En halv højde gange bundlinje

En halv højde gange bundlinje

Denmark

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Det billede vil P1 gennem sommeren nuancere. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor.

Episodes

En halv højde gange bundlinje: Best Off 2016-08-05  

I dag kigger vi tilbage på de 19 foregående debatquizzer. Programmet hedder best off og der spilles klip fra nogle af de udsendelser, hvor pointerne har stået skarpest. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje 2016-08-04  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor.

En halv højde gange bundlinje 2016-08-03  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor.

En halv højde gange bundlinje 2016-08-02  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor.

En halv højde gange bundlinje: Mediestøtte 2016-07-29  

I debatquizzen i dag zoomer vi ind på nyhedsmedier på internet og på tryk. Det skal nemlig handle om mediestøtte. Gæsterne er Poul Madsen, chefredaktør på Ekstra Bladet, og Jørgen Ramskov, administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør på Radio24syv. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje: Kultur 2016-07-28  

Debatquizzen handler i dag om litteratur, sport og museer, når der skal debatteres kultur. Mette Bock, folketingspolitiker for Liberal Alliance, og Lars Knutzon, instruktør og skuespiller, er dagens gæster. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje: Centralisering 2016-07-27  

I dag skal det blandt andet handle om Udkantsdanmark, når debatquizzen zoomer ind på centralisering. Dagens gæster er Michael Böss, historiker og samfundsforsker ved Aarhus Universitet, og Lasse Handberg, teaterdirektør for Mungo Park i Kolding og Allerød. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje: Landbrug 2016-07-26  

I dagens debatquiz er der fokus på et af Danmarks allerstørste eksportområder, nemlig landbruget. Gæsterne er Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening, og Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje: Ældrepleje 2016-07-22  

I dag skal debatquizzen handle om alderdom og hvordan vi tager os af de ældre, når der debatteres ældrepleje. Dagens gæster er Lotte Heise, forfatter til bogen 'Selvfølgelig skal hun bo hos mig', og underdirektør i Ældre Sagen, Michael Teit Nielsen. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje: Folkekirken 2016-07-21  

Dagens debatquiz tager udgangspunkt i en del af den offentlige sektor, som mage har en mening om: folkekirken. Ida Auken, folketingsmedlem for De Radikale Venstre og teologuddannet fra Københavns Universitet, og Anders Stjernholm, stand-up komiker og talsmand for Ateistisk Selskab, er gæster. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje: Sundhedsvæsenet 2016-07-20  

Dagens program handler om det system, som skal hjælpe os, når vores helbred svigter, nemlig Sundhedsvæsenet. Gæsterne er Torben Mogensen, speciallæge i anæstesi og tidligere vicedirektør på Hvidovre Hospital, og Habib Frost, læge og direktør i Neurescue. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje: Digitalisering 2016-07-19  

I dag taler vi i debatquizzen om digitalisering og automatisering i det offentlige. Adam Lebech, branchedirektør i Dansk Industri Digital, dyster mod Niels Christian Barkholdt, næstformand i Dansk Socialrådgiverforening. Carsten Eskelund er vært.

En halv højde gange bundlinje: Understøttelse 2016-07-15  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor. I dagens program er der fokus på det store sikkerhedsnet, vi har i velfærdssamfundet. Det net, som forhåbentlig griber os, hvis vi falder. Gæsterne er Flora Ghosh, direktør i Liva Rehab - et rehabiliteringscenter for kvinder og Martin Ågerup, direktør i den borgerlig-liberale tænketank CEPOS.

En halv højde gange bundlinje: Dagtilbud 2016-07-14  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor. I dag zoomer debatquizzen om den offentlige sektor ind på et af de vigtigste områder i samfundet, nemlig dagtilbuddene. De institutioner der passer på vores børn, så længe vi er ude og tjene penge. Gæsterne er børneforsker Per Schultz Jørgensen og tidligere Socialminister og børnebogsforfatter Manu Sareen.

En halv højde gange bundlinje: SKAT 2016-07-13  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor. I dag handler spørgsmålene og debatten om grundlaget for hele den offentlige sektor, nemlig SKAT. Gæsterne er Henrik Jensen, historiker og debattør og komiker Sebastian Dorset.

En halv højde gange bundlinje: Transport 2016-07-12  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor. I dag zoomer debatquizzen om den offentlige sektor ind på området: transport. Susanne Krawack, mobilitetschef i Aarhus, kommune dyster mod Jesper Højte Stenbæk, der er fagchef hos Dansk Erhverv.

En halv højde gange bundlinje: Forskning 2016-07-08  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor. Dagens emne er forskning, og de to medvirkende er Charlotte Rønhof, underdirektør og forskningspolitisk chef i Dansk Industri, og Eske Willerslev, DNA-forsker og professor ved Københavns Universitets Center for Geogenetik.

En halv højde gange bundlinje: Arbejdsmarked 2016-07-07  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor. Dagens emne er arbejdsmarked, og de to medvirkende er virksomhedsrådgiver og foredragsholder, Soulaima Gourani, og medlem af Folketinget for Socialdemokraterne, Matthias Tesfaye.

En halv højde gange bundlinje: Folkeskole 2016-07-06  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancerer. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor. Dagens emne er folkeskole, og de to medvirkende er formand for Skole og Forældre, Mette With Hagensen, og forskningschef på VIA University college, Andreas Rasch-Christensen.

En halv højde gange bundlinje: Politi 2016-07-05  

Åh! Jeg bliver så træt og grå indeni, når jeg hører ordet "Den offentlige sektor". Sådan er vi vist mange, der har det. Men det billede vil P1 gennem sommeren nuancere. Stand up-komikeren Carsten Eskelund bestyrer en ny quiz, hvor to kendte samfundsborgere dyster i viden om den offentlige sektor. Dagens emne er politi, og de to medvirkende er Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere operativ chef for Rejseholdet ved PET, og Per Larsen, tidligere chefpolitiinspektør ved Københavns politi.

0:00/0:00
Video player is in betaClose