Episodes

Deadline 2016-10-21  

Dansk Folkeparti vil nu tilbagebetale al støtte modtaget fra partiet MELD og fonden FELD. Anders Vistisen der er folkepartiets gruppeformand i Europaparlamentet har brugt hele dagen på at ligge fladt ned og sige undskyld. Men skal det ses som en indrømmelse om fråds og fiflleri? Og hvorfor ikke lægge bilagene frem så vælgerne kan se hvad støttekronerne er gået til? Anders Vistisen er gæst hos Jacob Rosenkrands i aften.

Deadline 0

Deadline 2016-10-20  

Kristian Thulesen Dahl bliver sat under nyt pres i sagen om EU-støtte til DF-aktiviteter. Deadline dykker ned i de seneste afsløringer i selskab med Jarl Cordua og Noa Redington. Og: I nattens debat mellem Clinton og Trump nægtede den republikanske kandidat at love at respektere valgresultatet. Er legitimiteten i den amerikanske demokrati i krise? Det ser vi også nærmere på. Vært er Sigge Winther Nielsen. Herfra skal der også lyde en særlig hilsen fra Deadline-redaktionen til Arne.

Deadline 0

Deadline 2016-10-19  

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Deadline 0

Deadline 2016-10-18  

DF i modvind: Noa Redington og Lars Barfoed kommenterer på sagen om EU-støtte til parti-aktiviteter for DF. Lasse Peter Laursen fra CBS nørder krisekommunikation. Og så kommer Rasmus Nordquist fra Alternativet og fortæller hvorfor partiet fremover kun vil deltage i debatarrangementet, hvor der er kvindelige deltagere. Vært er Sigge Winther Nielsen.

Deadline 0

Deadline 2016-10-17  

Angrebet på Islamisk Stats hovedkvarter i Mosul er begyndt. De fleste forventer, at det kun er et spørgsmål om tid, før byen er tilbageerobret. Men hvad bliver de humanitære og politiske konsekvenser? John Engedal Nissen fra Røde Kors fortæller om en af de største humanitære operationer i Iraks historie, mens lektor og Irak-ekspert Søren Schmidt forklarer, hvad det er for en politisk kamp, der skal følge den militære, hvis Islamisk Stat skal nedkæmpes. EU's antisvindel-enhed, OLAF, afhørte i dag Dansk Folkepartis EU-parlamentariker Jørn Dohrmann i sagen om muligt misbrug af EU-midler. Partiet har sagt, at det vil betale 200.00 kroner tilbage, men er det nok til at lægge låg på sagen? Få den politiske analyse af Martin Kaae, leder af Jyllands-Postens Christiansborg redaktion, og Anders Bæksgaard, Politisk redaktør på Politiken. Vært: Niels Krause-Kjær.

Deadline 0

Deadline 2016-10-16  

Balladen om Morten Messerschmidt og den uberettigede millionstøtte fra EU breder sig nu til toppen af Dansk Folkeparti. Uden at vide det har EU dækket udgifter til flere af Dansk Folkepartis sommergruppemøder. 'Det er noget rod', erkender partiet. Men måske er det mere end det. Det ser Niels Krause-Kjær nærmere på i aften.

Deadline 0

Deadline 2016-10-15  

Der er forskel på mænd og kvinder i politik - men der er også en grænse. Den amerikanske præsidentkandidat for republikanerne, Donald Trump og den franske præsident Francois Hollande har netop mødt den. Niels Krause-Kjær ser nærmere på politik, magt og sexskandaler i aften.

Deadline 0

Deadline 2016-10-14  

Det fyger med anklager om vælgerbedrag i dansk politik. I de her dage går det ud over Dansk Folkeparti som har svært ved at holde hvad de lovede om Europol. Men der er mange andre eksempler på at politikere beskylder hinanden for det værste af det værste i et folkestyre - nemlig vælgerbedrag! Er der noget om snakken - eller er der måske gået inflation i anklagerne? Og er det i det hele taget smart at love vælgerne noget - i en politisk virkelighed hvor alle må gå på kompromis. Jacob Rosenkrands får besøg af fire politikere i aften.

Deadline 0

Deadline 2016-10-13  

Hvad er populisme og hvem er populisterne? Er de en gevinst eller en trussel for demokratiet? Det er spørgsmålet i aften, når den anerkendte tyske populismeforsker Jan Werner Müller er i studiet. Efterfølgende debat mellem borgerlige debattør Søren Hviid og chefredaktør på Information Rune Lykkeberg. Vært: Sigge Winther Nielsen.

Deadline 0

Deadline 2016-10-12  

Hospitaler, ambulancer og civile rammes systematisk i Aleppo i Syrien - hvor nye heftige bombardementer i dag giver ny vægt til de stemmer der taler om krigsforbrydelser og folkedrab. Ja, alle er frustrerede og kræver handling, men hvorfor sker der ikke mere? Er det politikerne der er blevet for kyniske, borgerne der er ligeglade - eller er sandheden at der ikke er nogen løsning? Filosoffen Ole Thyssen, ekspert i konfliktløsning Katarina Ammitz og generalsekretær for Røde Kors, Anders Ladekarl, kommer i studiet og forsøger svare. Vært: Jacob Rosenkrands.

Deadline 0

Deadline 2016-10-11  

PET har i dag anmeldt en række af de involverere i sagen om bogen "Syv år for PET". Bogens hovedperon, Jakob Scharf, bogens forfatter, Morten Skjoldager og forlaget People Press er blevet anmeldt. Det samme er dagbladet Poltiken for at have udgivet bogen trods et fogedforbud mod den. Radio 24/7 er også politianmeldt og endelig er en række boghandhandlere, som solgte bogen trods fogedforbudet, også blevet politianmeldt. Vi ser nærmere på sagen. Vært: Niels Krause-Kjær

Deadline 0

Deadline 2016-10-10  

Vi følger op på nattens debat mellem de to amerikanske præsidentkandidater, Clinton og Trump, som er blevet kaldt den mest hadefulde nogensinde. Og så har vi nyt om det krisemøde, som det republikanske parti har holdt i dag. Republikanerne frygter nemlig, at den kontroversielle Donald Trump kan koste partiet flertallet i både Senatet og Repræsentanternes Hus. Vært: Niels Krause-Kjær

Deadline 0

Deadline 2016-10-09  

I aften sætter vi fuldt fokus på det amerikanske valg i en udvidet udsendelse. Vi søger svar på: Om nattens præsident-debat er en skæbntime for Donald Trump - efter hans nedsættende udtalelser om kvinder. Er Hillary Clinton sluppet af krogen i den famøse e-mail-skandale? Og hvilket politisk indhold drømmer vælgerne egentlig om, når paraden af skandaler har fortonet sig. Sigge Winther er vært.

Deadline 0

Deadline 2016-10-08  

Skal offentlighedsloven laves om? Sigge Winther Nielsen har debat om sagen i aften med Pia Olsen Dyhr og Jan E. Jørgensen

Deadline 0

Deadline 2016-10-07  

Bogen med titlen 'Syv år for PET' har tidligere chef for PET Jakob Scharf i hovedrollen, er blevet en sten i skoen for efterretningstjenesten. PET har ønsket et fogedforbud af frygt for, at bogen indeholder fortrolige oplysninger. Sigge Winther får besøg af bogens forfatter, Morten Skjoldager i aften.

Deadline 0

Deadline 2016-10-06  

Folketingets åbningsdebat er i fuld gang. Det handler om statsministerens plan som Venstre siger vil fremtidssikre Danmark, mens Socialdemokratiet mener planen er genial på den kiksede måde som hos Egon i Olsen Banden? Ja, er retningen rigtig? Og er for eksempel topskattelettelser, kontanthjælpsloft og reformer af pension og SU en del af løsningen eller problemet? Deadline har inviteret fire gæster fra fire organisationer der er kendt for deres skarpe holdninger til dansk økonomi og velfærd. De sidder klar med hver deres "take" på åbningsdebatten.

Deadline 0

Deadline 2016-10-05  

I dag kom regeringens udspil for boligskatten. Der lægges blandt andet op til skattestop for 600.000 boligejere indtil 2021. Men er stoppet med til at skævvride forholdet mellem land og by? Det og meget mere spørger vi skatteminister Karsten Lauritzen om i aftenens Deadline. I nat dansk tid kom turen så til, at vicepræsidentkandidaterne skulle møde hinanden i den amerikanske valgkamp. Vi kigger nærmere på debatten, to kandidater og hvilken rolle de spiller med hjælp fra SDU's Jørn Brøndal og ekstern lektor ved KU, Mette Nøhr Claushøj. Vært: Jacob Rosenkrands.

Deadline 0

Deadline 2016-10-04  

Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

Deadline 0

Deadline 2016-10-03  

I morgen åbner Folketinget igen efter sommerferien. Og det store spørgsmål i kommende politiske efterår er, om Lars Løkke Rasmussen kan få Anders Samuelsen og Kristian Thulesen Dahl til at mødes om en aftale om finanslov og 2025-plan? Vi ser nærmere på mulighederne og faldgruberne med Carsten Koch, Helle Ib og Lars Nielsen. Niels Krause-Kjær er vært.

Deadline 0

Deadline 2016-10-02  

I dag stemmer ungarerne om, hvorvidt EU skal kunne pålægge Ungarn at tage imod flygtninge. Lykkes det for premiereminister Viktor Orban at få et gyldigt nej ved afstemingen, kan det betyde, at EU-landende vil bevæge sig længere fra hinanden, vurderer Østeuropakender Søren Riishøj. Niels Krause-Kjær er vært.

Deadline 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose