Det, vi taler om

Det, vi taler om

Denmark

'Det, vi taler om' er Danmarks bedste sladdermagasin der graver i ugens store skandaler, overraskelser, forargelser og ikke mindst det kulørte stof grundigt igennem. Hvad sladrer de om på Christiansborg? I tv- og filmbranchen? Hvad taler man om blandt topchefer? I kulturlivet? Vi tager sladder alvorligt. Lyt med, når vi graver lidt dybere - og få de rigtige historier bag kulisserne.

Episodes

Prins Henriks demensdiagnose, nabokrig i rigmandsghettoen og Peter Zobel -...  

I anden time taler om vi kongehusets håndtering af Prins Henriks demensdiagnose, som ifølge kongehusekspert, Trine Villemann, har været uværdig. Hun mener, at pressemeddelelsen om Prinsgemalens demens kom ud på et højst belejligt tidspunkt, og at den samtidig tager ytringsfriheden fra Prinsen. Vi taler om Peter Zobel, som døde 81 år gammel efter lang tids sygdom. Der er nabokrig i rigmandsghettoen i Hellerup, hvor advokaten Jan Leth Christensen ikke kan få lov at bygge sit arkitekttegnede hus, fordi det tager noget af Uffe Ellemands udsigt. Også selvom det er - eller var - lovligt at bygge huset. Vi taler om det britiske kongehus og om Prins Williams Hertuginde Kate, som er gravid.

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder kongehusekspert, Trine Villemann, teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, nyhedschef på ugebladet TÆT PÅ, Nikolaj Vraa, og direktør for Impact Tv, Thomas Heurlin.

Mediebossernes lønninger, duellen mellem Cengiz og Mai Manniche og historien...  

I første time taler vi om Geccos kæreste, Cengiz, som overvejer at sagsøge Mai Manniche for beskyldninger om pengeafpresning. Jakob Steen Olsen har sladder med fra 1920'erne om danske Karl Dane, som søgte lykken i Hollywood og endte sine dage i et lille kummerligt værelse med en pistol i tindingen. Thomas Heurlins ekskone, Karin Heurlin, har skrevet en bog om skilsmisser og Venstre og Socialdemokratiet vil se mediebossernes lønsedler. Og så taler vi om den ulykkelige ubådssag og Peter Madsens forklaringer til retsmødet tirsdag.

Ditte Okman er vært, og i panelet sidder teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, nyhedschef på ugebladet TÆT PÅ, Nikolaj Vraa, direktør for Impact Tv, Thomas Heurlin, og model Oliver Bjerrehuus.

Prins Nikolai er blevet myndig, Ritt Bjerregaards erindringer og Hirtshals...  

I anden time taler vi om Amin Jensen, som har tabt en sag og ikke længere må have en kæmpe reklamestorskærm på sit hus i Hvidovre. Vi taler om regeringens bud på den nye finanslov og de meget kreative udregninger, som viser, at HK-medarbejderen får mere ud af skattelettelserne end direktøren. Prins Nikolai fylder 18 år og har fået en bil af sin far, Prins Joachim, som er på størrelse med en tændstikæske. Prins Henrik føler sig stadig overset og Ritt Bjerregaard har skrevet en ny bog, som ikke er helt uinteressant. Lars Bjørknæs fra journalista.dk fortæller om de ansatte i Hirtshals Havn, som har en kuriøs måde at besvare Bjørknæs' ansøgninger om aktindsigt. Og så har Milena Penkowa fået et forbud mod at arbejde.

Ditte Okman er vært og i panelet sidder politisk kommentator, Søs Marie Serup, model, Oliver Bjerrehuus, teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og chefredaktør på Se og Hør, Niels Pinborg.

Kronprinsen på bar, Robert Hansen indlagt og Kim Henningsens nye oplysninger...  

I første time taler vi om Kronprinsen, som måtte hente syv vagter for at få lov at komme ind på en bar i Australien. Oliver Bjerrehuus fortæller om, hvordan det var at have pressen på besøg, da han var en lille purk og familien skulle fotograferes til de kulørte blade. Vi taler om, hvordan sladderpressens tipstelefon fungerer og så er der kommet nye oplysninger i forbindelse med SE og HØR-sagen: Tidligere chef for SE og HØR, Kim Henningsen, har nemlig været ude og sige, at Aller kendte til tys-tys-kilden, og at han har beviser for det. Pusle Helmuth har skrevet en ny bog, som er nogenlunde interessant. Og så vil modemanden Erik Brandt lave en AA-gruppe og hjælpe alkoholikere i Whiskeybæltet.

