Dödsskönt i Kistan

Dödsskönt i Kistan

Sweden

Podcast by Kristoffer Appelquist

Episodes

DIK - S01E06  

I Dödsskönt i Kistans säsongsavslutning besöker Isabelle och Kristoffer Bråvallafestivalen. På vägen dit besöker de "Food for progress" utanför Vara och där provar de rökt Oumph. Kristoffer intevjuar språkvetaren Anna Antonsson om hur vi behandlar djuren i svenska språket.

Dödsskönt i Kistan  - S01E05  

I veckans avsnitt handlas det på Goodstore och lagas middag till kompisar. Kristoffer och Isa pratar också om tjurar och de djur och människor som äntligen sluppit fria från cirkuslivet i Värmland.

DIK - S01E04  

Isabelle och Kristoffer provar i veckans avsnitt "Pulled Vego", mumsig choklad och hälsar på vego-kocken Stefan i Karlskrona. Dessutom diskuterar de huruvida en pudel bör kunna ärva besittningsrätten för en lägenhet på Östermalm.

Dödsskönt I Kistan  - S01E03  

I veckans avsnitt besöker Kristoffer och Isabelle Jonsborgs-grillen i Göteborg. De pratar om höns, grillkorv och en kinesisk hundätarfestival. Och, så busringer dom till slaktaren. Dödskönt i kistan är en tramsig djurrättspodd gjord på fullt allvar. Med kärlek.

Dödskönt I Kistan - S01E02 - 2016 - 06 - 12 10.09  

Kristoffer och Isabelle vänder ut och in på människosläktets förhållande till de andra arterna här på jorden. På ett roligt sätt. Fast på fullt allvar. I avsnitt två pratar de bland annat om att mörda sniglar. Feedbacka på Facebook! Kram/I & K

Dödsskönt I Kistan S01E01  

Kristoffer och Isabelle vänder ut och in på människosläktets förhållande till de andra arterna här på jorden. På ett roligt sätt. Fast på fullt allvar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose