Episodes

Episode 75: “Green Street Pride”  

Tid til mere af De Falske 9’ere. En begivenhedrig runde i Premier League er taget under kærlig behandling – i denne uge med særlig fokus på elendige kampe med elendige mål, Champions League-tømmermænd, The Battle of Koeman og ekstra mange virkelig sjove Manchester United-stats og -facts. Derudover har vi fået aktindsigt i FC Barcelonas skatteopgørelser, […]

Indlægget Episode 75: “Green Street Pride” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 74: “DAMER”  

Spritny episode fra De Falske 9’ere! Det er svært at sige, hvad der manglede mest tænding: Kampen mellem Manchester United og Arsenal eller stadionlyset på Stadium of Light. Vi kigger nærmere på begge, langskudskongerne fra Watford, Yaya Tourés genfødsel og den omvendt proportionale sammenhæng mellem Harry Kanes målgennemsnit og prisen på busbilletten til stadion. Alt […]

Indlægget Episode 74: “DAMER” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 73: “Tre af de andre”  

De første ti runder af Premier League går som regel med at få de første indikationer på, hvem der kommer til at udgøre mesterskabsfeltet, og hvem der skal kigge sig over skulderen efter nedrykningsstregen. Nu er 11 runder spillet, og en landskampspause kalder på kabalelægning, FIFA- og Football Manager-karrierespil med Notts County og hvad som […]

Indlægget Episode 73: “Tre af de andre” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 72: “Ubekendt tid”  

Et dugfriskt afsnit fra De Falske 9’ere! Manageren er en karakter af karat, de scorer mål i massevis, og så kan de ikke holde et clean sheet, om deres liv så afhang af det. Vi snakker naturligvis om Crystal Palace, der efter 2-3 mod Burnley kan gå på landskamppause med fire røde på stribe i […]

Indlægget Episode 72: “Ubekendt tid” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 71: “Make DF9 Great Again!”  

Påstand #1: Arsenal har fået flere offensive strenge at spille på, og det kan – i bogstaveligste forstand – blive guld værd. Påstand #2: Tottenham har samme mængde kattetarme på angrebsviolinen som sidste sæson – og det kan koste pladsen i top 4. Påstand #3: Jürgen Klopp er en verdensklasse motivator men ellers en one […]

Indlægget Episode 71: “Make DF9 Great Again!” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 70: “En lang march”  

Mere fodboldpodcast fra De Falske 9’ere! De ventede tålmodigt i 18.504 timer på, at Jack Wilshere igen skulle spille 90 minutters fodbold på én gang – så mod ikke du kan sætte en enkelt af til at høre De Falske 9’ere tage niende runde af Premier League under kærlig behandling? Det burde du i hvert […]

Indlægget Episode 70: “En lang march” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 69: “Plan B”  

*NY PODCAST FRA DE FALSKE 9’ERE* Landskampspausen er overstået, og De Falske 9’ere er tilbage – heldigvis så godt som skadesfri. 8. spillerunde i Premier League vil for evigt gå ned i historiebøgerne som runden hvor: – Jake Livermore endelig slap af med vikartjansen i Hulls midterforsvar, som prompte lukkede seks mål ind mod sidste […]

Indlægget Episode 69: “Plan B” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 68: “Slås-og-bolle-fest”  

Mere Premier League-nørderi i De Falske 9’ere! Big Sam stempler ud af Allardyce Hotel, Guidolin bliver til #GuidolOut og Di Matteo er fortid i Aston Villa. Manager-svingdøren i England er sat i rotation, og ligeledes er pointhøsteren i Tottenham, der sendte de forhenværende kommende mestre fra Manchester City hjem med nul point i bagagen. Andetsteds […]

Indlægget Episode 68: “Slås-og-bolle-fest” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 67: “Omvendt Tampen Brænder”  

Bom! Nyt fra De Falske 9'ere.

Intet nyt er som bekendt godt nyt. Med mindre man hedder West Ham. Så er endnu en uge med gammelkendte nyheder som forsvarskoks og tandløs offensiv lig med totaaal olympisk ne'tur-tur-tur.

Optur havde til gengæld de to gamle perlevenner José Mourinho og Arsene Wenger, der overbevisende slog henholdsvis de forsvarende mestre og de sædvanlige party poopers fra Chelsea.

Vi retter desuden vores skarpe blik på fodboldspillere og podcasteres mere eller mindre fornuftige ageren på de dersens sociale medier, afregning af managergæld i tyske naturalier og meget meget mere.

Klik, for hævled, klik!:

De Falske 9'ere - Episode 67: "Omvendt Tampen Brænder"

Indlægget Episode 67: “Omvendt Tampen Brænder” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 66: “Ring hjem snart”  

Har du også altid undret dig over, hvad der egentlig bliver sunget på Rednex'sk i Cotton Eye Joe? Så frygt ej. Vi har svaret på dette og andre af livets store spørgsmål klar til dig i denne uges pod.

