Det, vi taler om

Det, vi taler om

Denmark

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Episodes

SKATs kæmpebrøler, Kim Christensen-sagerne og Freddy Blak tiltalt for læk -...  

I anden time taler vi om regeringens skattekommission, som ikke kan ændre noget som helst på SKATs kæmpebrøler. Og så taler vi om den farverige DF-politiker/musiker, Kim Christensen, og hans spændende fortid som tigger hos DSB - og så har Kim C (formand for trafiksikkerhedskommissionen) en app, så han kan slippe afsted med at køre for stærkt. Vi vender også Freddy Blak, som er tiltalt for lækage i Atea-sagen.

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder Søs Marie Serup, Anna Thygesen, Jakob Steen Olsen og Niels Pinborg.

Fie Laursens nye bog, Dronningens helbred og premiere på Cirkusrevyen -...  

I første time taler vi om Dronningens helbred, som er er så ilde, at hun ikke engang kan gå ned af trapper. Anna Thygesen er træt af at blive kaldt racist og Jakob Steen Olsen har været med A-listen til præmiere på Cirkusrevyen. Fie Laursen har skrevet bogen "Min Ærlighed" hvor hun afslører sin kæmpe store hemmelighed.

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder Anna Thygesen, Jakob Steen Olsen og Niels Pinborg.

Det, vi taler om 12-05-2017 (2)  

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Det, vi taler om 12-05-2017 (1)  

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Özlem Cekic taler ud om Borgen, Khaders bog trækkes tilbage og regeringens...  

I anden time taler vi om Özlem Cekic' bekendelser om sine hårde år på Christiansborg. Vi taler om Naser Khaders bog, som trækkes tilbage - og brændes! Vi runder regeringens disruptionsråd, som Hella Joof er en del af. Og så går Prins Philip på pension lige som Prinsgemalen, og Kronprinsparret har en udvekslingsstuderende boende. 

Vært er Nikolaj Vraa og i studiet sidder Anna Thygesen, Jakob Steen Olsen og Søs Marie Serup. 

Thomas Bankes narkotest, familien Zobel-fejden og Lise Nørgaards bog - første...  

I første time taler vi om familien Zobels vanvittige familiefejde og den nye bog om 100-årige Lise Nørgaard. Og så taler vi om Thomas Banke, der blev narkotestet på live fjernsyn i Aftenshowet. Og så mindes vi den fantastiske sangerinde Katy Bødtger, som er død.

Vært er Nikolaj Vraa og i studiet sidder Anna Thygesen, Jakob Steen Olsen og Jan Körner.

Bitch-fight mellem Trads og Vermund, regeringens skolepulje og de røde...  

I anden time taler vi om ugens vanvittige bitch-fight mellem politisk kommentator David Trads og Pernille Vermund fra Nye Borgerlige. Og så vender vi ugens politiske historier, blandt andet regeringens kæmpe skolepulje, den nye Europol-aftale og frokostmødet mellem de røde partiledere, som medierne har skamdækket.

Vært er Anna Thygesen og i panelet sidder Niels Pinborg, Jakob Steen Olsen, Lars Bo Bjørknæs og Søs Marie Serup.

AQUA-skilsmisse, Ghita Nørbys jubilæum og Rigspolitiets ulovlige kontrakter -...  

I første time taler vi om AQUA-Søren og AQUA-Lene som skal skilles - lige før de tager på AQUA-turné. Jakob Steen Olsen har været til vidunderlige Ghita Nørbys 60 års jubilæum sammen med Ghitas nære venner, heriblandt hendes majestæt. Og så fortæller Lars Bo Bjørknæs fra Journalista.dk om Risgspolitiets ulovlige kontrakter, der når op på 141.469.601 kroner.

Anna Thygesen er vært og i panelet sidder Niels Pinborg, Jakob Steen Olsen og Lars Bo Bjørknæs.

Prins Henriks knapper, dronningens fødselsdag og grove Sofie Carsten Nielsen...  

