Diva & Dario

Diva & Dario

Denmark

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger.

Episodes

Diva & Dario 2017-01-21  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Rune Klan - Tryllekunstner og stand-up komiker, med det nye show 'Barnløs' lige om hjørnet - Peter Sommer - Den ene halvdel af 'De Eneste To', men i den grad også i stand til at stå på egne ben - samt Therese Glahn - Danser og skuespiller og ganske sikkert husket, blandt andet for rollen som Søs i 'Nikolaj og Julie'.

Diva & Dario 2017-01-14  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af Sofie Linde - Hun har sit eget talkshow på DR Ultra og er pt. vært på den tiende sæson af X-Factor - Dar Salim - Skuespilleren man blandt andet kan se i TV-serien 'Game of Thrones', og som fra på torsdag kan opleves i hovedrollen i den nye danske film 'Underverden' - samt Paw Lagermann - Den ene halvdel af gruppen 'Infernal, der i år kan fejre hele 20 års jubilæum.

Diva & Dario 2017-01-07  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Sæsonens første lørdag er der besøg af Michael Falch - Musiker, skuespiller og forfatter, og aktuel med et helt nyt album der kom i slutningen af sidste år - Klavs Bruun Jørgensen - Håndboldtræner for det danske kvindelandshold, som han for nylig bragte helt til EM-semifinalen - samt Mette Bluhme Rieck - TV-værten der fra næste uge skal være delebarn mellem Sporten og Aftenshowet, hvor hun skal agere barselsvikar for Lise Rønne.

Diva & Dario 2016-12-17  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag kan du opleve, eller genopleve, en række af sæsonens gæster. Glæd dig til navne som: Sanne Salomonsen, Sonja Richter, Pernille Skipper, Michael Maze, Jimmy Jørgensen, Jacob Riising, Rasmus Walter, Lotte Heise, Søren Sko og mange flere.

Diva & Dario 2016-12-10  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af LOC - Rapperen der i år kan fejre 15 års jubilæum som soloartist, og som du måske husker fra TV-programmet 'Voice', hvor han var coach - Chief One - En rapper med endnu flere år på bagen. Startede i Rockers by Choice, men er 'still going strong', nu synger han bare - samt Nikolaj Stokholm - Fra den seneste generation af Stand-up komikere. En mand der næste år kan opleves i et one-man show, der handler om hvordan det er at være ham.

Diva & Dario 2016-12-03  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Hanne Boel - Sanger og professor, og tidligere i år, en del af Toppen af Poppen på TV2 - Anne Glad - Livsstilsekspert, fast inventar i programmet Kender du Typen på DR1, og ivrig blogger - samt Jimmy Jørgensen - Sanger, skuespiller og blikkenslager, og igen-igen, en del af den Reumert-vindende version af Nøddeknækkeren.

Diva & Dario 2016-11-26  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Anders Blichfeldt - Forsanger i det der kaldes for landets bedste live-band: Big Fat Snake. Aktuel med nyt nummer - Ida Corr - Sanger og tidligere X-Factor dommer. Husker du hun vandt med Chresten? Nu har hun lavet en julesingle - samt Sigurd Barrett - Musikalsk hygge-onkel med et nyt stort værk om Danmarks-historien på samvittigheden.

Diva & Dario 2016-11-19  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Laus Høybye - Skuespilleren vi lærte at kende som ganske ung i 'Krumme'-filmene, og som nu kan opleves i musical-opsætningen af 'Jordens Søjler' - Louise Mieritz - Skuespilleren der i sin tid var med til at starte 'Emma's Dilemma' og som pt. gør TV-skærmen usikker sammen med Ditte Hansen i 'Ditte og Louise' - samt Johan Olsen - Forsangeren fra 'Magtens Korridorer', der som en sidegevinst kan opleves som vært på programmet 'Store Danske Videnskabsmænd' på DR K.

Diva & Dario 2016-11-12  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sebastian Klein - TV-værten og forfatteren, der senest har udgivet en biografi om sin far, Jesper Klein - Line Baun Danielsen - TV-værten der i sommer sagde farvel til skærmen, bl.a. for at hellige sig en blog - samt Mike Andersen - Den danske blues-sanger, der på sit seneste album synger duet med selveste Joss Stone.

