Elevrådet

Elevrådet

Sweden

Magisters lyssnarpodd. Vi för DIN talan. Podden där senaste Magister analyseras. Alla som vill får vara med så länge de vill. Inspelning via gruppsamtal på Skype söndagar kl 18. Folk utan FB mailar skypenamn till nyasekularismen@gmail.com

Episodes

Elevrådet #43  

Denna vecka hade de ordinarie patriarkerna Robert och Mustafa ballat ur och kunde inte leda Elevrådet. Lyckligtvis ryckte den f.d. lurkaren Anders Hedman in som räddare i nöden och styrde upp ett samtal. Petter Tiilikainen, Kalle Andersson och Martinus Sandberg var med, liksom unge herr Nässla som hoppade in i halvtid. Det pratades bl.a. om Taxi Driver och den nystartade Dokusåpapodden.

Elevrådet #42  

Trots tjat innan från en hanrej och en hikikomori, pratas det inte om Liftarens guide till galaxen eller att 42 på något efterblivet sätt är svaret på meningen med livet, universum och allt. Inte rasist men den sortens "random" humor är verkligen viting som fan. Apropå rasism diskuteras det huruvida Elevrådet ska byta namn till Fråga den rasifierade och handla om att Mustafa få svara på dumma frågor svennar har om blattar, detta leder så småningom till livserfarenheten att blattighet inte är exklusiv för rasifierade utan att även trasproletära majoritetssvenskar kan bete sig på samma sätt och det är precis lika mycket irriterande och frustrerande. Vår käre lurkare Anders kommer fram med ytterligare observationer av och erfarenheter med pöbeln som aspirerar efter att leva thug life och visa upp det via sociala medier, och hur taxichaufförer tar selfies på sina taxibilar. Kalle och Mustafa diskuterar spelet NieR: Automata, Huselius och Mustafa bråkar om medvetandet och artificiell intelligens efter en redovisning om kulten raëlianerna som både är sci-fi och kreationister, Struten pratar om Dokusåpapodden och hur det känns som att den kommer att ta dokusåpaformatet både till dess ursprungliga rötter i Sverige samtidigt som hela fenomenet är ett potentiellt genialiskt bruk av Facebook.

Elevrådet #41  

Mustafa är ensam patriark i detta elevråd, som består enbart av vår folkkäre lurkare Anders och den unge herren Nässla. Den senares mobil dog dock efter de första minuterna. Det blev alltså ett elevråd med bara patriarken och den öppne lurkaren. Vi pratar om bönder, klasshat, populism och könsmusikens genealogi från Onkel Konkel till Mr Cool.

Elevrådet #40  

Medverkande: Anders Hedman, Petter Tiilikainen, Felicia Kemppi, Kalle Andersson samt de nya patriarkerna Robert Huselius och The Artist Formerly Known as Mustafa Mustapää. Vi pratar om Facebookgruppen "Thug Life Gruppen", Kalles pågående projekt att bli en hikikomori och det eventuella stigmat i att vara fattig samt tar avstånd från Berny Pålsson. Patriarkerna försöker låta bli att ta alltför mycket plats; det går väl sådär. Petter bygger snygga effektboxar och Robert har träffat Borgny igen.

Elevrådet #39  

På grund av VAB fick hanrej Robert och hans trogne vapendragare Mustafa Mustapää ta över rodret lite i förväg; dock anas sprickor i fasaden då R säger åt M på skarpen vid några tillfällen. Kalle Andersson och nykomlingen tillika den öppne lurkaren Anders Hedman gör också fina insatser. Kalle satsar på att bli hikikomori och Robert funderar på om han är en romantisk språngbräda. Vidare ondgör vi oss över idpol:arnas hyckleri och snackar manliga tårar, och Mustafa gör en etnisk imitation som han är den ende av oss som kan komma undan med.

Elevrådet #38  

@falafelis, Mustafa Mustapää, hanrejen @klaatoris, @Strutskalle och Kalle Andersson diskuterar matriarkens fortsatta roll i Elevrådet när motivationen tryter och det börjat kännas ensamt och oinspirerat. Skulle ett delat ledarskap och delad börda funka eller är det bäst att lämna över ansvaret helt? Mustafa Mustapää snackar sömnparalyser, vår hanrej har goda nyheter på den romantiska fronten och Kalle och Struten pitchar framtida poddprojekt. På onsdag ska Struten till Stockholm och förhoppningsvis bjuda på en livefeed från lite irl-häng med Robert Huselius, Mustafa och kanske fler..? Vi håller tummarna.

Elevrådet #37  

Extremt low-energy @falafelis ikväll, lyckligtvis med Mustafa Mustapää, vår hanrej @klaatoris, @DonutHole1028 och vår förlorade son Kalle Andersson, ack som hans ljuva göteborgska fattats oss, som höll igång nån sorts samtal. Nån som vågar sig på att gissa varför den trötta matriarken valde denna jävla bilden?

