Ditt Aunsikt

Ditt Aunsikt

Sweden

En podcast av syskonparet Simon och Emma Lussetti, som varje vecka underhåller tusentals på sina respektive youtubekanaler. Nu vill de även underhålla dig i dina hörlurar. Enjoy, ditt aunsikt.

Episodes

77. Groteskt loppisfynd  

Simon har gjort ett groteskt loppisfynd och vi planerar att bygga ett rymdskepp. Det blir kul, so don't miss it! Enjoy, ditt aunsikt.

76. En "jag humpar röv"-bil  

I dagens avsnitt av podcasten pratar vi om Emmas bakfylla, utgång och vårt stora hemliga projekt. Enjoy, ditt aunsikt!

75. Vägen till rikedom!  

Simon vaknar upp mitt i natten i ångest över hur mycket han har att göra och Emma ska skriva högskoleprovet. Detta och hemligheter i dagens avsnitt! Enjoy, ditt aunsikt.

74. En fantastiska present  

Ekot från förra veckan är more or less borta, Simon har fyllt 25 och Emma har gett honom en fantastisk födelsedagspresent som öppnas i podden. Enjoy, ditt aunsikt!

73. "Det har jag gjort"  

Hej på dig! Första podcasten från den nya studion. Där är fortfarande en hel del att fixa... Men vi jobbar på det! I övrigt har vi nya saker att säga om postnord och pappa Lussetti gästar podcasten. Enjoy, ditt aunsikt.

72. Ett nytt kapitel  

Ett nytt kapitel i Ditt Aunsikts liv. Är du redo? Lyssna på dagens avsnitt för att få veta vad som väntar! Enjoy, ditt aunsikt.

71. Honk honk!  

Var är vi påväg? Det är en fråga som vi ställer oss flertalet gånger i dagens avsnitt. Honk honk, ditt aunsikt!

70. Jävla kaos  

Det är mycket som händer i dagens avsnitt. Vi pratar bl.a. om Emmas resa till London och Simon tar er med hem till en dansk. Det blir spännande! PS. Fuck you Postnord.

69. Skitiga jobb  

I dagens avsnitt pratar Simon och Emma om smutsiga jobb, övergivna platser och Emmas kommande londonresa. Vi är även ledsna för Simons dåliga ljud. Han fixar det till nästa avsnitt. Enjoy, ditt aunsikt!

68. 25-årskris  

68. 25-årskris by Ditt Aunsikt

67. Simon och hans pugs  

Simon är förkyld och drömmer märkliga drömmar, något han och Emma går till botten med att tyda. Enjoy, ditt aunsikt.

66. Vad kostar en livmoder?  

Idag diskuterar vi allt från kannibaler till vad en livmoder kostar på svarta marknaden (vi kollar även upp det). Inte ett avsnitt för den känsliga! Enjoy, ditt aunsikt.

65. Bråket (not really, men typ)  

Emma har bråkat med Post Nord -ish. De gjorde det i alla fall svårt för henne att få sitt paket! Detta, och ekollon, får ni höra mer om i dagens avsnitt av vår kära podcast. Enjoy, ditt aunsikt.

64. En saltsten på vinden  

Då finns det ett nytt avsnitt ute av Ditt Aunsikt! Denna vecka introducerar Simon begreppet "mista" och Emma jagar saltstenar på vinden. Enjoy, ditt aunsikt.

63. Gräsbaggen  

Simon berättar om sin flytt och du får chansen att vara med och döpa Emmas bil. Det vill du inte missa! (btw så kan detta vara en av de starkaste omslagsbilderna hittills). Enjoy, ditt aunsikt!

62. Simons fantastiska ljusshow  

62. Simons fantastiska ljusshow by Ditt Aunsikt

61. Emmas Slime  

Hoppas att du alla haft en fin julafton och har det bra så här i mellandagarna. I dagens avsnitt av Ditt Aunsikt tar Simon och Emma med dig genom deras julfirande (som innehåller både pepparkakor och slime). Enjoy, ditt aunsikt!

60. Störning på linjen  

Veckans avsnitt avlutas i kaos. Totalt kaos! Förutom det pratar vi även om julen och Kent. Enjoy, ditt aunsikt.

59. Jag gillar pickles. Jag gillar även barn.  

I veckans avsnitt av Ditt Aunsikt får ni bl.a. höra om Simons massiva inspelningsfail och när Emma nästan blev kidnappad. Det vill ni INTE missa! Enjoy, ditt aunsikt!

58. Simon goes DIY  

Simon ska bygga en hemmagjord eldstad av kartong, Emma har inte sovit på en vecka och Pewdiepie ska lägga ner sin youtubekanal. Detta och mycket mer i dagens avsnitt av din favoritpodcast! Enjoy, ditt aunsikt!

0:00/0:00
Video player is in betaClose