Det store togt

Det store togt

Denmark

DR Podcast og Radiodrama tager dig 1000 år tilbage i tiden - til vikingetiden. En tid, hvor alle må kæmpe for at overleve. De danske vikinger sejlede ud i verden med blod på tanden for at erobre land, stjæle rigdomme, voldtage og slås. Deres koner og børn blev tilbage og kunne kun bede til guderne om, at de kom sikkert hjem igen.

Episodes

Det store togt afsnit 8:8 2016-06-27  

Sidste afsnit af vikinge-eventyret. Alt er vendt på hovedet på stormand Ødgers gård. Det er der bare ingen der ved endnu. Men da spåkonen og Ødgers datter Gro står i strandkanten og spejder efter Ødgers skibe, ser de et lig i vandkanten. Det store togt er skrevet af Merlin P. Man. De medvirkende er Christine Sønderris, Vigga Bro og Mikael Birkkær. Serien er instrueret af Rasmus Kloster Bro og bag lyddesignet står Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis. Lavet i samarbejde med DR Historie, projektet 'Danmark bliver til' og festivalen Kongens Togt.

Det store togt afsnit 7:8 2016-06-27  

Et vikinge-eventyr på DR Podcast. Sune er krøbling og har kun overlevet sine 18 år, fordi hans Far er stormand og har magt til at beskytte ham. Men denne tidlige morgen er Ødger på togt, og da Bjørn vækker ham for at gå med ned til stranden for at spejde efter deres far, aner Sune ikke hvad der venter ham. Det store togt er skrevet af Merlin P. Man. De medvirkende er Elliot Hove, Asbjørn Krogh Nissen og Mikael Birkkær. Serien er instrueret af Rasmus Kloster Bro og bag lyddesignet står Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis. Lavet i samarbejde med DR Historie, projektet 'Danmark bliver til' og festivalen Kongens Togt.

Det store togt afsnit 6:8 2016-06-27  

Et vikinge-eventyr på DR Podcast. Beyla må bruge list for at overbevise sin søn om, at han må dræbe for selv at bevare livet. En list der involvere Signe, Stormanden Ødgers hustru og Beylas største og værste modstander. Det store togt er skrevet af Merlin P. Man. De medvirkende er Vigga bro, Petrine Agger, Asbjørn Krogh Nissen, Johanne Louise Smith og Mikael Birkkær. Serien er instrueret af Rasmus Kloster Bro og bag lyddesignet står Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis. Lavet i samarbejde med DR Historie, projektet 'Danmark bliver til' og festivalen Kongens Togt.

Det store togt afsnit 5:8 2016-06-27  

Et eventyr om liv og død på DR Podcast. Beyla er elskerinde og træl til stormanden og vikingen Ødger. Men Ødger er på togt og hendes og sønnens Bjørns fremtid ser ikke lys ud. Beylas eneste håb for overlevelse er Bjørn, der er stærk. Men Bjørn vil ikke være en del af Beylas planer. Han vil ikke have blod på sine hænder. Det store togt er skrevet af Merlin P. Man. De medvirkende er Asbjørn Krogh Nissen, Johanne Louise Smith og Mikael Birkkær. Serien er instrueret af Rasmus Kloster Bro og bag lyddesignet står Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis. Lavet i samarbejde med DR Historie, projektet 'Danmark bliver til' og festivalen Kongens Togt.

Det store togt afsnit 4:8 2016-06-20  

En kamp om liv og død på DR Podcast. Bjørn er 16 år og uægte søn af vikingen og stormanden Ødger. Da han hører om faderens formodede død under kamp, ved han, at hans liv pludselig er i fare. Det store togt er skrevet af Merlin P. Man. De medvirkende er Elliot Hove, Asbjørn Krogh Nissen, Christine Sønderris og Mikael Birkkær. Serien er instrueret af Rasmus Kloster Bro og bag lyddesignet står Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis. Lavet i samarbejde med DR Historie, projektet 'Danmark bliver til' og festivalen Kongens Togt.

Det store togt afsnit 3:8 2016-06-20  

Et vaskeægte vikinge-eventyr. Hjemme i stormanden Ødgers gård venter alle på hans hjemkomst, og eftersom at byens spåkonen har forudset han død, er fremtiden usikker. Det eneste Ødgers søn, krøblingen Sune, ønsker er at få sin far hjem i live. Ellers kommer der til at flyde blod - det ved han. Det store togt er skrevet af Merlin P. Man. De medvirkende er Petrine Agger, Elliot Hove og Mikael Birkkær. Serien er instrueret af Rasmus Kloster Bro og bag lyddesignet står Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis. Lavet i samarbejde med DR Historie, projektet 'Danmark bliver til' og festivalen Kongens Togt.

Det store togt afsnit 2:8 2016-06-20  

Et vikinge-eventyr på DR Podcast. Vikingen og stormanden Ødger er på togt i England med Knud den store. Hjemme på hans gård kæmper hans hustru Signe for at bevare magten og forsøger med al magt at manifestere sig overfor hans elskerinde Beyla. Det store togt er skrevet af Merlin P. Man. De medvirkende er Petrine Agger, Christine Sønderris, Johanne Louise Smith og Mikael Birkkjær. Serien er instrueret af Rasmus Kloster Bro og bag lyddesignet står Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis. Lavet i samarbejde med DR Historie, projektet 'Danmark bliver til' og festivalen Kongens Togt.

Det store togt afsnit 1:8 2016-06-20  

Vi skal 1000 år tilbage i tiden. Til vikingetiden. I stormanden Ødgers hus regerer hans hustru Signe, fordi han selv er på togt med Knud den store. Og Signe ser pludselig muligheder for hævn og storhed, da spåkonen Revan forudser Ødgers død. Det store togt er skrevet af Merlin P. Man. De medvirkende er Vigga Bro, Petrine Agger og Mikael Birkkjær. Serien er instrueret af Rasmus Kloster Bro og bag lyddesignet står Solveig Berger. Producent er Dorthe Riis. Lavet i samarbejde med DR Historie, projektet 'Danmark bliver til' og festivalen Kongens Togt.

0:00/0:00
Video player is in betaClose