Ditte Okman er vært og i panelet sidder model, Oliver Bjerrehuus, teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og chefredaktør på Se og Hør, Niels Pinborg.

Mærsk og magteliten, Lady Diana fortæller og Kronprinsessen knokler – anden time  

I anden time taler vi om den nye dokumentar om Lady Diana, hvor vi får hele historien - denne gang fra prinsessens egen mund. Brian Mikkelsen prøver at lave en Lamborghini om til en Polo og Kronprinsessen knokler, mens Kronprinsen sejler rundt og drikker dåseøl. Og så har Mærsk solgt Mærsk Oil til det franske selskab Total til den nette sum af 47 milliarder kroner, blot fem måneder efter, at Mærsk indgik en ny Nordsø-aftale med regeringen - en aftale som sikrede Mærsk en betydelig skatterabat. Vi taler med Morten Johnsen fra Inside Business og Anton Grau Larsen, som sammen med Christoph Houmann Ellersgaard har lavet en liste over Danmarks magtelite, som rummer overraskende få politikere.

Vært er Ditte Okman og i panelet sidder politisk kommentator, Søs Marie Serup, kommunikationsrådgiver, Anna Thygesen, teaterredaktør, Jakob Steen Olsen, og nyhedschef på ugebladet Tæt På, Nikolaj Vraa. 

Ubådssagen, Prinsesse Maries madvaner og Janni Rees skamlæbe – første time  

I første time taler vi om at Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen, skal være med i Klovn. Og så har Prinsesse Marie inviteret inden for til et kig ind i hendes køleskab. Vi taler om ubådssagen, Peter Madsens forsvarsadvokat og kigger på billedet af Peter Madsens kones højst besynderlige tatovering. Jakob Kjeldbjergs datter er med i talentkonkurrencen Voice i Frankrig og vi taler med Kjeldbjerg, som er meget rørt over, at hans datter klarer den så godt. Og så taler vi med Janni Ree om, hvordan hun engang næsten mistede sin skamlæbe.

Ditte Okman er vært og i panelet sidder kommunikationsrådgiver, Anna Thygesen, teaterredaktør, Jakob Steen Olsen, og nyhedschef på ugebladet Tæt På, Nikolaj Vraa. 

Mette Bocks aftrædelse, Anders Samuelsens retræte og Rufus Gifford for...  

I anden time taler vi om kulturminister, Mette Bock, som i 2009 scorede 2 millioner i aftrædelse i DR, selvom hun selv sagde op. Så begynder man at forstå, hvorfor den ellers licenskritiske Mette Bock har været forbløffende stille i sin kritik af bestyrelsesformanden i DR, Michael Christiansen. Og så taler vi om Anders Samuelsens politiske retræte - topskatten kan ikke sænkes alligevel. Nu vil Samuelsen i stedet fokusere på at fjerne terrorister fra jordens overflade. Og så taler vi om den karismatiske tidligere amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, som stiller op som et eller andet i USA. Præsident måske? Det håber vi. Og så vender vi den grimme strid mellem tobaksenken, Tineke Færch, og Grand Prix-vinderen, Michael Teschl.

Vært er Ditte Okman og i panelet sidder politisk kommentator, Henrik Qvortrup, kommunikationsrådgiver, Anna Thygesen, tv-producent, Thomas Heurlin, og nyhedschef på ugebladet TÆT PÅ, Nikolaj Vraa.

DR lukker X Factor, Janni Spies i sorg og Prins Henriks helbred – første time  

I første time taler vi om, at Remee ikke mener, at DRs lukning af X Factor er noget at græde snot over. Vi taler om Janni Spies, som er i sorg over at have mistet sin tætte veninde, Lene Christensen. Og så er Prins Henrik blevet fløjet fra Frankrig hjem til København for at blive opereret på Rigshospitalet - mens Margrethe blev i Frankrig. Tiger Woods blev i foråret anholdt i Florida, hvor han blev fundet sovende bag rattet på sin bil i en vejkant - nu er det det kommet frem hvad det var for et syg cocktail Tiger havde i blodet, da han blev anholdt. Og så har Nikolaj Vraa breaking news med: Jakob Kjeldbjergs datter er med i talentkonkurrencen Voice i Frankrig.

