De 6 hatte

De 6 hatte

Denmark

Hver lørdag tager et panel af iværksætter-helte og pengefolk – fra ZYB-stifter Tommy Ahlers til Seed Capital-partner Ulla Brockenhuus Schack – en iværksætter og dennes forretningsidé under kærlig behandling og hjælper den videre på vækstvejen.

Episodes

De 6 Hatte - Plant Jammer  

Michael Haase og Plant Jammer er klar til at digitalisere kogebogen og samtidig styrke kreativiteten blandt køkkenskriverne. Tommy Ahlers, Jesper Buch og Ulla Brockenhuus-Schack hjælper iværksætteren med at folde idéen ud.

De 6 Hatte - Pinstriped  

Pinstriped adresserer de mange mennesker, der ofte føler, at de spilder tiden, når de går til møde. Iværksætter Thomas Sugar har med resten af Pinstriped udviklet et system, der skal sikre højere kvalitet og bedre mødekultur i både små og store virksomheder. Frank Rasmussen, Jimmy Fussing Nielsen og Tine Thygesen er i panelet.

De 6 Hatte - PlinthIt  

Josefine Østerby og PlinthIt har opfundet en ny form for parasol-holder, der er langt mere stabil, selvom den vejer mindre. Men skal det være en volumen- eller designvirksomhed? Skal produktet sælges i Jem&Fix eller i Illums Bolighus? Jonathan Løw og Mogens Bjerre er i panelet.

De 6 Hatte - SponsorDanmark  

Iværksætter Carlo de Silva og SponsorDanmark har en vision om at give også de små erhvervsdrivende adgang til diverse vip-arrangementer og lounger i sportsklubber og kulturinstitutioner - uden at skulle finde den helt store tegnebog frem. Birgit Aaby, Morten Strunge og Ulrik Jørring er panelisterne, der kigger på denne idé og giver gode råd til den videre færd.

De 6 Hatte - Gurubogen  

Særprogram: Hvad kan iværksættere bruge rollemodeller til? Med afsæt i Jonathan Løws "Gurubogen" diskuterer vi behovet for og værdien af, at dygtige iværksættere stiller sig op på en skammel til inspiration for andre. Panelister er denne gang således tre af de medvirkende "guruer": Thor Angelo, Paavo Beckmann og Herle Jarlgaard Hansen

De 6 Hatte - Særprogram fra Slush  

Særprogram om om Nordeuropas største iværksætter-event, "Slush" i Helsinki. Vi bringer reportager fra eventet og giver gode råd til, hvordan du som iværksætter kan få fuldt udbytte af sådanne arrangementer.

De 6 Hatte - Treetime  

Asger Teglgaard Jørgensen og resten og Treetime er i studiet med idéen om, at nu også juletræet er noget, der skal købes på nettet. Stjernepanelet bestående af Tommy Andersen, Tommy Ahlers og Morten Wagner vurderer, om vi er klar til at droppe juletræsfældningen og i stedet få hygge leveret lige til døren. Og de besvarer også spørgsmålet, hvad skal virksomheden lave resten af året?

De 6 Hatte - Den Gyldne Hat  

Årets vinder af "Den Gyldne Hat" - TooGoodToGO - er i studiet og besvarer på spørgsmål fra lytterne. På kun godt et år har det unge team udviklet en fantastisk virksomhed, der både skaber mere forretning hos restauranter, bagere og andre madproducenter - og bekæmper madspil på et større plan.

De 6 Hatte - JetClean  

Renseri eller softwareudvikler? Arash Rahimi og JetClean har udviklet et system, der gør det muligt for kunderne at bestille rens og vask hjemme fra privaten. Spørgsmålet er, hvordan en servicevirksomhed bliver til en skalerbar software/logistik-forretning. Superpanelisterne Tine Thygesen, Frank Rasmussen og Jimmy Fussing Nielsen hjælper iværksætteren ud over rampen.

Jimmy Maymann  

Anders Kanberg taler med Jimmy Maymann, President of Content & Consumer Brands hos AOL.

De 6 Hatte - WelcomeDrinks  

Sina Jolandeh og WelcomeDrinks har gjort beværtningernes foretrukne "lokkedrikke" digital. Men er det nok til at gøre en god forretning, eller skal der mere til? Superpanelisterne Morten Wagner, Tommy Ahlers og Tommy Andersen vil have iværksætteren til at skrue op for ambitionerne i forhold til at forandre udskænkningsstedernes måde at kommunikere med deres kunder.

De 6 Hatte - QuickOrder  

Matias Lund og resten af QuickOrder bringer den nyeste teknologi helt ind på bordene i restauranten. Det er et digitalt menukort, der samarbejde med både kasse og køkken. Det er en digitalisering af en af verdens ældste og stadig mest analoge brancher. Stjernepanelisterne er denne gang Mette Lykke, Tommy Andersen og Nikolaj Nyholm, der både stiller interessante spørgsmål til markedet og konkurrencesitautionen.

De 6 Hatte - Gloove  

Andreas Zacho og Gloove bygger bro mellem folk, der skal flytte og de studerende, der har ledige hænder til at give en hånd med de tunge kasser; mod betaling naturligvis. Det er deleøkonomi, når det er bedst - spørgsmålet er naturligvis, hvordan det bliver en stor forretning. Birgit Aaby, Morten Strunge og Ulrik Jørring er i panelet.

De 6 Hatte - ContractBook  

Niels Martin Bröchner og ContractBook hjælper virksomheder med at holde styr på alt fra underskrifter til vigtige dokumenter. Men det er der mange andre, der også gør, så panelet, bestående af Frank Rasmussen, Martin Ferro-Thomsen og Patrick Lund, jagter et område, hvor ContractBook kan adskille sig fra konkurrenterne.

De 6 Hatte - Zenfit  

Zenfit og Lasse Stokholms vil digitalisere værktøjerne til den personlige træner. Slut med ubehjælpsomme stregtegninger med træningsøvelser og vejrbidte skemaer med vægttabeller. Tommy Andersen og Mette Lykke trækker i træningstøjet og yder hjælp til den unge iværksætter.

De 6 Hatte - TechBBQ  

Særprogram:: 2200 iværksættere, investorer og forretningsfolk mødtes i september 2016 i Operaen til TechBBQ - landets største event for teknologiske startups med internationale ambitioner. Mød folkene bag og deltag i debatten om, hvorfor Danmark har brug for et så stort event for vækstvirksomheder. Hav får vi ud af det? Og hvordan kan eventet blive endnu bedre?

De 6 Hatte - Picodat  

Lars Holtse Bonde og Picodat fortæller dig, hvor meget du kan spare ved at få solceller installeret på dit hus. Du skal bare indtaste din adresse! Men hvordan bliver det til en god forretning? Hør stjernepanelet bestående af Jimmy Fussing Nielsen, Tine Thygesen og Tommy Andersen give gode råd til den unge iværksætter.

De 6 Hatte - GRØD  

Lasse Skjønning er iværksætteren bag GRØD, der har bragt den klæbrige konsistens tilbage i den danske madkultur. Spørgsmålet er, om han også kan få udlandet med på GRØD-vognen. Hør hvad stjernepanelet bestående af Morten Wagner, Birgit Aaby og Morten Strunge giver ham af gode råd.

De 6 Hatte - Tonsser  

Peter Holm og Tonsser giver fodboldspillere på alle niveauer mulighed for at blive opdaget af de helt store klubber - og klubberne mulighed for at inde de skjulte talenter. Tonsser samler spillernes præstationer og resultater via en app på internettet og sammenligner med andre spillere og klubber i hele verden. Mogens Bjerre, Jonathan Løw og Tommy Andersen er det skarpe panel, der kigger på den forretning.

De 6 Hatte - Spaceflex  

Spaceflex: Hvorfor betale en formue for opbevaring i en lagerhal flere km væk, når du kan låne og (betale lidt for) de par nødvendige m2 hos naboen? Det spørger Marcus Bodnia og Spaceflex om, der får gode råd til at gøre en god forretning ud af idéen fra stjernepanelet; Ulla Brockenhuss-Schack, Mogens Bjerre og Jesper Buch.

0:00/0:00
Video player is in betaClose