Det här är Uppsala

Det här är Uppsala

Sweden

Podcasten som handlar om allt du inte visste att du ville veta om Uppsala. De små sakerna. Allt bortom Domkyrkan. Alla de där sakerna som inte syns. Eller så syns det men behöver en röst.

Episodes

Avsnitt 4 - Baseball och Roller Derby  

Vi tar en sportlördag och kollar in sporter du kanske inte visste fanns i Uppsala och diskuterar vad egentligen som menas med en "udda" sport. Intervjuer med Mattias Bergman från Uppsala Baseball och Aila Stefansdotter-Franck, a.k.a "Fuckoff Frankie" från Roller Derbylaget Jackdaw City Rollers.

Avsnitt 3 - "Wrestling är inte fejk, livet är fejk"  

Här är Avsnitt 3 - "Wrestling är inte fejk, livet är fejk" av Det här är Uppsala. Från Svandammshallarna den 7 maj. Hur tänker egentligen de människor som jobbar med den livs levande actionsåpan Wrestling? Gå och lyssna på Pepper Potemkin, Trent Macgregor och Steinbolt som förklarar livet inifrån Sveriges wrestlingscen.

Avsnitt 2 - Välkommen hit - Kadidja Andersson från Sallén basket  

Fredrik träffar Kadidja Andersson som spelar för Sallén Basket och är en av tränarna för projektet Välkommen hit som bjuder in ensammkommande barn och ungdomar till att spela basket. Musik: Cassette Tape Bandits - Spot Rockers - Cuervo Gold Instrumental

EXTRA: Det här är Uppsala extra - Friskolekampen 2016  

I det här EXTRA-avsnittet går Fredrik på Friskolekampen 2016 och lyssnar på väldigt mycket ljud och engagerade elever. Musiken: Cassette Tape Bandits - Spot Rockers - Cuervo Gold Instrumental.

Avsnitt 1 - Kulturen  

Fredrik och Magnus diskuterar det viktiga med kultur i stan. I det här avsnittet har Magnus intervjuat Kulturnämndens ordförande Peter Gustavsson och Fredrik går på teater och intervjuar Linnea och Inana från Teater Prego. Musik: Cassette Tape Bandits - Spot Rockers Cuervo Gold Instrumental chēēZ π - Under the Influence chēēZ π - Stargazer

Det här är Uppsala - Prelude - En introduktion  

Över en god lunch i St Per försöker Magnus och Fredrik diskutera fram hur vi tänker med den här podden. Delar vi intressen? Har du några idéer? Hör gärna av dig: Twitter: dethararuppsala Mail: info@dethäräruppsala.se Hemsidan: www.dethäräruppsala.se Musik det här avsnittet av: Cassette Tape Traders - Spot Rockers - Cuervo gold instrumental.

0:00/0:00
Video player is in betaClose