Ditt Aunsikt

Ditt Aunsikt

Sweden

En podcast av syskonparet Simon och Emma Lussetti, som varje vecka underhåller tusentals på sina respektive youtubekanaler. Nu vill de även underhålla dig i dina hörlurar. Enjoy, ditt aunsikt.

Episodes

64. En saltsten på vinden  

Då finns det ett nytt avsnitt ute av Ditt Aunsikt! Denna vecka introducerar Simon begreppet "mista" och Emma jagar saltstenar på vinden. Enjoy, ditt aunsikt.

63. Gräsbaggen  

Simon berättar om sin flytt och du får chansen att vara med och döpa Emmas bil. Det vill du inte missa! (btw så kan detta vara en av de starkaste omslagsbilderna hittills). Enjoy, ditt aunsikt!

62. Simons fantastiska ljusshow  

62. Simons fantastiska ljusshow by Ditt Aunsikt

61. Emmas Slime  

Hoppas att du alla haft en fin julafton och har det bra så här i mellandagarna. I dagens avsnitt av Ditt Aunsikt tar Simon och Emma med dig genom deras julfirande (som innehåller både pepparkakor och slime). Enjoy, ditt aunsikt!

60. Störning på linjen  

Veckans avsnitt avlutas i kaos. Totalt kaos! Förutom det pratar vi även om julen och Kent. Enjoy, ditt aunsikt.

59. Jag gillar pickles. Jag gillar även barn.  

I veckans avsnitt av Ditt Aunsikt får ni bl.a. höra om Simons massiva inspelningsfail och när Emma nästan blev kidnappad. Det vill ni INTE missa! Enjoy, ditt aunsikt!

58. Simon goes DIY  

Simon ska bygga en hemmagjord eldstad av kartong, Emma har inte sovit på en vecka och Pewdiepie ska lägga ner sin youtubekanal. Detta och mycket mer i dagens avsnitt av din favoritpodcast! Enjoy, ditt aunsikt!

57. Kampen om God Helg  

Idag blir det mycket julprat (igen) och Simon har varit iväg på loppis i jakt på skräp som vanligt. Universum är med andra ord fortfarande i balans. Enjoy, ditt aunsikt!

56. Framtiden är här!  

Det nalkas advent och Simon är redan igång och letar julpynt. Vi diskuterar även bras-dvder och framtidsprylar som redan finns. Enjoy, ditt aunsikt.

55. Simons spya och valet i usa  

I dagens avsnitt pratar vi om gången Simon sprang en mil och spydde, och om valresultatet i USA. Enjoy, ditt aunsikt!

54. Begravningsavsnittet  

I dagens avsnitt pratar vi om biverkningarna Emma fått av sina algtabletter och om hur Simon vill att hans begravning ska gå till. Känsliga lyssnare varnas! It goes loco, igen. Enjoy, ditt aunsikt.

53. 10 åringar har inget kön  

Då var ett nytt avsnitt ute av Ditt Aunsikt! I dagens avsnitt pratar vi sociala medier. För att vara precis: Vine, Instagram och Musical.ly. Känsliga lyssnare varnas! It goes loco. Enjoy, ditt aunsikt.

52. Ditt Aunsikts ettårsjubileum!  

Ditt Aunsikt fyller ett år. Det skulle man kunna tro att vi firar med champagne och annat gott, men Emma kom inte ens ihåg det, i vanlig ordning. Enjoy, ditt aunsikt!

51. Tut tut! Kom in i skogen.  

I dagens avsnitt pratar vi skräck-clowner, zombie walks och Danmark. Ett riktigt kusligt avsnitt med andra ord.. Enjoy, ditt aunsikt! Gilla Ditt Aunsikt på facebook: http://facebook.com/dittaunsikt Stöd oss på Patreon: http://patreon.com/dittaunsikt

50. We're going to Mars!  

Idag introducerar vi det nya segmentet "Veckans fråga" som i detta avsnitt tar oss hela vägen till Mars. Riktigt massivt! Enjoy, ditt aunsikt.

49. YouTube-avsnittet  

I dagens avsnitt pratas det om YouTube. Tittarsiffror, strategier och framtidsplaner. Allt i en salig oseriös blandning, precis som vanligt. Enjoy, ditt aunsikt!

48. Julpynt och övningskörning  

I dagens avsnitt pratas det om julpynt och att både Simon och Emma gett sig ut i trafiken. Det vill ni inte missa! Enjoy, ditt aunsikt.

47. En moppebil och ett luftgevär  

Simon har köpt ett luftgevär och nu lever syskonen Lussetti redneck-life nere i Trelleborg. Detta, och en moppebil, får ni höra mer om i dagens avsnitt. Enjoy, ditt aunsikt!

46. Emmas ADD-test  

I dagens avsnitt tar Emma ett ADD-test och det pratas om Simons framtida hund. Enjoy, ditt aunsikt.

45. Simons bohemiska liv  

Simon har flyttat hem till Skåne och tagit ett första steg mot ett bohemiskt liv. Emma does'nt approve. Enjoy, ditt aunsikt!

0:00/0:00
Video player is in betaClose