Datingekspressen

Datingekspressen

Norway

En podcast om det å være singel, klein, morsom og desperat i 2016. Vi tester ut ulike datingnettsider og apper, samt teorier og tips i praksis. I tillegg vil vi motta gode råd og historier fra forskjellige gjester. Dette blir gøy og kleint, så le både med oss og av oss.

Episodes

S02E11 Helg, fyll og propp  

Tjohei! I dagens episode prater vi om Margrethes fyllehelg,

S02E10 Sjalusi og Facebook-tabber  

S02E10 Sjalusi og Facebook-tabber by Datingekspressen

S02E09 Drita på byen  

S02E09 Drita på byen by Datingekspressen

S02E08 Kvalitet eller kvantitet?  

GOD KVELD! Stikkord for kveldens episode: Date, kjæreste, egoist, singelliv, kvalitet over kvantitet?, bryllup, klinings og mye mer! Kos dere med en litt forsinket episode med besøk fra selveste Øyvind! :)

S0207 Jeg elsker deg  

Det blir prat om dating (ofc), hvem som elsker hverandre (???), hvor mange venner folk har på facebook (har det noe å si?), hvordan man ditcher over melding (copycat?) og ellers fjas og gøy! Ha en fantastisk uke!!

S02E06 Snakker vi kjærlighet?  

S02E06 Snakker vi kjærlighet? by Datingekspressen

S02E05 Ekskjærester, dumpa og klinings  

S02E05 Ekskjærester, dumpa og klinings by Datingekspressen

S02E04 Maggies menn & crazy stalkers  

S02E04 Maggies menn & crazy stalkers by Datingekspressen

S02E03  

S02E03 by Datingekspressen

S02E02 Lapdance, hyttekos & MaggiesTOPP3  

S02E02 Lapdance, hyttekos & MaggiesTOPP3 by Datingekspressen

S02E01 sommerflørt, kranglings og tampongsnakk  

Tjo og hei - sesong 2 her kommer jeg! Vi pangstarter august med både singelprat og kjæresteprat. Det er forelskelse, krangling og som alltid fjoll og fjas!!

Ep. 26 Blinddate On Tape!  

Hurra for en ny episode og en ny uke!! Da var det duket for sesongens siste episode - vi tar nemlig en ikke så velfortjent sommerferie. Denne episoden er ekstra gøyal, siden det er opptak av en date - nemlig blinddate mellom en superfæn (Sindre) og vår egne kjære Margrethe. Kos dere og god sommer til alle!!

Ep.25 Kjæresteprat, TVnorge, Fyll&fall  

Ep.25 Kjæresteprat, TVnorge, Fyll&fall by Datingekspressen

Ep.24 Sukkerkaos  

Da var det duket for episode 24. Jøjjemeg, tia flyr! Margrethe har som dere vet vært på "kosetriatlon" i regi av Sukker - det blir gøy å høre om. I tillegg har hun vært på datern denne uken. Bra Maggie!! Det er også prat om Line og hennes forhold med Eirik. Han har møtt foreldrene, som selvfølgelig ble en klein affere. Hele episoden ender med det kleineste man noen sinne har hørt på podcast....

Ep.23 Maggies Menn Og Litt Fis  

Ny episode ute som starter med prat om litt bæsj og fis. Videre prater vi om Maggies alle menn - hun er en magnet for tiden. Men hvem skal hun velge? Hvem vil hun ha? Vi har fått en fantastisk utfordring av lyttere. Kos dere!

Ep 22 Jævlig Kleint  

Stikkord for denne ep: Jævlig kleint, hyttetur, bli forelsket på to timer, folk som aldri drar, hårfarge, bra date, dårlig date, øl, Voldemort, jævlig kleint, parfymerte brev, kosetriathlon - 150 spenn!

Ep. 21 Fra Himmel Til Helvete  

Det var vært 17.mai og vi er veldig slitne. Line sin dag gikk rett og slett fra himmel til helvete, så tilbake til himmelen og så endte den i helvete igjen da. Maggie dater, men vi vet ikke helt hvor det ender.. Vi svarer på mail fra superfans - vi er jo fasit på alt som har med dating å gjøre!

Ep.20 Whats Happn(ing) On Tinder  

Vi prater om Maggie sin dating, hun leker seg på happn & tinder. I tillegg har vi Emil-sukkerbit som prater om sitt kjærlighetsliv. KOSDERE!

Ep.19 Rock´n Roll & Rumpetroll  

Som dere alle vet dater Line FORTSATT Eirik... Margrethe sliter til stadighet med datingmotivasjonen, men inkonsistent som hun er klarer hun likevel ikke la være å chatte med gutta på happn. Vi kan også friste med et nytt og traust musikalsk innslag "musikk og fakta".

Ep. 18 Fuck Finn Og Syng Frozen  

Maggie deler sine datingsfrustrasjoner og har fått 'go' for Datingfaste - i alle fall ut uka! Line blir utfordra på snakke mer om seg sjæl, følelser og sånt. Ellers har vi fått mailer fra fansen (og vi elsker det)!! Enjoy ?

0:00/0:00
Video player is in betaClose