Og nå ja. Så snakker vi også lidt om fodbold. Blandt andet om Evertons forvandling under Koeman, sprudlende (for engangs skyld sagt uden ironi) WBA og Antonio Contes første hjemmebanenederlag siden januar 2013.

Desuden har vi en øjenvidne-beretning fra Stoke-fronten, hvor vi i et interview renset for fodbold-klichéer blandt andet spørger, om Mark Hughes har tabt omklædningsrummet.

Så ta' da lige og klik på dit foretrukne link af de nedenstående, ik'?

De Falske 9'ere, episode 66: "Ring Hjem Snart"

Indlægget Episode 66: “Ring hjem snart” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 65: “Ugens Rapport”  

The Mourinho Wheel of Blame er tilbage! I denne uge landede pilen på et par af hans egne spillere og - en klassiker - dommeren.

Men hvad med dig selv, som de siger i skolegården. Kunne José mon have gjort noget anderledes i sin første store opgave som Manchester United-træner?

Det og meget mere fra weekendens derby kigger vi nærmere på i denne podcast, hvor vi også vender en spektakulær West Ham-nedtur, et overraskende Swansea-point og Liverpools sejr nummer 20 gennem historien over et forsvarende Premier League-mesterhold (man skulle næsten tro, de var gode mod de gode dårlige mod de dårlige).

Disse lækkerbiskener og resten af ugens runde er pillet fra hinanden, samlet i ny pæn indpakning og ligger og venter på dig lige her:

De Falske 9'ere, episode 65: "Ugens Rapport"

Indlægget Episode 65: “Ugens Rapport” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 64: “Hælen fra Emdrup”  

Lidt forsinket, men De Falske 9'ere er klar igen.

Bedre sent end aldrig, som vi og Hulls indkøbsafdeling plejer at sige.

Premier League har ramt den første landskampspause, og vi gør status over de første tre kampe.

Hvem kan være bedst tilfredse? Hvem mærker presset? Er Fellaini virkelig Manchester Uniteds bedste 6'er?

NB. Programmet er optaget inden gårsdagens transfer-deadline.

Lyt med her:

De Falske 9'ere - Episode 64: "Hælen fra Emdrup"

Indlægget Episode 64: “Hælen fra Emdrup” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 63: “Aggressiv Macarena”  

Der er nyt fra De Falske 9'ere

Så fandt vi ud af hvem, der har Premier Leagues bedste 12.-mand. Han hedder Shaun Maloney, spiller i Hull og havde en nøglerolle, da oprykkerne fortsatte stimen mod Swansea.

Det skal blive spændende, om de også når at få brug for 13. og sidste mand i løbet af sæsonen.

Ud over både trætte og handicappede tigere byder vores nye afsnit på to gange Manchester-succes, en nullert mellem sidste års nummer 1&2 samt vores bedste lægelige vurdering af Diego Costas mentale tilstand.

Så klik lige her, iggå:
De Falske 9'ere - Episode 63: "Aggressiv Macarena"

Indlægget Episode 63: “Aggressiv Macarena” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 62: “Bamses Fjender”  

Så skyder De Falske 9'ere den nye Premier League-sæson igang.

Vi dykker ned i et målorgie på Emirates, detroniserede mestre og genbrugsnoter om Burnley og West Bromwich Albion fra henholdsvis forrige og sidste sæson.

Desuden skal vi et smut omkring Pep Guardiolas taktiske innovationer, e-sport og ikke mindst Sean Dyches nært forestående og uden tvivl lovende musikkarriere.

Lyt med lige her - og smid hjertens gerne ris/ros i kommentarerne:
De Falske 9'ere - Episode 62: "Bamses Fjender"

Indlægget Episode 62: “Bamses Fjender” blev vist første gang den DE FALSKE 9'ERE.

Episode 61: “Sean Dyche-skalaen”  

We're back, baby! 1000 tak for alle jeres spørgsmål. Som nogle måske har bemærket, har vi snakketøjet på hver dag, så vi kommer med lad os kalde det grundige svar på alle dem, vi kunne nå.

Vi lover at gemme resten og vende tilbage til dem, når/hvis de bliver relevante, når bolden begynder at rulle igen, og vi er tilbage i vores vante format.

Ud over jeres spørgsmål indeholder vores optaktsudsendelse et kig på forventningerne til en bunke nye managers, opskriften på at overleve i efterhånden fjollet pengestærke Premier League samt et par behjertede forsøg på at overbevise en kynisk fodboldromantiker om, at det nok skal blive en hæderlig sæson. Trods alt.