Vært er Ditte Okman og i panelet sidder kommunikationsrådgiver, Anna Thygesen, tv-producent, Thomas Heurlin, og nyhedschef på ugebladet TÆT PÅ, Nikolaj Vraa.

Prins Henrik letter sit hjerte, Bjørn Nørgaards mystiske fortid og Esben...  

I anden time taler vi om Henrik - prinsen, der aldrig blev konge. Niels Pinborg, chefredaktør på Se og Hør, fortæller hvad der er op og ned i sagen om prinsen, der åbenbart havde et stort behov for at lette sit hjerte til Se og Hør. Er han syg? Holder Kongehuset noget hemmeligt for offentligheden? Og hvornår havde de tænkt sig at indvie offentligheden i begravelsesplanerne? Og så taler vi om sarkofag-kunstneren Bjørn Nørgaards mystiske fortid med majestætsfornærmelser. I 1969 kaldte kunstneren Prins Henrik en "opretstående lort" og mente, at Margrethe skulle have en "pik i skrævet." Vi taler om Esben Lunde Larsens fyring som fiskeriminister, som vækker glæde i DF. Og så skal Adam Price skilles og Peter og June Belli har fejret guldbryllup.

Vært er Ditte Okman og i studiet sidder politisk kommentator, Søs Marie Serup, kommunikationsrådgiver, Anna Thygesen, teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og chefredaktør på Se og Hør, Niels Pinborg

Auras homoseksuelle venner, Nadia Shila er hjemløs i LA og Moses Hansens...  

I første time taler vi om Aura Dione, som er udkommet med en single om det at have en homoseksuel ven. Anna Thygesen har researchet på, om bøsserne er forargede. DR lader Dicte teste tørklæder i Iran, men vil ikke lade sine medarbejdere deltage i Copenhagen Pride, da det er for politisk. Vi taler om Nadia Shila fra De Unge Mødre, som lever som hjemløs under en motorvejsbro i Los Angeles. Journalist Jacob Heinel, som har "fundet" Nadia Shila i sit telt, er med på en telefon fra Los Angeles. Copenhagen Fashion Week nyder godt af gratis arbejde og den kristne missionær Moses Hansen er blevet smidt ud af bedecentret Pottemagerens Hus, fordi han har været sin kone utro.

Vært er Ditte Okman og i studiet sidder kommunikationsrådgiver, Anna Thygesen, teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og chefredaktør på Se og Hør, Niels Pinborg.

DRs mangfoldighedskonsulent, kendisser vier på Copenhagen Pride og Maria...  

I anden time taler vi om HKH Prins Henriks underholdende væsen og journalist René Fredensborgs klumme, der langer ud efter danske kvinder. Og så taler vi om DRs ansættelse af Ditte Rabøl som mangfoldighedskonsulent til en årsløn på 2.096.782 kroner og om DR-medarbejdere, som ikke må gå med i Copenhagen Pride-paraden med DRs logo på ryggen. Så meget for mangfoldigheden. Og så kan du blive viet af Hans Pilgaard, Rufus Gifford eller Leonora Christina Schou under Copenhagen Pride. Vi taler om Liselotte Stjerne Jensen, som blev stjernetosset over, at der ikke er vand i kummen på hendes hotel efter jordskælvet på den græske ferieø Kos. Og så vil Romaer klage over Danmark til Menneskerettighedsdomstolen og Maria Hirse er igen blev anholdt, denne gang for tyveri.

Vært er Nikolaj Vraa og i panelet sidder Anna Thygesen, direktør i WeDoCommunication, og Thomas Heurlin, tv-producent.

Prins Henriks begravelse, Mascha Vang i Børsen og 'Sandheden om vores au...  

I første time taler vi om forskellen på Roskilde Festival og en spejderlejr - en sammenligning, som Anna Thygesen har fundet ud af, man ikke skal spøge med. Vi taler om tv-programmet "Sandheden om vores au pair", som har skabt voldsom debat på de sociale medier. Thomas Heurlin, som har produceret programmet, fortæller, at en af deltagerne har mødt så kraftige reaktioner, at hun bliver nødt til at købe ind på mærkelige tidspunkter. Vi vender Mascha Vangs interview med Børsen, som trak kommentarer fra Pelle Dragsted, finansordfører for Enhedslisten, og udenrigsminister, Anders Samuelsen. Og så taler vi om ugens helt store historie: HKH Prins Henrik vil ikke begraves ved siden af Dronningen.

Vært er Nikolaj Vraa og i panelet sidder Anna Thygesen, direktør i WeDoCommunication, Thomas Heurlin, tv-producent, og blogger og tv-personlighed Mascha Vang.

Trumps vulgære kommunikationschef, Pilou Asbæks charme og sandheden om au...  

I anden time taler vi om Trumps nye kommunikationschef, finansmanden Anthony Scaramucci, som ynder at referere til sine kønsdele, når han går til angreb på New York Times-journalisten Ryan Lizza. H.K.H. Prins Henrik er blevet udskrevet og skal "hjem til Frankrig." Pilou Asbæk har taget et imponerende spring på den internationale popularitetsskala efter de to første afsnit af "Game of Thrones." Lars Bjørknæs fra Journalista.dk fortæller om de juice-elskende esbjerggensiske embedsmænd, som drak juice for 72.000 kroner. Og så vender vi "Sandheden om vores au pair," som Thomas Heurlin har produceret og Dan Rachlin er medvirkende i.

Vært er Nikolaj Vraa og i panelet sidder journalist, rådgiver og foredragsholder, Jeppe Søe, DJ Dan Rachlin, TV-producent, Thomas Heurlin, og Lars Bjørknæs fra Journalista.dk

Mascha Vang slår græs, Whitney Houstons hårde liv og gamle skuespillere -...  

I første time taler vi om den nye dokumentar om Whitney Houston, som viser, hvor hårdt hun sled for sin succes. Dan Rachlin har mødt Houstons eks-mand, Bobby Brown, som var en af de "mest ucharmerende fætre" Rachlin nogensinde har mødt. Ulf Pilgaard beklager sig over, at der er for få bærende roller, der spilles af skuespillere over 60 år. Skuespiller Jan Hertz giver Pilgaard fuldstædig ret. Og så taler vi om Mascha Vang, som får Børsens læsere til at gå agurk, fordi hun slår græs i høje hæle. Til sidst vender vi Jørgen Leths sexlyst, som Jan Hertz mener bliver ved, indtil han ligger i kisten.

Vært er Nikolaj Vraa og i panelet sidder journalist, rådgiver og foredragsholder, Jeppe Søe, skuespiller og tidligere teaterdirektør, Jan Hertz, DJ Dan Rachlin og TV-producent, Thomas Heurlin.

Iceberg-sagen, hæleren Maria Hirse og Salvador Dalis lig - anden time  

I anden time taler vi om hunden Iceberg, som ikke kan komme hjem til Italien. Dyreaktivist Kira Eggers og Charlotte F. Andersson fra foreningen Fair Dog, fortæller om Iceberg-sagen, der er kommet i politisk søgelys og har vakt så stor opstand i Italien, at der har været demonstrationer foran den danske ambassade i Rom. Og så taler vi om Maria Hirse, der er impliceret i en hæleri-sag og om Chris Rock, som forbyder mobiler i Royal Arena. Og så er musikeren Nikolaj Steen blevet blokeret af Donald Trump på Twitter efter at han har trollet ham i flere måneder. Panelet afslører, hvem der har blokeret dem på Twitter. Og Salvador Dali blevet taget ud af væggen på sit museum, hvor han har hvilet i 28 år, så det kan blive undersøgt, om han er far til en tarotkortlæser.

Vært er Nikolaj Vraa og i studiet sidder journalist og forfatter Peer Kaae, TV- og teateranmelder, Jakob Steen Olsen, DJ Dan Rachlin og personlig træner og dyreaktivist, Kira Eggers.

O.J. Simpson prøveløslades, Prins Henriks vindueskiggersyge og Mette...  

