Dustene

Dustene

Norway

Fanny Vaager, Hasse Hope og Magnus Devold får besøk av kjente og ukjente duster i studio.

Episodes

Henrik Fladseth og Torstein Bae  

Henrik Fladseth er på besøk, Fanny Vaager holder senga, Hasse Hope gir av seg sjæl og Erlend Mørch får sjekketips. ..og dette er bare noen av tingene som foregår i ukens episode! 

Dustene 0

Sverre Magnus Mørk og Kåre Buskas Larsen  

Sverre Magnus Mørk er på besøk! I tillegg kommer en representant fra Nordic Consulting innom, og den bokaktuelle Kåre Buskas Larsen deler av sine sjekktriks.

Dustene 0

Rasmus Wold og Burjan Øre  

Rasmus Wold er tilbake! I tillegg blir det besøk av en fulltids stand-up komiker, en fyr som ligner overaskende på Asbjørn Slettemark kommer innom og vi får et gjenhør med en gammel venn som i mellomtiden har laget egen podcast. 

Dustene 0

Martin Marki og Torkjell Vidarsen  

Martin Marki er på besøk!Det blir også testing av grensesprengende teknologi og et gjenhør med en dust på tur.

Dustene 0

Odin Eiriksson og en alternativ lifecoach  

Odin Eiriksson er på besøk!I tillegg får vi merkelige tips om hvordan takle livet på best mulig måte, og blir dratt med på et animert eventyr. 

Dustene 0

Kristin Jess Rodin, Fritjof Wilkes og Margaret  

Kristin Jess Rodin vender tilbake! I tillegg: en app-utvikler med ferske idéer og et innblikk i hverdagen til en som driver et barnehjem. 

Dustene 0

Steffen Lund og Craigslist  

Steffen Lund er tilbake for å slå en rekord. Det blir også besøk av en bitter hobbit og en representant fra «Power Intellectuals»

Dustene 0

Bendik Aunan, Jesper Ørebrogade og Lonely Sopranos  

Bendik Aunan er tilbake! Det blir også besøk av en dansk talentspeider og bergensrapperen «Lonely Sopranos»  

Dustene 0

Morten Ramm og Eilif Andersen  

Morten Ramm gjester ukens episode!i tillegg: Kattetjuver, blonde parykker, løsneser med tilhørende briller og generelt kontroversielle temaer.

Dustene 0

Sebastian Trulsrud Brynestad  

Eivind Sebastian Trulsrud Brynestad, kjent fra Kollektivet er på besøk!I tillegg: En musikkanmelder med ekspertise i en spesifikk låt fra 2013, oppfinneren "Christer" og selveste Dag Solstad. 

Dustene 0

Steinar Kloumann Hallert og en tilslørt mann  

Vine-kjendis, hemmelig film-aktuell og fetter av Espen Klouman Høiner, Steinar Kloumann Hallert, er på besøk!  I tillegg: Avdekking og eksponeringsterapi.

Dustene 0

Ulrikke Falch og Joe «Joel» Jimmy  

Ulrikke Falch er på besøk, en stressa fyr fra 1955 dukker opp og vi får et innblikk i arbeidsprosessen til en MGPjr-låtskriver.

Dustene 0

Mathias Luppichini, en skummel type og en verdig avskjed  

Den svært aktuelle Mathias Luppichini fra «Sølvrekka» er på besøk og Magnus leverer sin siste episode av Dustene i høst. 

Dustene 0

Ekstra! Dustene live fra Indianeröenfestivalen  

For en uke siden var Dustene på festival i havgapet utenfor Risør. Om du ikke var der sammen med dem da kan du være det nå. 

Dustene 0

Gregers Grong og Roger Moore  

Erlend Mørch vikarierer for Hasse Hope, det blir besøk fra utlandet og vi får et herlig gjensyn med den tidligere sosiale medier-rådgiveren Gregers Grong. 

Dustene 0

Mette Alstad og Ståle Solbakken  

Mette Alstad er på besøk, vi får svar på alt vi lurer på om fotball og vi får et gjensyn med en animert figur fra 2004!

Dustene 0

Sesongstart og Håndballjentene  

Ferien er endelig over og vi får høre fra håndballjentene, lokalbefolkningen i Rio og en radioprodusent som har gjort det stort i USA.

Dustene 0

Sommeravslutning: Best of sesongen del 2  

Stemmene er talte, dommen er felt og her fortsetter det herlige gjenhøret av høydepunkter fra publikumsfavorittene våren 2016!

Dustene 0

Sommeravslutning: Best of sesongen del 1  

Stemmene er talte, dommen er felt og nå begynner det herlige gjenhøret av høydepunkter fra publikumsfavorittene våren 2016! 

Dustene 0

Bjørn Asgeirsson og Dagbø Norfinn  

Bjørn Asgeirsson gjester Dustenes episode nr. 50 og forteller blant annet om opphavet til nieu-serien "Hva er det?". I tillegg kommer en nylig opptint mann fra nær fortid og alle ender opp med nye kallenavn! 

Dustene 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose