En podcast till kaffet

En podcast till kaffet

Sweden

Jenny Carlenius, Carl Netz och Marcus Törnell – vad är det för typer? Det tror jag vi själva undrar ibland, och nu är du inbjuden att försöka knäcka den nöten med oss genom denna podcast . Vi har varit vänner i många år nu och under årens lopp har vi haft många spännande samtal tillsammans. Du har säkert också några vänner där samtalen bara flyter på och det alltid finns något att prata om – så är det för oss – och ämnena vi diskuterar varierar verkligen mellan himmel och jord, glädje och förtvivlan, humor och allvar. Vi tror och hoppas att det kommer bli en skön blandning av samhällsobservationer, sociala medier, onödig fakta, citat och ibland ett oanat djup.

Episodes

49 - Nedräkningen har börjat  

Tillbaka efter sommaren kommer här ett rykande färskt avsnitt med många spännande diskussioner!

48 - Delfinhen  

Efter ett litet sommaruppehåll är vi tillbaka med ett nytt avsnitt. Det blir ett väldigt djurinspirerat avsnitt där bland annat delfiner har en stor roll. Vi pratar även om nyhetstorka och så klart lite relationer.

47 - En midsommarpod  

Det är dagen före midsommarafton vilket liksom marinerar detta avsnitt. Den klassiska punkten "Vi fem" är tillbaka. Det blir en blandning av oenighet och glädje.

45 - Ännu fler helgdagar...  

I veckans avsnitt är Carl på semester. Marcus och Jenny pratar lite om Pingsten och vad det är för högtid, reflektioner kring EU-valet och ett lite läskigt ämne.

44 - Fågelkvitter och sportflygplan  

Uppe på en kulle i centrala Norrköping satt tre vänner och pratade med varandra med en mic mellan sig. De pratade om bland annat Eu valet, semesterresor, relationer, och en hel del annat. Detta är ett somrigt avsnitt med fågelkvitter och värme!

43 - Ett finstämt avsnitt  

I detta avsnitt tar vi upp ämnen som: Eu valet, systembolaget, politiken i eurovisionsfestivalen och som vanligt en hel hög med massa andra saker.

42 - Scones  

Till dagens avsnitt äter vi scones, diskuterar det stundande EU-valet, märkliga annonser och annat spännande som hänt under den gångna veckan.

41 - Den heliga Walpurgis  

Varför firar vi Valborg? Marcus ger oss svaret! Jenny har varit med om en otippad händelse i omklädningsrummet på gymmet. Det blir även lite politik, då inspelningen sker 1 maj.

40 - I en annan del av Hageby  

Det händer saker i Norrköping. Vi får höra ännu en historia om Carl's grannar, Jenny har funderingar över dofter och Marcus kommer med Filmtips

39 - Påskpodden  

Marcus har semester så vi har Christine Jonsson som vikarie. Veckans podd är oerhört påsk-ig. Vi tar upp påsktraditioner, vi reder ut en hel del funderingar kring påsken. Förutom påsken blir det en hel del samtal kring tårar och ögon.

38 - En historisk pod  

Varför googlar folk efter Björn Skifs? Vad är egentligen en indiefilm? Hur räknade man tid innan kristus? och visst var det så att allt var svartvitt innan 60-talet. Denna pod är historisk till innehållet!

37 - Ost eller konsekvens  

Vad händer om man inte kan äta en prästost tillräckligt fort? Det får ni veta i veckans avsnitt av En podcast till kaffet.

36 - Sociala medier  

Denna vecka har vi Cecila Victoria Åslund på besök, det blir mycket twitter, facebook och instagram. Vi funderar även över om det är vår förtjänst att Jeopardy ska starta igen, och än en gång vad som hänt med det försvunna flygplanet!

35 - Om kriget kommer  

Har Gotland en gång varit Värnen? Vart är det försvunna flygplanet? Och inte minst svarar vi på frågan, kommer vi att fortsätta podda om kriget kommer? Förutom dessa seriösa ämnen levererar vi som vanligt en lämplig dos larv

34 - Relationer på ålderns höst  

Relationer på ålderns höst, veckans virala happening, tandläkare och annat spännande - precis som vanligt.

33 - S:t Lucia  

Hur mycket vet du om det lilla landet S:t Lucia? I veckans podd talar vi mycket om tåg, språk, Ryssland, och framför allt om mycket annat.

32 - Animaluman  

I veckans avsnitt pratar vi om frusna barn, kråkor, assexuallitet, gamla tv-spel och en hel del annat!

31 - Your Royal Highness Mrs President?  

Tillskott i kungafamiljen, konstiga vägskyltningsprinciper samt massgillningar på instagram diskuteras i veckans podd.

30 - En extra hjärtlig podd  

Så här på alla hjärtans dag talade vi om kärleksfilmer, rosor, hallonsemlor, och annat som här dagen till. Naturligtvis blandat med en hel massa annat!

0:00/0:00
Video player is in betaClose