Detektiverna i P1

Detektiverna i P1

Sweden

Ett kriminalromantiskt underhållningsprogram. Mordgåtorna baseras på vår tids mest kända detektivromaner. Två lag ska med hjälp av ledtrådar lista ut mördare och vilken roman som mordgåtan hämtats från. Ansvarig utgivare: Cecilia Bodström

Episodes

Detektiverna i P1 avsnitt 8  

Åttonde och sista avsnittet av Detektiverna i P1, gästdetektiver är Anina Rabe och Mattias Boström. Programledare: Jessika Gedin.

Detektiverna i P1 20110910  

Det är begravning. Problemet är bara att det redan ligger en lemlästad kropp i graven. Vem är han? Och hur har han hamnat där? Detektiverna i P1 har kallats in för att lösa gåtan. I sjunde programmet av Detektiverna i P1 gästas Jessika Gedin av Anna Serner och Stephan Mendel-Enk. Kan en filminstitutchef och en journalist/författare lösa mordgåtan?

Detektiverna i P1 20110903  

I den sitter en död man. Är det mord eller självmord? Och varför luktar kroppen så starkt av parfym? Bara dagens detektiver kan besvara våra frågor. I sjätte programmet av Detektiverna i P1 gästas Jessika Gedin av Kerstin Brunnberg och Patrik Arve. Kan en f.d radiochef och en rockstjärna lösa mordgåtan?

Detektiverna i P1 20110827  

Istället börjar den med en oönskad förlovning och slutar i ond bråd död. Och nu behöver mordutredaren hjälp av Detektiverna i P1. I femte programmet av Detektiverna i P1 gästas Jessika Gedin av Martin Widmark och Åsa Nilsonne. Kan en deckarförfattare för barn och en psykiater lösa mordgåtan?

Detektiverna i P1 20110820  

Hans plånbok är orörd ochhans kropp uppvisar inga tecken på våld eller skador. Hur har mannen dött? Och varför har någon lämnat ett meddelande skrivet i blod på väggen? I fjärde programmet av Detektiverna i P1 gästas Jessika Gedin av Claes Borgström och Ann-Britt Grünewald. Kan en advokat och en f.d fängelsedirektör lösa mordgåtan?

Detektiverna i P1 20110813  

Men varken motiv eller mördare. Det hade kunnat vara ett hopplöst fall, om det inte vore för polisen Gunnar Fors, och en radiostudio fylld av detektiver. I det tredje programmet av Detektiverna i P1 gästas Jessika Gedin av Björn Eriksson och Helene Tursten. Kan en fd rikspolischef och en deckarförfattare lösa mordgåtan?

Detektiverna i P1 20110806  

Inget är stulet, ingen har sett nåt och dörrar och fönster är reglade från insidan. Grannarna misstänker övernaturliga krafter, men frågan är - vad tror detektiverna? I det andra programmet av Detektiverna i P1 gästas Jessika Gedin av Mark Levengood och Helena von Zweibergk. Vem av dem löser mordgåtan?

Detektiverna i P1 20110730  

I länstolen framför brasan hittas ägaren brutalt mördad, och märkligt nog är dörren låst från insidan. Polisen i Dalarna står handfallna. De behöver hjälp utifrån. Dags för Detektiverna i P1 att göra entré! I det första programmet av Detektiverna i P1 gästas Jessika Gedin av Ulf Adelsohn och Eric Shüldt. Kan en f.d partiledare och en kulturjournalist lösa mordgåtan?

0:00/0:00
Video player is in betaClose