Alt dette plus en lille surprise-undskyldning til producenterne af en forfærdelig læskedrik (forfærdelig god, that is) ligger lige her og venter kun på dig:
De Falske 9'ere - Episode 61: Sean Dyche-skalen

Indlægget Episode 61: “Sean Dyche-skalaen” blev vist første gang den De Falske 9'ere.

#EMDK 11, 11. juli: “La Grande Finale”  

La Grande Finale!

....og sikken et drøn, hvad?

Efter en finale, der indkapsler hele turneringen i 120 SINDSoprivende minutter, samles der op på slutrundens (anti)klimaks og dernæst på turneringen som helhed.

Vi kigger lidt på Cristiano Ronaldo (bare for at gøre noget anderledes), den usandsynlige helt og vicepræsident i Swanseas Tracy Champan Appreciation Society, Éder, godstoget Sissoko (som afgår 3 gange om året), dommer Mark Clattenburg og andre (u)heldige helte fra gårsdagens finale.
Derudover er der naturligvis osse er kort analyse af David Guettas præstation i forbindelse med lukningsceremonien.

Tak fordi du lytter med her:
De Falske 9'eres #EMDK, episode 11 - "La Grande Finale"

Indlægget #EMDK 11, 11. juli: “La Grande Finale” blev vist første gang den De Falske 9'ere.

#EMDK 10, 8. juli: “Semifinale-round-up, finalepreview og terror”  

*‪#‎EMDK‬-PODCAST NUMMER 10*

Det er dagen før dagen før dagen, du ved.

To meget, meget forskellige semifinaler er blevet spillet, og det voluminøse kvindemenneske lægger så småt an til at afsynge enten den portugisiske eller franske nationalhymne.

Vi har fået fint besøg af Martin Davidsen fra tipsbladet.dk, der hjælper os med at finde ud af, hvad det præcist var, der gik ned i Marseille og Lyon.

Lyt med her - og stay tuned for det store ‪#‎DF9‬-finaleshow på mandag
De Falske 9'eres #EMDK-podcast, episode 10 - Semifinaler

Indlægget #EMDK 10, 8. juli: “Semifinale-round-up, finalepreview og terror” blev vist første gang den De Falske 9'ere.

#EMDK 09, 4. juli: “Kvartfinale round-up”  

#‎EMDK‬-PODCAST NUMMER 9 ER I ÆTEREN*

Ting, der er afviklet inden for de seneste dage:

- Roskilde Festival.
- Menneskehedens tro på, at priser på Premier League-spillere nogensinde igen når et niveau, der kan betegnes som ikke decideret fjollet.
- EM's kvartfinalerunde.

Vi har taget et godt og grundigt kig på, hvordan sidstnævnte løb af stablen.

Lyt med her:
De Falske 9'ere - Episode EMDK-09: "Kvartfinale round-up"

Indlægget #EMDK 09, 4. juli: “Kvartfinale round-up” blev vist første gang den De Falske 9'ere.

#EMDK 08, 30. juni: Kvartfinalepreview  

Som lovet er vi hurtigt tilbage igen, denne gang for at kigge nærmere på de fire kvartfinaler. Ja, vi giver tilmed forsigtige og meget specifikke spiltips til de fire opgør!*

Scorer Lewandowski endelig eller Ronaldo atter? Eller begge to? Eller ingen af dem?
Står der i virkeligheden ikke "straffesparkskonkurrence" overalt på Tyskland-Italien?
Og forstætter Island sommerferien i Frankrig?
Lyt med her: De Falske 9'ere - #EMDK 8 - kvartfinaler
*Spiltips totalt på eget ansvar. Vi vil ikke høre, om du mister hus og hjem eller scorer millionen.

Indlægget #EMDK 08, 30. juni: Kvartfinalepreview blev vist første gang den De Falske 9'ere.

#EMDK 07, 24. juni: “1/8-finaler”  

De tilbageværende trupper holde ganske vist hviledag i dag, men det har vi ingenlunde tænkt os. Der er en masse 1/8-finaler, der skal granskes (otte styks, faktisk), og vi har derfor været i studiet til en af de længere "korte EM-specials" og kommet ud en grundig gennemgang af samtlige opgør.

Hvordan lykkedes det hele tre (3) kampe at være så kedelige på samme dag?
Hvor gammel kommer Spaniens trup til at være ved næste VM?
Er (nogle af) De Falske 9'ere stadigvæk Team #Anti-Island?
Lyt med her: De Falske 9'ere- #EMDK episode 07 - 1/8-finaler

Indlægget #EMDK 07, 24. juni: “1/8-finaler” blev vist første gang den De Falske 9'ere.

0:00/0:00
Video player is in betaClose