Emily & Pussel

Emily & Pussel

Sweden

Emily & Pussel är en podcast om popkultur, politik och Stockholm

Episodes

Avsnitt 11 – Profetian om jordens undergång  

I det här avsnittet väljer Pussel, inte helt otippat, att ta upp döden och jordens undergång. SD:s osmakliga reklamkampanj är ett oundvikligt tema och Emily blir utsatt för den värsta pest eller koleran hittills.

Avsnitt 10 – Sa han som hade sex med sin morsa  

I det tionde avsnittet småpratar vi om incest, pubertala facebook-trender och att Beyoncé blivit “feminist”. Vi funderar och förvirras av vad vi egentligen attraheras av och så blir det den sedvanliga pest eller kolera, förstås. God lyssning!

Avsnitt 9 – Varför går du ens upp på morgonen?  

Nytt år, inga möjligheter. Pussel har diskuterat sociala koder med helt fel person. Emily förargas över självgoda snubbar. Lexbase och genierna i Paradise Hotel är andra ämnen som avhandlas i det här avsnittet av Emily & Pussel.

Avsnitt 8 – Vice, Vice, Vice och Zlatan  

Mitt i novemberrusket kommer avsnitt 8 av Emily & Pussels podcast. Pussel har varit i Paris och fått livsavgörande insikter. Vi snackar fotboll, en ovanligt obehaglig drog och Emily ställs inför denna månads pest eller kolera. Lördagsgodis!

Avsnitt 7 – Ska man frysa ner sin kropp efter döden?  

I oktoberavsnittet pratar vi om skandalerna kring “designprinsen” Carl Philip, vilka yrken som kommer att tas över av robotar och livet efter döden. Ska vi frysa ner våra kroppar i hopp om att eventuellt få leva i framtiden när alla människor är gjorda av gaser?

Avsnitt 6 – Genus i tv-spel  

Höstens första avsnitt av Emily & Pussel tar upp flera aktuella ämnen, högt som lågt. Mestadels lågt. Pussel undersöker inställningen till skvättande pissoarer. Vi pratar Miley Cyrus senaste tids PR-kuppar och letar efter genusperspektivet i tv-spelsindustrin.

Avsnitt 5 – Pussel är i Grekland och hör dåligt  

Ett femte stökigt distansavsnitt av Emily & Pussel. Pussel befinner dig på Antiparos och pratar campinglivet, greker och nudister. Emily har varit på Gotland och sett Känn ingen sorg. Kanske, kanske avslöjas lite för mycket om filmen.

Avsnitt 4 – En värld utan män  

I fjärde avsnittet pratar vi om en värld utan män. Pussel avslöjar sitt djuriska krogbeteende (huga-huga-min-min!) Vi snackar också om sociala medier i framtiden och legalisering av marijuana.

Avsnitt 3 – Entourage förändrade mitt liv  

I tredje avsnittet av Emily & Pussel äter vi kunglig pizza, snackar rymddokusåpor, maktfullkomliga småpojkar och hur Entourage förändrade Pussels syn på livet.

Avsnitt 2 – Vad har du bakom sängen?  

Andra avsnittet. Emily och Pussel pratar om bland annat “Finlandsfärjor” och Skarsgårdsbröder. Pussel får stå till svars för det han gömde bakom sängen i förra avsnittet. Trevlig lyssning och glad påsk!

Avsnitt 1 – Lite ljug och mycket skratt  

Emilys & Pussels första tappra försök till podcast. Vi pratar bland annat om fördomar, mellot och varför subkulturerna dött ut i Stockholm. En del klavertramp, lite ljug och mycket skratt. Hoppas det glädjer nån.

0:00/0:00
Video player is in betaClose