Delete

Delete

Norway

Podkasten Delete er laget av dine venner i Netlife Research.

Episodes

Sletting og prioritering med Bjørn Bergslien  

Bjørn @bbergslien jobber med strategi og innhold i Netlife Research. I denne rykende ferske episoden av Delete snakker han og Knut (@kmelve) om hvordan prioritere innhold på nettsteder og utfordringene man kan møte som webredaktør. Lenker http://alistapart.com/ http://www.uxbooth.com/ http://confabevents.com/ http://iallenkelhet.no Podkasten Delete er laget av dine venner i Netlife Research.

Delete 0

Nok en rant om «content marketing»  

Knut (@kmelve) tar en prat med Jostein (@josmag) om semantikk innenfor innholdsmarkedsføringsbransjen i etterkant av hans opptreden om samme tema på konferansen «8 Minutes of Digital Marketing» i fjor. Delete podcast er laget av dine venner i Netlife Research (netliferesearch.com).

Delete 0

Case Norwegian- Revolusjon er lett. Evolusjon er vanskelig.  

Digitalstrateg Eivind Lund og designer Gustav Jönsson har vært i Netlife Research-teamet som har jobbet sammen med Norwegian om ny digitalstrategi, kundereise, visuell identitet og nettside. I denne første episoden av podcasten Delete snakker vi litt om prosessen, utfordringene og hva som funket i prosjektet. Podcasten Delete er laget og produsert av dine venner i Netlife Research.

Delete 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose