Elevrådet

Elevrådet

Sweden

Magisters lyssnarpodd. Vi för DIN talan. Podden där senaste Magister analyseras. Alla som vill får vara med så länge de vill. Inspelning via gruppsamtal på Skype söndagar kl 18. Folk utan FB mailar skypenamn till nyasekularismen@gmail.com

Episodes

Elevrådet #33  

@falafelis, Kalle Andersson, @Strutskalle, @rodmansand och vår efterlängtade hanrej @klaatoris hade ett samtal. @klaatoris hade mage att kuppa in två andra deltagare, unga och alerta eller bara smurfar på syra var svårt att avgöra men @falafelis ville skjuta sig i munnen, inkuppade deltagare kommer hädanefter inte accepteras. Med det sagt är vi glada att höra att vår hanrej lever och frodas i nån mån. @falafelis och Lina Janssons oklippta kaosiga jungfrupodd '100 låtar om samma jävla grej' finns länkad på hennes Twitter, där hittar ni även länk till hennes patreonsida. Inte för att det spelar nån roll nu. Det blev aldrig nån biljett. Blir det en kram med @daniellampinen? Hon kommer trots allt vara i Malmö så vem vet.

Elevrådet #32  

@falafelis, @DonutHole1024, vår käre Kalle Andersson och debutanterna Lina Jansson och John går loss på julbordet, demensvården, @daniellampinen och huruvida han är särskilt soft eller inte och det faktum att Robert Huselius aka @klaatoris är så jävla fin. Johannes Nilsson, inte @falafelis' fuckboy utan Magisters exemplar, var INTE med i veckans Elevråd eftersom hans majestät inte behagade anmäla sig i tid och matriarken är en ragata som håller på reglerna. @falafelis' patreon har inte kommit upp i 200 spänn än, hur ska vi kunna dokumentera en Lampinenkram och ett eventuellt lite olagligt möte med @JonatanUnge?

Elevrådet Nyårsspecial #31  

@falafelis, @DonutHole1024 och @Strutskalle ger en avmätt genomgång av året som gått totalt oinspirerade av @Kattlund81 och @JohannesNilsso5, och eventuella milstolpar och motgångar, namedroppar en jävla massa döingar, snackar lite alkohol och @Strutskalle ger sig på att slå ihop dejting och rasbiologi. @falafelis officiella loverboy heter på riktigt..? 21 januari närmar sig, vad händer egentligen om man kramar @daniellampinen? Hjälp @falafelis ta reda på det genom att stötta henne på patreon.com/habilgerbil!

Elevrådet #30  

@falafelis, @klaatoris, @rodmansand och @Strutskalle är oense om huruvida Daniel Friberg var en intressant gäst hos Magister eller vitt brus i dubbel bemärkelse. Vi lämnar det snabbt för intressantare saker och kanske är det juletiden som fick oss att snöa in så på dejting, kärlek och relationer och det lutar åt att det finns nån för alla. Nästan alla. Åtminstone för @falafelis. Och kommer vi skåningar få se @daniellampinen irl på @underproduktion i januari!? God fortsättning!

Elevrådet #29  

@falafelis, Petter Tiilikainen, @klaatoris och @rodmansand pratar bl a att brygga hemma, att ragga borta, rap, äventyr på tinder och Ranelid i glascylinder. God jul!

Elevrådet #28  

Alldeles för jävla många män med identiska röster och en tjajj i kvällens elevråd diskuterar hastigt vänsterpolitik på dagisnivå, tinderdejting, poddpreferenser, var Lampinens röst skulle platsa utanför poddvärlden och ljudet är helt åt helvete.

27  

Elevrådets föds på nytt utan ryggmärgsbedövning när Lampinen lämnat skutan och en pillemarisk Johannes Nilsson i egen hög person hoppar in och sätter skräck i de yngre eleverna. Struten FUCKAR UPP FELICIAS JUNGFRUFÄRD! Det pratas svamp och fanzines. Vissa dör inombords. Den öppna hanrejen, Struten och FRÖKEN Kemppi går loss i dejtingdjungeln.

26  

26 by Magisters lyssnare

25  

25 by Magisters lyssnare

24  

24 by Magisters lyssnare

23  

23 by Magisters lyssnare

22  

22 by Magisters lyssnare

21  

21 by Magisters lyssnare

20  

20 by Magisters lyssnare

19  

19 by Magisters lyssnare

18  

18 by Magisters lyssnare

17  

17 by Magisters lyssnare

16  

16 by Magisters lyssnare

Babypodden 3  

Babypodden 3 by Magisters lyssnare

Babypodden 2  

Babypodden 2 by Magisters lyssnare

0:00/0:00
Video player is in betaClose