Dullan BoIS Podden

Dullan BoIS Podden

Sweden

Om den ädla sporten som är korpfotboll och i synnerlighet världens bästa korplag – Dullan BoIS

Episodes

Avsnitt 6 – Egil  

Lite i efterhand, vårsäsongens sista podd från Dullan Bois. Ingen av poddens grundpelare var på plats för matchen som avhandlas i veckans podd, så den inhoppande podstjärnan och strikern Martin Krans levererar en fullgod analys: "Faller bakåt av chocken". Mycket nöje!

Avsnitt 5 – Dopfunten! feat. Marcus Widgren  

Nästa anhalt för Dullan BoIS – titeln! Vi avhandlar söndagens kross, och blickar framåt mot helgen som kommer. Vi lanserar en Dullan hymn, som kommer få ståläktarna att gunga i många år att komma, engångskameror och så vi avhandlar världens kortaste shorts – och vem som innehar dem. Dagens gäst är Fabio Cannavaro och Marie Fredrikssons kärleksbarn: Marcus Widgren!

Dullan BoIS Podden – Avsnitt 4  

Segerpremiär! Vi pratar om helgens drabbning som innehöll både mål och handgemäng, ryktet om Zlatan till Dullan BoIS och vad det faktiskt betyder att kasta in en röd flagga på plan. Vi utser också en vinnare i veckans tävling och så har vi en riktigt spännande ny sponsor som har ett riktigt toppenerbjudande, så missa inte detta, för tut tut, nu åker Dullans segertåg!

Dullan Bois – Avsnitt 3  

Seriepremiär! Vi avhandlar söndagens härdsmälta och bjuder er som inte var på matchen i helgen, att ta del av en helt annan katastrof – nya avsnittet av Dullan BoIS Podden! 12 mycket roliga minuter, mycket nöje! Programmet sponsras av: Familjeföretaget Släk1, handgjorda ulltrosor från nordöstra Fårö. Skriv in erbjudandekoden Dullan BoIS, för ett toppenerbjudande i deras webbshop.

Dullan Bois – Avsnitt 2  

Dullan BoIS podden är tillbaka! Idag avhandlar vi allt från stora knäskålar, vad menar egentligen Kåmark med "Lökpåsen" och vem är den snyggaste fotbollsspelaren i Premier League? Svaret har dagens gäst, Huddinges egna fyrtorn: Martin Krans Dessutom har vi en otroligt sällsynt sponsor, mycket nöje!

Dullan BoIS – Avsnitt 1  

I första avsnittet av Dullan BoIS podden gästas studion av han som kallats för "Kevin Trapps äldre lillebror", "Västanvinden" och "Den vite Fernandinho" – Joel Linde. Vi snackar motståndare utefter lagnamn, spelschema och hur man känner sig i sina nya dyra skor när man får stryk av ett lag som spelar med sneakers. Värd: Johan Hedberg

0:00/0:00
Video player is in betaClose