Dustene

Dustene

Norway

Fanny Vaager, Hasse Hope og Magnus Devold får besøk av kjente og ukjente duster i studio.

Episodes

Steffen Lund og Craigslist  

Steffen Lund er tilbake for å slå en rekord. Det blir også besøk av en bitter hobbit og en representant fra «Power Intellectuals»

Dustene 0

Bendik Aunan, Jesper Ørebrogade og Lonely Sopranos  

Bendik Aunan er tilbake! Det blir også besøk av en dansk talentspeider og bergensrapperen «Lonely Sopranos»  

Dustene 0

Morten Ramm og Eilif Andersen  

Morten Ramm gjester ukens episode!i tillegg: Kattetjuver, blonde parykker, løsneser med tilhørende briller og generelt kontroversielle temaer.

Dustene 0

Sebastian Trulsrud Brynestad  

Eivind Sebastian Trulsrud Brynestad, kjent fra Kollektivet er på besøk!I tillegg: En musikkanmelder med ekspertise i en spesifikk låt fra 2013, oppfinneren "Christer" og selveste Dag Solstad. 

Dustene 0

Steinar Kloumann Hallert og en tilslørt mann  

Vine-kjendis, hemmelig film-aktuell og fetter av Espen Klouman Høiner, Steinar Kloumann Hallert, er på besøk!  I tillegg: Avdekking og eksponeringsterapi.

Dustene 0

Ulrikke Falch og Joe «Joel» Jimmy  

Ulrikke Falch er på besøk, en stressa fyr fra 1955 dukker opp og vi får et innblikk i arbeidsprosessen til en MGPjr-låtskriver.

Dustene 0

Mathias Luppichini, en skummel type og en verdig avskjed  

Den svært aktuelle Mathias Luppichini fra «Sølvrekka» er på besøk og Magnus leverer sin siste episode av Dustene i høst. 

Dustene 0

Ekstra! Dustene live fra Indianeröenfestivalen  

For en uke siden var Dustene på festival i havgapet utenfor Risør. Om du ikke var der sammen med dem da kan du være det nå. 

Dustene 0

Gregers Grong og Roger Moore  

Erlend Mørch vikarierer for Hasse Hope, det blir besøk fra utlandet og vi får et herlig gjensyn med den tidligere sosiale medier-rådgiveren Gregers Grong. 

Dustene 0

Mette Alstad og Ståle Solbakken  

Mette Alstad er på besøk, vi får svar på alt vi lurer på om fotball og vi får et gjensyn med en animert figur fra 2004!

Dustene 0

Sesongstart og Håndballjentene  

Ferien er endelig over og vi får høre fra håndballjentene, lokalbefolkningen i Rio og en radioprodusent som har gjort det stort i USA.

Dustene 0

Sommeravslutning: Best of sesongen del 2  

Stemmene er talte, dommen er felt og her fortsetter det herlige gjenhøret av høydepunkter fra publikumsfavorittene våren 2016!

Dustene 0

Sommeravslutning: Best of sesongen del 1  

Stemmene er talte, dommen er felt og nå begynner det herlige gjenhøret av høydepunkter fra publikumsfavorittene våren 2016! 

Dustene 0

Bjørn Asgeirsson og Dagbø Norfinn  

Bjørn Asgeirsson gjester Dustenes episode nr. 50 og forteller blant annet om opphavet til nieu-serien "Hva er det?". I tillegg kommer en nylig opptint mann fra nær fortid og alle ender opp med nye kallenavn! 

Dustene 0

Steffen Lund, Steffen Munn og en Sting-imitatør  

Steffen Lund AKA "Alles favoritt-fyr" er innom og det blir duetter, pall, pull og ikke minst kontroversielle og sterke meninger.   

Dustene 0

Jacob Schøyen og en fan av historie  

Jacob Schøyen gjester Dustene for andre gang, og denne gangen begrenses dinosaur-praten til det helt essensielle. I tillegg hører vi fra en internasjonalt anerkjent podcast-host og årets mannlige paradise-vinner, mens dustene selv prøver å holde styr på EM-feberen. 

Dustene 0

Jørgen EP og en veldig gammel sosiale medier-rådgiver  

Standuper Jørgen EP er gjest. Men møt også en gammal medierågdiver og en morder in the making. Hør hvordan uken har gått for Devold-Hope-Vaager-aksen. Og ikke minst: gjenhør med Heavy Julie! 

Dustene 0

Live fra Hvaskjer med Markus Neby mfl.  

Markus Neby fra P3-Morgen og Lemaitre er gjest i denne livesendingen der Fanny er byttet ut med Veslemøy Mørkrid og alt står på hodet med de rareste folk som dukker opp. Du kunne se det, nå kan du høre det!

Dustene 0

Gunnar Eiriksson og Kim "The Rocker" Andersen  

Møt skuespiller Gunnar Eiriksson, en vaskeekte rocker og en svært moderne historieforteller. Og hør om Dustenes siste eskapader nettopp her i Dustene.

Dustene 0

Erlend Mørch og en driftig brannmann  

Erlend Mørch fra Humornieu er hovedgjest, men tradisjon tro ramler det også innom andre gjester, som for eks en privatpraktiserende brannmann og en telefonintervjuer. Hør også om Magnus sin aller første Stand Up!

Dustene 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose