Emil och Henriks podcast

Emil och Henriks podcast

Sweden

Emil och Henriks podcast

Episodes

40. Ge mig min get  


Uppehållet har gjort att Emil är full av ämnen och river av en snabbgenomgång. Bland annat hör vi att någon säkert har dött av lite senap, lyckorus i vardagen, pinsamheten i att sjunga fel och om grannen som alltid grillar med en gitarr i handen.

39. När hon killar Bill  


Vad får man säga? Är Facebook vår tids nys dagstidning? Dessutom har Emil hittat låten som han vill forma sitt liv efter. Allt i ett och samma avsnitt. Nummer 39 till och med.

38. Det är alltid något vi sagt  


Om den där känslan när något dåligt håller på att bli bra. Högläsning och Emils två nya sätt att svara i telefon.

37. Målet är att skrämma dem  


Emil har jagat unga som kastat lera på hans bil – men bara för att ge dem en kick.

36. Tack ISS  


Henrik pratar om sliding doors i Polen. Och Emil ett nytt världssystem där alla former av straff är obefintliga.

35. De säger flytväst  


Det här avsnittet handlar uteslutande om att flyga. Det får vara bra så.

34. Skabbguiden.com  

Vi gör som alla andra och hyllar Russell Brand. Vi funderar på hur smalt det smalaste av Norge egentligen är – och var i vårt grannland är Emil? I avsnitt 34 pratar vi även om skabb och bibliska sjukdomar.

33. Det är nu det är roligt  


En kurs i hur man kommer med den bästa "comebacken" när man fått ansiktet utskällt av en skrynklig cyklist. Det vill Henrik ha. Han vill också veta hur man förbereder sig för att åka till Månen. Emil har så klart svaren på allt. Som vanligt. I avsnitt 33 pratar vi dessutom om vad som är lämpligt att skicka till en annan intelligent livsform.

32. Det är belägrat  


Hur tonsätter du ditt liv? När du spring till bussen – vad hör du då? När du missar bussen – vad hör du då? När du får hemorrojder...finns det ens en låt för det? I avsnitt 32 är vi mer grafiska än vanligt, lyssna på det.

31. Börja swinga då  


Hur vinner man egentligen mot världen? Och när man väl vunnit – måste ens fru lämna en. I avsnitt 31 pratar vi om game changers – i alla dess former.

30. Finns det andra gudar?  


Avsnitt 30. Emil har badat naken på ett hotell men Henrik vill att Emil ska ta det ett steg längre. Dessutom erbjuder Emil en full genomgång av dödssynder och budord.

29. Jag hade gjort min egen paj  


Hur kan Anders S Nilsson komma undan med att bjuda på Ica-fikabröd när han går på dejt och är det verkligen ett bra råd att säga till sina barn att det ska våga ifrågasätta. I avsnitt 29 pratar vi om just det.

28. Ärke  


Ja. Nej Emil minns inte sitt Ja. Och nej. Det går inte att mörda en president – men någon annan då? Ja, det är okej att fundera på hur man bäst wastear en random-person. Avsnitt 28 är här. JA!

27. Är det ett nakenbad  


I tillbaka-efter-sommaren-avsnittet berättar Emil vad som kanske är podcastens mäktigaste berättelse. Henrik är hög på Celsius. Dessutom bjuds det på glimtar från en hotellkväll i Stockholm.

26. Nu kommer domen  


Samtalet bryts, du ringer upp och ställer frågan "Vad hände?" – sluta med det. Vi pratar även om att bli blåst av rörmokare och vad som fått hela Emils bild av universum att rasera, hur man går genom en säkerhetskontroll på ett avspänt sätt. Är det någon som läser det här?

25. Kajko med Kauko  


Henrik berättar om hur livet som singel börjar ta vid. Hur nya rutiner tar över. Frivilligt och ofrivilligt. Emil känner sig ägd av biluthyraren och tappar sin förmåga att köra bil. Det här är avsnitt 25.

24. Tills det blir bisarrt  


Varför får man inte gå i bar överkropp, lite hur man vill? Emil talar ut om familjens toalettregler och äter en nagel. Det är avsnitt 24.

23. När det kommer till kritan  


I LA står bilarna på motorvägarna ofta helt stilla. Sex filer packade med folk som tutar och pekar finger. Det får Henrik att tänka på domedagen. Emil har sett en man som skakar och ifrågasätter hans krycka. Vi är tillbaka.

23. När det kommer till kritan  


I LA står bilarna på motorvägarna ofta helt stilla. Sex filer packade med folk som tutar och pekar finger. Det får Henrik att tänka på domedagen. Emil har sett en man som skakar och ifrågasätter hans krycka. Vi är tillbaka.

22. Ändå är man svett under armarna  


Vad är coolt, egentligen. Och var är kvarg, egentligen. I avsnitt 22 ställer Emil och Henrik mer frågor...utan att ha några svar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose