Dejtingpodden

Dejtingpodden

Sweden

Dejtingpodden är en podcast från HappyPancake - Sveriges största dejtingsajt. Programledare är relationskrönikören Sofie Strandberg, som tillsammans med spännande gäster diskuterar allt kring dejting och singelliv. Avsnitten släpps varje onsdag! Läs mer på www.dejtingpodden.com

Episodes

Best of säsong 1  

Allt det bästa från första säsongen av Dejtingpodden! Programledare: Sofie Strandberg

#15 Att gå vidare  

Hur kommer man över ett breakup? När är det okej att börja dejta någon ny? Kan man vara kompis med sitt ex? Och hur gör man med relationer till exets vänner och familj? Veckans gäster: Daniel Glasman och Amanda Berg. Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com.

#14: Att bli dumpad  

När är det dags att dumpa någon? Vad finns det för olika typer av dumpningar? Och hur dumpar man någon på ett schysst sätt? Veckans gäster: Daniel Glasman och Amanda Berg. Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com.

#13: "Vad jobbar du med?"  

En av de vanligaste frågorna på en första dejt är "Vad jobbar du med?". Sofie undrar om detta verkligen är så himla viktigt att veta? Och i så fall varför? Finns det sexiga yrken? Och vilka fördelar och nackdelar finns det med att dejta någon som jobbar med samma sak som en själv? Det pratas även om hobbys och intressen. Är det viktigt att ens partner har egna hobbys? Eller är det viktigaste att man har gemensamma intressen? Veckans gäster: Felicia Tomala och Johnny Warström. Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com.

#12: Dejting i Sverige VS utomlands  

I avsnitt 12 av Dejtingpodden har programledare Sofie Strandberg bjudit in Felicia Tomala och Johnny Warström för att prata om olika dejtingkulturer. Vad finns det för skillnader mellan att dejta i Sverige och i andra länder? Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com.

#11: Finns "The One"?  

I avsnitt 11 är Josefin Crafoord och Robin Olsson tillbaka som gäster för att tillsammans med programledare Sofie Strandberg prata om kärlek och relationer! Frågor som diskuteras i dagens avsnitt: - Kan man leva med samma person resten av livet? - Hur är det att vara kär i flera personer samtidigt? - Går det att separera sex och kärlek? - "Lika barn leka bäst", stämmer det? - Vad är viktigast i en relation? Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com!

#10: Är hen intresserad?  

I avsnitt 10 av Dejtingpodden har programledare Sofie Strandberg bjudit in Josefin Crafoord och Robin Olsson för att prata kärlek! Hur vet man att man är kär? Kan man styra över vem man blir kär i? Och hur vet man om sina känslor är besvarade?? Gästerna diskuterar även om man ska fortsätta dejta någon som man inte känner det där pirret med direkt... Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com

#9: Konsten att ragga  

I avsnitt 9 är Margret Atladottir och Salvatore ”Salvan” Scappini tillbaka som gäster för att tillsammans med programledare Sofie Strandberg prata om raggning! Är krogen ett bra ställe att ragga på? Hur raggar man på Instagram? Och är det okej att ragga på någon i tunnelbanan eller biblioteket? Det pratas även om hora/madonna-komplexet, den nya dejt-generationen och om öppna förhållanden! Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com!

#8: Singelliv  

I avsnitt 8 har programledare Sofie Strandberg har bjudit in Margret Atladottir och Salvatore "Salvan" Scappini för att prata om singelliv! Det diskuteras bland annat: - Singellivets olika faser - Samhällets press och normer om tvåsamhet - Att byta umgänge när man är singel - Att vara singel i en liten stad - Att känna sig utanför vid parmiddagar och bröllop Kommentera gärna dagens avsnitt och ämne på www.dejtingpodden.com!

#7: Nätdejting  

I avsnitt 7 fortsätter Sofie Strandberg diskutera nätdejting med Petra Månström och Daniel Glasman. Hur har folks inställning till nätdejting förändrats? Varför har nätdejting blivit så populärt? Vad är negativt med nätdejting? När, var och hur träffar man sin nätdejt? Det diskuteras även alkoholens vara eller icke vara på dejten och gästerna ger sina bästa nätdejting-tips! Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com

#6: Hur skapar man en bra dejtingprofil?  

