Episodes

Sommarspecial  

Mycket jobb brukar inte direkt betyda mycket sex. Om du inte är säsongare förstås! Vi pratar om sexet i Himlen är oskyldigt blå och såklart kan vi inte hålla oss från att nämna huvudrollsinnehavaren Bills Skarsgårds bioaktuella bor. Alexanders Skarsgård som Tarzan, är det gåvan till världens kvinnor? Dessutom pratar vi allvar och säger: skärpning! Både till festivalvåldtäktsmän och massmördare.

Avsnitt 22 - Hårig sommarflirt  

Sista avsnittet innan vi tar semester! Vi passar på att prata om kroppsbehåring, är det någon som bryr sig egentligen? Och sommarsex. Sol, semester och lata dagar. Men sexar loss gör vi!

Avsnitt 21- Att Försvara Moder Sveas Rätt Till Parksex  

Imorgon är det nationaldag! Tjoho, vi firar genom att prata om hur den svenska sexualiteten försvarats och försvaras av nationalismen. Allas vår moder Svea, hur mår hon? Dessutom undrar vi om hur det blir när sexet flyttar ut med folket till sommarens parkhäng.

Avsnitt 20- Otrogen Oskuld  

Avsnitt 20- Otrogen Oskuld by ButlerBabes

Avsnitt 19 - Skjutna Kvinnor Och Spruckna Kondomer  

Kondomer, kondomer, kondomer! Visst är det typ världens bästa uppfinning men också skitjobbigt? Ännu jobbigare med helt sjuka kondomreklamer.

Avsnitt 18- Lena Andersson Och Svettigt Pensionärssex  

Avsnitt 18- Lena Andersson Och Svettigt Pensionärssex by ButlerBabes

Avsnitt 17- Farligt Och Härligt Gruppsex  

Trekanter och gruppsex är väl bara soft och härligt..? Eller?

Avsnitt 16 - Gaming-Sex, Barn Och Ärtor I Underlivet  

1 Maj firar vi med att slå ett slag för barns sexualitet. Är det så farligt att leka doktor? Och kan det enas sägas handla om sex? Dessutom pratar vi om sexscener i datorspel!

Avsnitt 15- Sextips Och Fula Killar  

Avsnitt 15- Sextips Och Fula Killar by ButlerBabes

Avsnitt 14 - Man Skaffar Inte Vänner På Tinder Och Analsex Är Inte Farligt  

Vi uppmanar starkt till respekt och eftertänksamhet i dejting-våren, pratar om vilka som glömts bort i statens riktade insats mot hov-viruset och tipsar om en teater som alla borde se!

Avsnitt 13 - Thorvall, Träning Och Tonåringar  

Satan vad bra SVTs serie om Kerstin Thorvall är! Det tycker vi i alla fall. Vi pratar om hur fett det är med kvinnor som bejakar sin sexlust, hur snygg en av skådisarna är och om hur sex och familj lever lite väl mycket sida vid sida i Thorvalls hem. Dessutom snackar vi träning, vad är det som är så hett med friska, hurtiga män? Och hur kaos är det inte med alla sexlekar som pågår i omklädningsrummen?

Avsnitt 12 - SPECIAL: Erotisk litteratur - workshop, skam och narcissism  

Vi går på uppläsning och workshop i erotisk litteratur! Det bli intervju med arrangören och självklart analyser om vad man ska med skriven pornografi till. OCH Matilda läser upp lite eget material.

Avsnitt 11- Påskspecial! Häx-sex i Paradiset  

Avsnitt 11- Påskspecial! Häx-sex i Paradiset by ButlerBabes

Avsnitt 10- Queert Klassförtryck, Marginaliserade Sexleksaker Och Paris Hilton  

Vi har kollat på porr igen! Och inte vilken som helst, nämligen Paris Hiltons hemmagjorda rulle. Vi pratar också om hur queerhet blivit synonymt med överklass och slår ett slag för lösfittor och andra bortglömda sexleksaker.

Avsnitt 9 - Patriarkalt Tantra- Och Bajssex  

Hur hett är det egentligen med tantrasex? Kan man verkligen kräva av den moderna människan att ägna tre timmar i veckan åt att bara sitta på sin partner, titta denna djupt i ögonen och andas i takt? Vi djupanalyserar och kommer fram till att Jakob är mer sugen på sexgungan än titta-djupt-i-ögonen-sex och Matilda är i vanlig ordning mest rädd. Tantrasex, bajssex och abjekt i dagens avsnitt!

Avsnitt 8- Förändringar I Kosmos Och Sexig Poesi  

Var Sapfo ohjälpligt kär eller bara kåt? Vi pratar om poesi, sexualundervisning och dålig sex-konst i dagen avsnitt.

Avsnitt 7 - Porrmode Och Sexchattar  

Är det kladdigt och äckligt med sex i marknadsföringssyfte? Vi undersöker gränsen mellan konst, porr och reklam. Dessutom delar vi med oss av tankar kring den grafiska generationens sexvanor. Chatt-sex, telefonsex och nakenbilder, är det verkligen så hett?

Avsnitt 6- Kåta Granar Och Röv - Revolution  

Är det sexigt att fälla en gran? Vi analyserar en sexnovell! Dessutom tar vi oss an ämnet: den magiska G-punken. Var sitter den? Finns den? och är den ens värd att leta efter?

Avsnitt 5 Gråtsex, Självhat Och Vackra Avsugningar  

Vi har läst en porrnovell som vi självklart dissekerar sönder. Dessutom funderar vi över sexaktens avslappnande potential. Är det fint eller fult att gråta efter sex? Och är det överhuvudtaget eftersträvansvärt?

Avsnitt 5 Gråtsex, Självhat Och Vackra Avsugningar  

I dagens avsnitt har vi läst en sexnovell vi självklar dissekerar sönder för att lära oss något nytt. Vi funderar även över gråtsex och sexualitetens styrka, om de nu ens går att prata om något sånt?

0:00/0:00
Video player is in betaClose