I første time taler vi om O. J. Simpsons prøveløsladelse efter ni år i fængsel. Peer Kaae fortæller om danskeren, som satte alarmberedskabet i gang efter dobbeltmordet på Nicole Brown og Ron Goldman. Vi taler om Mette Blomsterbergs nye kage-show Sukkertoppen, som ifølge Politikens Henrik Palle er totalt charmeforladt. Ikke engang Sørine Gotfredsen gider se det. Og så er H.K.H. Prins Henrik blevet opereret for vindueskiggersyge, og vi hører læge Jerk W. Langer om, hvad det vil sige. Og så spørger vi Ole Stephensen, hvordan i alverden han endte med at betale 5.502 kr. for en taxa.

Vært er Nikolaj Vraa og i studiet sidder journalist og forfatter Peer Kaae, TV- og teateranmelder, Jakob Steen Olsen og DJ Dan Rachlin.

Trump gør sit bedste, fake interview med Henrik Sass og LOL DK - anden time  

I anden time taler vi om Donald Trump, som har forsøgt at smigre den franske præsidentfrue og siger vanvittige ting i Paris. Med på en telefon har vi USA-ekspert, Mads Fuglede, som mener, at Trump bare gør sit bedste. Og så taler vi om Reimar Bos iscenesatte interview med Henrik Sass Larsen. Og så har alle nu muligheden for at leje et vidunderligt kontor i Vejle Havn - nemlig i det lille portnerhus, som blev bygget for 5,4 mio. kr. som led i havnens terrorsikring. Vi taler om P3-forargelsen, som fortsætter, efter at programmet LOL DK lod lytterne fortælle racistiske vittigheder.

Vært er Nikolaj Vraa og i studiet sidder direktør i We Do Communication, Anna Thygesen, TV- og teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og chefredaktør på SE og HØR, Niels Pinborg.

Prins Henriks helbred, roséhaderen og Boris Becker i personlig konkurs -...  

I første time taler vi om Prins Henrik, som er blevet indlagt i Århus og om den svenske Kronprinsesse Victoria, som er det svenske kongehus' store redning. Vinanmelderen på Berlingske, Søren Frank, nægter at drikke rosé, fordi det er et 'affaldsprodukt.' Panelet bliver nødt til at finde ud af, om det kan passe ved at drikke et glas af Prins Henriks rosé, Malbec Du Prince De Danemark. Vi taler videre om TV-serien Feud, som nu har fået 101-årige Olivia de Havilland til at sagsøge TV-stationen FX for at misbruge hendes navn i TV-serien. Og så taler vi med Frederik Fetterlein om den tre-dobbelte Wimbledon-vinder, Boris Beckers, personlige konkurs.

Vært er Nikolaj Vraa og i studiet sidder direktør i We Do Communication, Anna Thygesen, TV- og teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og chefredaktør på SE og HØR, Niels Pinborg.

Paddy Gythfeldts store historier, Trumps håndtryk og svineri på Roskilde -...  

I anden time har vi fornemt besøg af den legendariske eventmager, Paddy Gythfeldt, som levende fortæller om, da han for 20 år siden arrangerede Bill Clintons besøg i København og samme sommer to koncerter med Michael Jackson i Parken. Vi taler om Trumps mærkværdige håndtryk og det vanvittige svineri, som er blevet efterladt efter årets Roskilde Festival.

Vært er Nikolaj Vraa og i panelet sidder teaterredaktør på Berlingske, Jakob Steen Olsen, og chefredaktør på SEogHØR, Niels Pinborg. Og så har vi besøg af eventmageren Paddy Gythfeldt.

TV2 vrager Silas Holst, TV-værter forenes i London og homo-orgie i Vatikanet...  

I første time taler vi om Silas Holst, som er blevet vraget af TV2 og Vild med dans efter 10 års samarbejde. Og så har Jakob Steen Olsen en lille quiz med: Hvad er årets tre væsentligste revy-emner? TV-værtsparret fra TV2 og DR, Divya Das og Kim Bildsøe Lassen, bliver forenet i London, når Divya Das bliver EU-korrespondent i London til efteråret. Og så vender vi historien om homo-orgiet, som blev stormet af Vatikanets politi.

Vært er Nikolaj Vraa og i panelet sidder TV- og teateranmelder, Jakob Steen Olsen, og chefredaktør på SEogHØR, Niels Pinborg.

0:00/0:00
Video player is in betaClose