I avsnitt 6 av Dejtingpodden har programledare Sofie Strandberg bjudit in Petra Månström och Daniel Glasman för att prata om nätdejting. Några av frågorna som tas upp är: Hur skapar man en bra dejtingprofil? Vad ska man välja för bilder och vad ska man undvika att skriva i sin presentation? Det diskuteras även vad som är bäst att skriva i ett första meddelande till någon och Petra berättar hur det gick till när hon träffade sin kille på HappyPancake! Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com

#5: Fungerar tredagars-regeln?  

Vem ska höra av sig efter en första dejt? Fungerar tredagars-regeln? Hur mycket ska man dela med sig av sina framtidsplaner på en dejt? Hur stor betydelse har åldersskillnad? Och hur gör man för att avdramatisera en dejt? Programledare Sofie Strandberg fortsätter diskutera dejtingregler med snowboardproffset Chris Sörman och bloggaren Dasha Girine. Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com

#5: Dasha & Chris om dejtingregler (del 3)  

Vem ska höra av sig efter en första dejt? Fungerar 3-dagars regeln? Hur mycket ska man dela med sig av sina framtidsplaner på en dejt? Hur stor betydelse har åldersskillnad? Och hur gör man för att avdramatisera en dejt? Programledare Sofie Strandberg fortsätter diskutera dejtingregler med snowboardproffset Chris Sörman och bloggaren Dasha Girine. Kommentera gärna dagens avsnitt på www.dejtingpodden.com

#4: Dasha & Chris om dejtingregler (del 2)  

Bloggaren Dasha Girine och snowboardproffset Chris Sörman är tillbaka för att tillsammans med programledare Sofie Strandberg diskutera dejtingregler. Är dejtingregler till för att brytas? Har tjejer fler regler än killar? Kan man dejta en kompis ex? Får man dejta flera personer samtidigt? Är det förbjudet att prata om sitt ex på en dejt? Och hur avslutar man en dålig dejt? Detta och mycket mer i dagens avsnitt!

#4: Dejta flera samtidigt?  

Bloggaren Dasha Girine och snowboardproffset Chris Sörman är tillbaka för att tillsammans med programledare Sofie Strandberg diskutera dejtingregler. Är dejtingregler till för att brytas? Har tjejer fler regler än killar? Kan man dejta en kompis ex? Får man dejta flera personer samtidigt? Är det förbjudet att prata om sitt ex på en dejt? Och hur avslutar man en dålig dejt? Detta och mycket mer i dagens avsnitt!

#3: När vänskap utvecklas till kärlek  

Programledare Sofie Strandberg har bjudit in bloggaren Dasha Girine och snowboardproffset Chris Sörman för att prata om dejtingregler. Det pratas även om: vad som händer när vänskap utvecklas till kärlek, ärlighet när man dejtar, nätdejting som det nya sättet att ragga, att kissa med öppen dörr på en dejt, att splitta notan på första dejten och gentlemän!

#3: Dasha & Chris om dejtingregler  

Programledare Sofie Strandberg har bjudit in bloggaren Dasha Girine och snowboardproffset Chris Sörman för att prata om dejtingregler. Det pratas även om: vad som händer när vänskap utvecklas till kärlek, ärlighet när man dejtar, nätdejting som det nya sättet att ragga, att kissa med öppen dörr på en dejt, att splitta notan på första dejten och gentlemän!

#2: Är klädvalet viktigt på dejten?  

Hur går man tillväga efter en lyckad dejt? Ska man akta sig för att vara för "på"? Bör man berätta sin sexuella läggning på dejten? Och är klädvalet viktigt på dejten? Cimon Lundberg och Annika Leone är tillbaka som gäster i Dejtingpodden för att tillsammans med programledare Sofie Strandberg prata om "första dejten"!

#1: Första dejten  

Vad är en bra aktivitet på en första dejt? Vem ska betala på första dejten? Får man avbryta en dålig dejt? Finns det några samtalsämnen och maträtter som ska undvikas på en första dejt? Och är det egentligen okej att ligga på första dejten? I första avsnittet av Dejtingpodden har programledare Sofie Strandberg bjudit in Cimon Lundberg och Annika Leone för att snacka om ALLT kring första dejten!

#2: Cimon & Annika om första dejten (del 2)  

Hur går man tillväga efter en lyckad dejt? Ska man akta sig för att vara för "på"? Bör man berätta sin sexuella läggning på dejten? Och är klädvalet viktigt på en första dejt? Cimon Lundberg och Annika Leone är tillbaka som gäster i Dejtingpodden för att tillsammans med programledare Sofie Strandberg prata om "första dejten"!

0:00/0:00
Video player is in betaClose