Elevrådet #36  

Denna vecka bjuder vi på ett lågmält kaotiskt avsnitt där matriarken @falafelis, vår evige hanrej @klaatoris, @Strutskalle, @rodmansand och Mustafa Mustapää pratar om Robert Huselius fortsatta äventyr i damdjungeln, Strutens läckra men asgamla tandläkare, koncept för nya poddar och projekt att starta upp deltagare emellan och vad som egentligen gör en person i allmänhet och Robert Huselius i synnerhet sexig. Fulsnygghet är ett säkert kort, någon som personifierar fulsnygghet är Benicio Del Toro tycker matriarken som tar sig friheten att sätta hans ansikte på det här avsnittet även om han inte nämns en enda gång. Vi skulle pratat erfarenheter av studentlivet men tiden rann ifrån oss. @falafelis och Lina Janssons podcast '100 låtar om samma jävla grej' avhandlas kort, ni hittar den på https://soundcloud.com/100latar. Lyssna också på sexiga Robert Huselius podd med den söta och snygga Daniel Lampinen, https://soundcloud.com/radarpar. Over and out!

E35  

@falafelis var för förkyld, hostig och jävlig för att delta denna gångoch lämnade därför över ledarskapet till @klaatoris. Även @Strutskalle, Bocken och Mustafa Mustapää deltog. De skötte sig bra. Bra pojkar.

Elevrådet #34  

@falafelis, @DonutHole1028 (veckans människa!) och @Strutskalle var på Under Produktions show på Nöjesteatern där @falafelis äntligen fick krama en till synes hemlös @daniellampinen och proklamera sin kärlek till @JonatanUnge, @Strutskalle såg en jävligt snygg bosnier och kvällen gick allmänt i trevlighetens tecken. Även Lina Jansson och @klaatoris var med oss ikväll och @klaatoris har också haft en händelserik helg.

Elevrådet #33  

@falafelis, Kalle Andersson, @Strutskalle, @rodmansand och vår efterlängtade hanrej @klaatoris hade ett samtal. @klaatoris hade mage att kuppa in två andra deltagare, unga och alerta eller bara smurfar på syra var svårt att avgöra men @falafelis ville skjuta sig i munnen, inkuppade deltagare kommer hädanefter inte accepteras. Med det sagt är vi glada att höra att vår hanrej lever och frodas i nån mån. @falafelis och Lina Janssons oklippta kaosiga jungfrupodd '100 låtar om samma jävla grej' finns länkad på hennes Twitter, där hittar ni även länk till hennes patreonsida. Inte för att det spelar nån roll nu. Det blev aldrig nån biljett. Blir det en kram med @daniellampinen? Hon kommer trots allt vara i Malmö så vem vet.

Elevrådet #32  

@falafelis, @DonutHole1024, vår käre Kalle Andersson och debutanterna Lina Jansson och John går loss på julbordet, demensvården, @daniellampinen och huruvida han är särskilt soft eller inte och det faktum att Robert Huselius aka @klaatoris är så jävla fin. Johannes Nilsson, inte @falafelis' fuckboy utan Magisters exemplar, var INTE med i veckans Elevråd eftersom hans majestät inte behagade anmäla sig i tid och matriarken är en ragata som håller på reglerna. @falafelis' patreon har inte kommit upp i 200 spänn än, hur ska vi kunna dokumentera en Lampinenkram och ett eventuellt lite olagligt möte med @JonatanUnge?

Elevrådet Nyårsspecial #31  

@falafelis, @DonutHole1024 och @Strutskalle ger en avmätt genomgång av året som gått totalt oinspirerade av @Kattlund81 och @JohannesNilsso5, och eventuella milstolpar och motgångar, namedroppar en jävla massa döingar, snackar lite alkohol och @Strutskalle ger sig på att slå ihop dejting och rasbiologi. @falafelis officiella loverboy heter på riktigt..? 21 januari närmar sig, vad händer egentligen om man kramar @daniellampinen? Hjälp @falafelis ta reda på det genom att stötta henne på patreon.com/habilgerbil!

Elevrådet #30  

@falafelis, @klaatoris, @rodmansand och @Strutskalle är oense om huruvida Daniel Friberg var en intressant gäst hos Magister eller vitt brus i dubbel bemärkelse. Vi lämnar det snabbt för intressantare saker och kanske är det juletiden som fick oss att snöa in så på dejting, kärlek och relationer och det lutar åt att det finns nån för alla. Nästan alla. Åtminstone för @falafelis. Och kommer vi skåningar få se @daniellampinen irl på @underproduktion i januari!? God fortsättning!

Elevrådet #29  

@falafelis, Petter Tiilikainen, @klaatoris och @rodmansand pratar bl a att brygga hemma, att ragga borta, rap, äventyr på tinder och Ranelid i glascylinder. God jul!

Elevrådet #28  

Alldeles för jävla många män med identiska röster och en tjajj i kvällens elevråd diskuterar hastigt vänsterpolitik på dagisnivå, tinderdejting, poddpreferenser, var Lampinens röst skulle platsa utanför poddvärlden och ljudet är helt åt helvete.

27  

Elevrådets föds på nytt utan ryggmärgsbedövning när Lampinen lämnat skutan och en pillemarisk Johannes Nilsson i egen hög person hoppar in och sätter skräck i de yngre eleverna. Struten FUCKAR UPP FELICIAS JUNGFRUFÄRD! Det pratas svamp och fanzines. Vissa dör inombords. Den öppna hanrejen, Struten och FRÖKEN Kemppi går loss i dejtingdjungeln.

26  

26 by Magisters lyssnare

25  

25 by Magisters lyssnare

24  

24 by Magisters lyssnare

0:00/0:00
Video player is in betaClose