Ditt Aunsikt

Ditt Aunsikt

Sweden

En podcast av syskonparet Simon och Emma Lussetti, som varje vecka underhåller tusentals på sina respektive youtubekanaler. Nu vill de även underhålla dig i dina hörlurar. Enjoy, ditt aunsikt.

Episodes

58. Simon goes DIY  

Simon ska bygga en hemmagjord eldstad av kartong, Emma har inte sovit på en vecka och Pewdiepie ska lägga ner sin youtubekanal. Detta och mycket mer i dagens avsnitt av din favoritpodcast! Enjoy, ditt aunsikt!

57. Kampen om God Helg  

Idag blir det mycket julprat (igen) och Simon har varit iväg på loppis i jakt på skräp som vanligt. Universum är med andra ord fortfarande i balans. Enjoy, ditt aunsikt!

56. Framtiden är här!  

Det nalkas advent och Simon är redan igång och letar julpynt. Vi diskuterar även bras-dvder och framtidsprylar som redan finns. Enjoy, ditt aunsikt.

55. Simons spya och valet i usa  

I dagens avsnitt pratar vi om gången Simon sprang en mil och spydde, och om valresultatet i USA. Enjoy, ditt aunsikt!

54. Begravningsavsnittet  

I dagens avsnitt pratar vi om biverkningarna Emma fått av sina algtabletter och om hur Simon vill att hans begravning ska gå till. Känsliga lyssnare varnas! It goes loco, igen. Enjoy, ditt aunsikt.

53. 10 åringar har inget kön  

Då var ett nytt avsnitt ute av Ditt Aunsikt! I dagens avsnitt pratar vi sociala medier. För att vara precis: Vine, Instagram och Musical.ly. Känsliga lyssnare varnas! It goes loco. Enjoy, ditt aunsikt.

52. Ditt Aunsikts ettårsjubileum!  

Ditt Aunsikt fyller ett år. Det skulle man kunna tro att vi firar med champagne och annat gott, men Emma kom inte ens ihåg det, i vanlig ordning. Enjoy, ditt aunsikt!

51. Tut tut! Kom in i skogen.  

I dagens avsnitt pratar vi skräck-clowner, zombie walks och Danmark. Ett riktigt kusligt avsnitt med andra ord.. Enjoy, ditt aunsikt! Gilla Ditt Aunsikt på facebook: http://facebook.com/dittaunsikt Stöd oss på Patreon: http://patreon.com/dittaunsikt

50. We're going to Mars!  

Idag introducerar vi det nya segmentet "Veckans fråga" som i detta avsnitt tar oss hela vägen till Mars. Riktigt massivt! Enjoy, ditt aunsikt.

49. YouTube-avsnittet  

I dagens avsnitt pratas det om YouTube. Tittarsiffror, strategier och framtidsplaner. Allt i en salig oseriös blandning, precis som vanligt. Enjoy, ditt aunsikt!

48. Julpynt och övningskörning  

I dagens avsnitt pratas det om julpynt och att både Simon och Emma gett sig ut i trafiken. Det vill ni inte missa! Enjoy, ditt aunsikt.

47. En moppebil och ett luftgevär  

Simon har köpt ett luftgevär och nu lever syskonen Lussetti redneck-life nere i Trelleborg. Detta, och en moppebil, får ni höra mer om i dagens avsnitt. Enjoy, ditt aunsikt!

46. Emmas ADD-test  

I dagens avsnitt tar Emma ett ADD-test och det pratas om Simons framtida hund. Enjoy, ditt aunsikt.

45. Simons bohemiska liv  

Simon har flyttat hem till Skåne och tagit ett första steg mot ett bohemiskt liv. Emma does'nt approve. Enjoy, ditt aunsikt!

44. Simons moppeolycka  

Emmas värnplikt, Simons flytt till Skåne och en moppe-olycka är bara några av punkterna som tas upp i dagens podcast. Enjoy, ditt aunsikt.

43. Emma får dricka öl nu  

I veckans avsnitt av Ditt Aunsikt pratar Simon och Emma om Frank Oceans nya platta och att Emma fyllt 18. Enjoy, ditt aunsikt. Gilla Ditt Aunsikt på facebook: http://facebook.com/dittaunsikt

42. Nattskräck  

I dagens avsnitt pratar Simon och Emma om aliens och Emmas nattskräck. Ett djupt avsnitt med andra ord. Enjoy, ditt aunsikt. Stöd oss på http://patreon.com/dittaunsikt Facebook: http://facebook.com/dittaunsikt

41. Fis på burk  

I dagens podcast pratar vi om Simons livskris och hur vi kommer belöna våra patrion-supporters. Enjoy, ditt aunsikt.

40. Våra stora trauman  

Simon och Emma har båda varit med om FRUKTANSVÄRDA trauman denna vecka. Varsågoda att skratta åt dom. Enjoy, ditt aunsikt.

39. Simons tics & Emmas diarrhea  

Simon berättar om trauman och tics från barndomen och Emma pratar diarrhea. Allt är med andra ord som vanligt. Enjoy, ditt aunsikt.

0:00/0:00
Video player is in betaClose