I anden time taler vi om Prins Henriks knapper, der sprang på ved Jysk Væddeløbsbanes påsketrav, Vi taler om dronningens fødselsdag, hvor Prins Henrik var i hopla. Og så runder vi ugens politiske historier; Radikales Sofie Carsten Nielsen er gået over grænsen ved at hentyde til Sass Larsens barske barndom, mener S-kollega. Rikke Karlsson undskylder på Facebook over konsulentopgaver og Margrethe Vestager er den eneste dansker og repræsentant for EU på top-100 over verdens mest indflydelsesrige.

Vært er Nikolaj Vraa og i panelet sidder Anna Thygesen, Jakob Steen Olsen, Søs Marie Seerup og Per Kuskner.

'Min fede træner,' grevinde Alexandra og CEO-fraud mod DFI - første time  

I første time taler vi om chokbølgerne, som TV3-programmet 'Min fede træner' har spredt. Seerene kalder det fatshaming og eksperterne skalder det uansvarligt. Frederik Fetterlein er en af de fede deltagere og er med på en telefon. Så skal tale om Grevinde Alexandras forandring og om Det Danske Filminstitut, som er blevet udsat for CEO-fraud og er blevet snydt for 200.000 kroner.

Nikolaj Vraa er vært, og i panelet sidder Anna Thygesen, Jakob Steen Olsen, Thomas Heurlin og Jan Körner.

Matador, kongehuset og nyt fra Hollywood - anden time  

I anden time taler vi om, hvad i alverden der foregår i kongehuset for tiden. Er det slut mellem Margrethe og Henrik eller ej? Og så er kronprinsfamiliens hund Ziggy død. Forfatter Peer Kaae opklarer et gammelt mord og så er der sidste nyt fra det glamourøse Hollywood fra journalist Jacob Heinel, som er med på en telefon fra Los Angeles.

Nikolaj Vraa er vært og i panelet sidder underholdningsjournalist Jan Körner, chefredaktør på ugebladet TÆT PÅ, Per Kuskner, forfatter Peer Kaae og model Oliver Bjerrehuus.

Maschas datters Gucci-taske,  Casper og Franks nye film(flop) og Matador -...  

I første time taler vi om Kandis-Johnnys formue og Oliver Bjerrehuus' forhold til forsidefruerne. Vi taler med Mascha Vang, som har købt en Gucci-taske til sin fireårige datter og med Jason Watt om reaktionerne på det nye tv-program "Jason og Noah - en chance til." Til sidst vender vi Matadors tilbagekomst med Matador-eksperterne i studiet, forfatter Peer Kaae og chefredaktør på ugebladet TÆT PÅ, Per Kuskner.

Nikolaj Vraa er vært og i panelet sidder underholdningsjournalist Jan Körner, chefredaktør på ugebladet TÆT PÅ, Per Kuskner, forfatter Peer Kaae og model Oliver Bjerrehuus.

Zobel i uføre, Kasi-Jesper sagsøger Pandora og nyt fra Christiansborg - anden...  

I dag holder vi påskefrokost i studiet, mens vi vender ugens bedste sladderhistorier. I denne time taler vi om Henriette Zobel, som er kommet i uføre - igen. Og så har vi direktør og redaktør for Inside Business, Morten Johnsen, med på en telefon til at forklare, hvad i alverden der foregår med Kasi-Jesper, som har sagsøgt Pandora. Til sidst vender vi ugens politiske historier med Søs Marie Serup.
Vært er Ditte Okman og i panelet sidder Søs Marie Serup, Anna Thygesen, Jakob Steen-Olsen og Nikolaj Vraa.

Pepsi-reklamen, Ghita Nørby stopper og forsidefruen Janni Ree - første time  

I dag holder vi påskefrokost i studiet, mens vi vender ugens bedste sladderhistorier. I første time taler vi om Pepsi-reklamen og ramaskriget, der fulgte. Vi taler om den kæmpe stjerne, Ghita Nørby, som har 40 års jubilæum og stopper på teatret. Og så har vi fint besøg af Janni Ree, som fortæller om sin vilde aften på Grøften i går og programmet 'Forsidefruer' på TV3. 

