Digitala medie-podden

Digitala medie-podden

Sweden

En gång i veckan dyker Damon Razazi, digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, ned i det digitala medielandskapet tillsammans med ny en gäst.

Episodes

Digitala medie-podden #46 - Digitala hamburgare  

Det sista avsnittet är möjligen det absolut bästa. Kristoffer Stenqvist från Max Hamburgare gästar och vi har det riktigt bra. 

Digitala medie-podden #45 - Mobilens framtid med Widespace  

Widespace förändring från nätverk till programmatisk plattform med fokus på mobilt, kundvärde och effekt. Micke berättar hur han och Widespace vill hjälpa publicister att tjäna mer pengar på sin mobila trafik och köparsidan att få mer effekt med smartare mobilköp. Vi pratar också om vad du som kund och köpare kan och ska förvänta dig för effekt av dina mobila display och videoköp.

Digitala medie-podden #44 - Digitala matkassar & kommunikation  

Varför blir den här podden bättre för varje avsnitt vi gör? Ett toppavsnitt där Henrik Staaf Chef Digital Kommunikation på Coop gästar.

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om e-handel inom livsmedel och mat, utmaningarna i branschen, allt från mätproblematiken, till programmatic till hur man arbetar bäst med data. Vi pratar även om värdedriven kommunikation och hur man ska värdesätta digitala kanaler jämfört med mer traditionella medier.

Digitala medie-podden #43 - Podcast med Acast  

Veckans gäst, Fredrik från Acast pratar podcast i sann meta-anda. I samarbete med Acast.

Digitala medie-podden #42 - Gameification  

I veckans avsnitt pratar vi om gamification med Gabriel Kratschmer från spelplattformen Flarie. Vi pratar om utmaningar i startups, ödmjukhet och om hur varumärken kan kommunicera mer lekfullt. Avsnittet är sponsrat. 

Digitala medie-podden #41 - Trender och spaningar med Fredrik Hermelin  

Ett fartfyllt samtal med min fina kollega Fredrik Hermelin. Hör oss hoppa mellan trender och spaningar från året som gått och vad vi hoppas se mer av under 2017. Vi väljer att inte prata om det klassiska AI, VR, machine learning etc, utan tar en lite annan vinkel på det hela.

Avsnittet är inspirerat av vår koncernkollega Mitch Joel, hans Podcast hittar ni på iTunes.

Digitala medie-podden #40 - Medarbetarna som marknadsförare  

Emma Lindgren gästar och vi får till ett topp-avsnitt. 

Är medarbetarna en av framtidens viktigaste digitala marknadsföringskanaler? Om ja, varför?

- Vad är employee advocate marketing?

- Varför bör fler företag arbeta strategiskt med att engagera medarbetarna till att aktivt föra varumärkets talan online?

- Bör alla företag göra detta? Vad finns det för risker?

Digitala medie-podden #39 - Mediebyråer  

I veckans avsnitt gästar Kenneth Danielsson VD för Sveriges kanske bästa mediebyrå Mindshare. Vi pratar om hur man arbetar med talanger, hur mediebyråns framtid ser ut och mycket mer.

Digitala medie-podden #38 - Facebookannonsering  

Vi gör ett försök att lära oss lite mer om facebookannonsering på 20 minuter med Amanda. Klurigt att hinna med allt, men vi gjorde ett tappert försök. Ni hade ändå inte velat lyssna på ett samtal på 6 timmar. 

Digitala medie-podden #37 - Spelbolag med Raul  

Min fina vän Raúl Valencia Lopez gästar podden för att prata om hans syn på digitala medier och hur de driver hans affär. Vi pratar även om hur spellicensen kommer påverka branschen och annat kul som han ser fram emot. 

Digitala medie-podden #36 - Jul med Patrik Sandberg  

I veckans avsnitt gästar Patrik Sandberg grundare av Nyheter24. Vi pratar om allt från utmaningarna som Nyheter24 har, till varför Mediebyråerna ska sluta försöka göra allt och bli mer ödmjuka. 

Digitala medie-podden #35 - Reklamtrötthet  

Veckans gäst Patrik Sundberg och jag pratar om svenskarnas reklamtrötthet. Hoppas ni gillar avsnittet, prenumerera gärna och ge mig 5 stjärnor nu!

Digitala medie-podden #34 - Landsort vs Storstad  

Mediekompaniet gästar och berättar för oss vad annonsörer gör för vanliga misstag när de annonserar i landsort. Glöm Stureplan för en stund och lyssna på insikterna från Lita Nazar

Digitala medie-podden #33 - E-sport  

Kort och effektivt samtal om E-sport, om du behöver veta mer om E-sport ring mig nu på 0704387256. Visste ni att vi behövde spela in detta avsnitt två gånger för att Niclas inte var nöjd? Avsnittet är sponsrat!

Digitala medie-podden #32 - Influensers  

Sara Songbird  pratar om hur livet är som influenser. Det är riktigt nice ska ni veta! Allt om samarbeten etc det vanliga!

Digitala medie-podden #31 - Programmatic med Rocketfuel  

Allt du behöver veta om programmatic. Rocketfuel gästar och berättar hur de arbetar med performancekampanjer. Avsnittet är sponsrat. 

Digitala medie-podden #30 - En hallbar annonsaffar  

Henrik Lohk gästar och berättar om utmaningarna som nischpublicister ställs inför. Efter 15 år i en alltid glatt sprudlande industri gör vi en titt i backspegeln och konstatera att allt vi hittat på och gjort inom adtech inte alltid varit  bra, men det mesta har satt sina spår i hur vi gör  idag och hur vi gör idag funkar inte för några.  Mosaiq som vi berör i podden riktar sig till magasin / nisch förlag  och passar därmed inte alla mediaslag,  men än viktigare är att  Mosaiq öppnar upp för diskussion  om det växande behovet av differentiering. Det som är likriktat när det kommer till annonslösningar blir snabbt lite värt hos annonsören och nu klagar även användaren högljutt genom att bla aktivera adblock. Avsnittet är sponsrat. 

Digitala medie-podden #29 - Saljare #2  

Förra säsongens absolut populäraste avsnitt har fått en uppföljare. Peter Matsson från Ambio gästar och vi följer upp med frågor om hur man blir en bra säljare. 

Digitala medie-podden #28 - Jakten på sidvisningar  

Fredrik Strömberg gästar i vad som verkar bli årets bästa avsnitt. 

Digitala medie-podden #27 - Kungarna av Ehandel  

Nicklas marknadschef på Partykungen.se om förberedelserna inför den viktigaste helgen på året. Allt om hur du driver försäljning för din e-handel.

0:00/0:00
Video player is in betaClose