er det One Night Stand). Vi har besøk av 2 små karer, vi drikker drinker og vi koser oss! ENJOII

S02E11 Helg, fyll og propp  

Tjohei! I dagens episode prater vi om Margrethes fyllehelg,

S02E10 Sjalusi og Facebook-tabber  

S02E10 Sjalusi og Facebook-tabber by Datingekspressen

S02E09 Drita på byen  

S02E09 Drita på byen by Datingekspressen

S02E08 Kvalitet eller kvantitet?  

GOD KVELD! Stikkord for kveldens episode: Date, kjæreste, egoist, singelliv, kvalitet over kvantitet?, bryllup, klinings og mye mer! Kos dere med en litt forsinket episode med besøk fra selveste Øyvind! :)

S0207 Jeg elsker deg  

Det blir prat om dating (ofc), hvem som elsker hverandre (???), hvor mange venner folk har på facebook (har det noe å si?), hvordan man ditcher over melding (copycat?) og ellers fjas og gøy! Ha en fantastisk uke!!

S02E06 Snakker vi kjærlighet?  

S02E06 Snakker vi kjærlighet? by Datingekspressen

S02E05 Ekskjærester, dumpa og klinings  

S02E05 Ekskjærester, dumpa og klinings by Datingekspressen

0:00/0:00
Video player is in betaClose