Vært er Ditte Okman og i panelet sidder Janni Ree, Anna Thygesen, Jakob Steen-Olsen og Nikolaj Vraa.

Paradise-Caroline, UBER-lukning og Esben Lunde Larsen i samråd - anden time  

I anden time har vi besøg af Caroline Petersen fra Paradise, som er træt af at hedde Onani-Caroline. Hun fortæller om castingen til Paradise og hvad hendes forældre synes om, at hun onanerer på TV. Vi taler også om UBER-lukningen og Esben Lunde Larsens samråd. Prins Henrik er væk og Prins Joachim benægter, at han svigter Sønderjylland.

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder Caroline Petersen, Katrine Daugaard, Søs Marie Serup, Jakob Heurlin og Nikolaj Vraa.

Udskiftning i DR-ledelsen, Dansktop Prisen og TV2 NEWS-sladder - første time  

I første time taler vi om 'Matador's tilbagevenden til DR og om stor udskiftning i DRs top. Vi taler om Dansktop Prisen 2017, hvor Katrine Daugaard fra Fede Finn & The Funny Boys ventede på Birthe Kjær i sminken. Vi runder også TV2 NEWS, som uheldigvis glemte at slukke mikrofonerne.

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder Nikolaj Vraa, Jakob Heurlin og Katrine Daugaard.

Rygterne om statsrådsmiddagen, Alexandras ansigt og Don Øs fængselsdom -...  

I anden time taler vi om de svirrende rygter om baggrunden for statsrådsmiddagen. Vi taler om Kongehuset, som helt exceptionelt forlader Danmark på samme tid og vi runder Alexandras helt forunderlige forandring. Og så er Flemming "Don Ø" Østergaard blevet idømt et år og seks måneders fængsel. Vi har journalist Morten Johnsen, som var med til at grave i sagen, med på et telefon.

Vært: Ditte Okman

Niklas Bendtner-efterlysning, Peter Falktoft-sviner og Forsidefruer - første...  

I første time taler vi om Niklas Bendtner, der har været efterlyst i Wolfsburg Kommune. Vi taler om Peter Falktoft, der sviner hele Horsens for at råbe "Dit sorte svin" efter fodboldspilleren Zanka. Og så runder vi seneste afsnit af Forsidefruer, hvor Ditte er med på råd, fordi Janni Ree har puttet håndsæbe i numsen.

Vært: Ditte Okman

DF's blodhævn på Ole Birk Olesen og Støjbergs tarvelige kage - anden time  

I anden time taler vi om DF's blodhævn på Ole Birk Olesen. Han har nemlig skrevet nogle saftige artikler om DF-politikere i sin tid som revolverjournalist. Vi taler om Inger Støjbergs tarvelige kage og firmaet bag bycyklerne, der er gået konkurs. Til sidst taler vi om Ronaldos børn, som ikke bæres af hans kæreste og fejrer det 500. afsnit af De Unge Mødre.

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder Anna Thygesen, Jakob Steen Olsen og Søs Marie Serup.

X Faktor-regning, Alexandras ansigt og tobaks-enke-fejden  - første time  

I første time taler vi om den kæmpe regning, som DR betaler for at sende X Factor. Vi taler om Jakob Steen Olsens besøg hos Bent Mejding og Susse Wold og så spørger vi botox-kongen, Kim Novaa, om Alexandra har fået et ansigtsløft. Vi runder også striden mellem tobaks-enken Tineke Færch og Melodi Grand Prix-stjernen, Michael Teschl. Til sidst taler vi om Prins Richard, som stille sov ind efter en tur i skoven.

Ditte Okman er vært, og panelet består af Anna Thygesen, Jakob Steen Olsen og Nikolag Vraa.

0:00/0:00
Video player is in betaClose