Ditt Aunsikt

Ditt Aunsikt

Sweden

En podcast av syskonparet Simon och Emma Lussetti, som varje vecka underhåller tusentals på sina respektive youtubekanaler. Nu vill de även underhålla dig i dina hörlurar. Enjoy, ditt aunsikt.

Episodes

70. Jävla kaos  

Det är mycket som händer i dagens avsnitt. Vi pratar bl.a. om Emmas resa till London och Simon tar er med hem till en dansk. Det blir spännande! PS. Fuck you Postnord.

69. Skitiga jobb  

I dagens avsnitt pratar Simon och Emma om smutsiga jobb, övergivna platser och Emmas kommande londonresa. Vi är även ledsna för Simons dåliga ljud. Han fixar det till nästa avsnitt. Enjoy, ditt aunsikt!

68. 25-årskris  

68. 25-årskris by Ditt Aunsikt

67. Simon och hans pugs  

Simon är förkyld och drömmer märkliga drömmar, något han och Emma går till botten med att tyda. Enjoy, ditt aunsikt.

66. Vad kostar en livmoder?  

Idag diskuterar vi allt från kannibaler till vad en livmoder kostar på svarta marknaden (vi kollar även upp det). Inte ett avsnitt för den känsliga! Enjoy, ditt aunsikt.

65. Bråket (not really, men typ)  

Emma har bråkat med Post Nord -ish. De gjorde det i alla fall svårt för henne att få sitt paket! Detta, och ekollon, får ni höra mer om i dagens avsnitt av vår kära podcast. Enjoy, ditt aunsikt.

64. En saltsten på vinden  

Då finns det ett nytt avsnitt ute av Ditt Aunsikt! Denna vecka introducerar Simon begreppet "mista" och Emma jagar saltstenar på vinden. Enjoy, ditt aunsikt.

63. Gräsbaggen  

Simon berättar om sin flytt och du får chansen att vara med och döpa Emmas bil. Det vill du inte missa! (btw så kan detta vara en av de starkaste omslagsbilderna hittills). Enjoy, ditt aunsikt!

62. Simons fantastiska ljusshow  

62. Simons fantastiska ljusshow by Ditt Aunsikt

61. Emmas Slime  

Hoppas att du alla haft en fin julafton och har det bra så här i mellandagarna. I dagens avsnitt av Ditt Aunsikt tar Simon och Emma med dig genom deras julfirande (som innehåller både pepparkakor och slime). Enjoy, ditt aunsikt!

60. Störning på linjen  

Veckans avsnitt avlutas i kaos. Totalt kaos! Förutom det pratar vi även om julen och Kent. Enjoy, ditt aunsikt.

59. Jag gillar pickles. Jag gillar även barn.  

I veckans avsnitt av Ditt Aunsikt får ni bl.a. höra om Simons massiva inspelningsfail och när Emma nästan blev kidnappad. Det vill ni INTE missa! Enjoy, ditt aunsikt!

58. Simon goes DIY  

Simon ska bygga en hemmagjord eldstad av kartong, Emma har inte sovit på en vecka och Pewdiepie ska lägga ner sin youtubekanal. Detta och mycket mer i dagens avsnitt av din favoritpodcast! Enjoy, ditt aunsikt!

57. Kampen om God Helg  

Idag blir det mycket julprat (igen) och Simon har varit iväg på loppis i jakt på skräp som vanligt. Universum är med andra ord fortfarande i balans. Enjoy, ditt aunsikt!

56. Framtiden är här!  

Det nalkas advent och Simon är redan igång och letar julpynt. Vi diskuterar även bras-dvder och framtidsprylar som redan finns. Enjoy, ditt aunsikt.

55. Simons spya och valet i usa  

I dagens avsnitt pratar vi om gången Simon sprang en mil och spydde, och om valresultatet i USA. Enjoy, ditt aunsikt!

54. Begravningsavsnittet  

I dagens avsnitt pratar vi om biverkningarna Emma fått av sina algtabletter och om hur Simon vill att hans begravning ska gå till. Känsliga lyssnare varnas! It goes loco, igen. Enjoy, ditt aunsikt.

53. 10 åringar har inget kön  

Då var ett nytt avsnitt ute av Ditt Aunsikt! I dagens avsnitt pratar vi sociala medier. För att vara precis: Vine, Instagram och Musical.ly. Känsliga lyssnare varnas! It goes loco. Enjoy, ditt aunsikt.

52. Ditt Aunsikts ettårsjubileum!  

Ditt Aunsikt fyller ett år. Det skulle man kunna tro att vi firar med champagne och annat gott, men Emma kom inte ens ihåg det, i vanlig ordning. Enjoy, ditt aunsikt!

51. Tut tut! Kom in i skogen.  

I dagens avsnitt pratar vi skräck-clowner, zombie walks och Danmark. Ett riktigt kusligt avsnitt med andra ord.. Enjoy, ditt aunsikt! Gilla Ditt Aunsikt på facebook: http://facebook.com/dittaunsikt Stöd oss på Patreon: http://patreon.com/dittaunsikt

0:00/0:00
Video player is in betaClose