Erotikradion.se

Erotikradion.se

Sweden

Podcast by Erotikradion.se

Episodes

Podcast 6 - Sommarprat  

I podcast #6 har vi lite avslappnat sommarprat om allt från sex utomhus och på festivaler, stranden till kungabröllopet, paradise hotel.

Podcast 5 - Swingers  

Erotikradion.se - Sveriges sexigaste pratradio! I podcast nummer 5 pratar vi om svenska swingersklubbar! Alla har vi varit nyfikna på detta ämne och är det populärt i Sverige? I detta avsnitt av Erotikradion får ni era ivriga frågor besvarade med två spännande intervjuer från Swingersklubben Adam & Eva samt organisationen Lustkammaren! www.erotikradion.se

Podcast 4 - Japan  

I detta avsnitt pratar vi om Japan och deras sexkultur, synen på deras sexindustri och porrindustri.

Podcast 3 - Kärleksakuten  

Nu är vår tredje podcast här! I podcast #3 har vi med oss Kärleksakuten som är en ideell sexualupplysningsorganisation för och av studenter som vill verka för en hälsosammare sexualitet, med fokus på unga. Ett stort tack till Kärleksakuten som gästade oss i denna podcast och delade med sig av en massa godbitar.

Podcast 2 - Stripping with Pride!  

I det här avsnittet har vi fått in en tredje radiopratare, Amanda, som kommer att vara med oss även i kommande poddar. Vi lyfter fram vår intervju med Yngve som är grundaren av Erotikmässan där han talar om vad de står för och vad syftet med mässan är. Vi lyfter även fram vår intervju med en strippa som heter Luna, där hon berättar om sitt yrke och tabun bakom. Vi diskuterar även Pride-festivalen, var det äger rum och varför det finns.

Podcast 1  

Första podcasten summerar kortfattat om vår livesändning från den 14 mars. Vi bjuder även på en live-intervju med Anna från Big Brother och vi får höra på Lucas och Linus oskuldshistorier. Dessutom tar vi upp lite research kring den genomsnittliga penisstorleken och andra spännande diskussioner.

0:00/0:00
Video player is in betaClose