Diva & Dario 2016-11-05  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Rasmus Walter - Sangeren der på fem år har givet os næsten ligeså mange albums, senest med det der kom i går - Lotte Heise - Forfatteren og foredragsholderen med 30 års jubilæum og showet 'Der kommer flere rynker' lige om hjørnet - samt Christian Juncker - Sangeren der i duoen der bar hans efternavn, kæmpehittede med sangen om 'Mogens og Karen'.

Diva & Dario 2016-10-29  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sonja Richter - Skuespilleren du måske husker fra Jussi Adler Olsen filmatiseringen 'Kvinden i Buret' og som pt. kan opleves i 'Bedrag' på TV - Lasse Kramhøft - Manden der også kommer når man kalder ham for 'Pilfinger' og som musikalsk hører hjemme i gruppen 'Djæmes Braün - samt Soluna Samay - Den meget berejste sangerinde, du sikkert husker fra Melodi Grand Prix og som nu er klar med nyt album.

Diva & Dario 2016-10-22  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Sanne Salomonsen - Alle tiders 'rock-mama' med studiealbum nummer 18 på vej - Thomas Skov - TV-værten der lige pt. er aktuel med bogen 'Den store Mission', om teenagere og bryster - samt Sebastian Dorset - Komikeren der udover at være sjov selv, forsyner rigtigt mange andre i branchen med sjovt materiale.

Diva & Dario 2016-10-15  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Jonathan Spang - Stand-up komikeren der om lidt har premiere på en ny sæson af serien 'Lillemand' - Mascha Vang - Den professionelle blogger der også har startet sin egen børnetøjskollektion - samt Mathilde Kimer - Journalisten der tidligere i år debuterede som forfatter med bogen 'Krigen indeni' om krigen i Ukraine set med blandt andre hendes øjne.

Diva & Dario 2016-10-08  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger.

Diva & Dario 2016-10-01  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Søren Sko - Sangeren der efter en lang og solid solokarriere, nu har fundet vej tilbage til duoen Sko/Torp med helt nyt album - Jon Nørgaard - Sangeren du måske husker fra Popstars, og som i dag hjælper andre sangere og musikere på vej i sit eget selskab - samt Geo - Stand-up komikeren der blev ramt af en kræftsygdom, et forløb han har beskrevet i en bog, men som i dag er erklæret helt rask.

Diva & Dario 2016-09-24  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Pernille Skipper - Politikeren der tidligere i år røg helt til tops i sit parti Enhedslisten - Ditte Hansen - Skuespilleren der efter hele 9 år i Cirkusrevyen valgte at flytte fokus over på sin TV-karriere - samt Ole Kibsgaard - Musikeren fra Shu-bi-dua, legeonklen fra 'Kaj og Andrea' og kapelmesteren fra TV2 Charlie.

Diva & Dario 2016-09-17  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Ibi Makienok - Kvinden der som Ibi Støving blev landskendt i rollen som vært på 'Paradise Hotel' - Mikael Jarnvig - Manden vi tyer til når vi godt vil vide noget om det alle taler om: Vejret - samt Morten Remar - Manden vi kender bedst som sanger, men som vi nu skal lære at kende som romanforfatter.

Diva & Dario 2016-09-10  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Rikke Hørlykke - tidligere håndbold-landsholdsspiller og nuværende personlig træner med fokus på fysikken - Flemming Møldrup - reklamemand og livsstilsekspert i 'Kender du typen?' på DR1 - samt Kaya Brüel - sanger og skuespiller og lige nu aktuel, både i forestillingen 'Dirch' og med helt nyt album.

Diva & Dario 2016-09-03  

Et radiotalkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Simon Kvamm - sangeren fra Nephew, der er i færd med at prøve noget nyt: Han optræder solo - Søren Pape Poulsen - den konservative politiker, der er formand for et parti hvor han også næsten optræder solo - Og Freja Kirk - Sangerinden der lagde hele landet ned sidste år med nummeret 'Red Light'.

Diva & Dario 2016-08-27  

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Julie Bundgaard og Dennis Johannesson kommer længere ind og tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette'. Alle holder vejret - undtagen når de synger. Denne lørdag er der besøg af: Anders Matthesen - Stand-Up komikeren der lige rundt om hjørnet har premiere på sit helt nye show: 'Shhh' - Lina Rafn - Infernal-sanger, X-Factor dommer og nu også vært på et program om modeller med kurver - samt Jacob Riising - TV-værten der er klar med 3. sæson af TV-programmert 'Versus'.

0:00/0:00
Video player is in betaClose