Esportpodden

Esportpodden

Sweden

Esportpodden med HeatoN och Rich - Sveriges största podcast om Esport.

Episodes

9. HObbit på DreamHack, E-leaguetaktik och ny poddgamer  

Veckans snackisar är naturligtvis DreamHack, att HObbit kommer bli en eftertraktad spelare, taktik i E-league och Riots sändningsrättigheter.

 

8. NiP vinner IEM Oakland och DreamHack väntar runt hörnet!  

DreamHack vilar runt hörnet, och självklart blir den förhållandevis svaga CS:GO-turneringen ett rikt ämne i veckans avsnitt. Huvudsnackisen blir dock NiP:s bragdvinst på IEM Oakland, och André verkar ha hittat ett litet mönster när NiP byter spelare. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Esportpodden!

7. Glada överraskningar, anti-fusk och nordamerikanska turneringar  

Emil och André fokuserar på de senaste nordamerikanska CS:GO-turneringarna och allt runtomkring, däribland hårda kommentatorer och offentliggjorda anti-fusk. Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Esportpodden!

6. disco doplan, pyths återkomst och lite hälsosnack  

Emil och André snackar om disco doplans ankomst till Fnatic, pyths återkomst till NiP, lite hälsoproblem, lösningar på sagda problem och mycket mer!

5. Esport-undervisning med Potti  

I veckans Esportpodden gästas Emil och André av CS-legendaren Tommy "Potti" Ingemarsson som snackar sin karriär, esport-undervisning och helgens feta turneringar!

4. Esporten är fan här för att stanna  

I veckans avsnitt av Esportpodden snackas det stora stora organisationer och stora turneringar – Emil och André vidrör Epicenter, veckans spelarbyten, Paris Saint-Germain, Worlds, Civilization 6, Blizzards massiva Overwatch-satsning och mycket mer!

3. Pyth, Epicenter och Worlds  

Esportpodden får en gäst i form av den skadade CS:GO-spelaren Jacob "pyth" Mourujärvi, som pratar om skador inom esport samt den nya Inferno-uppdateringen. Även avslutningen i League of Legends World Championship och veckans stora CS:GO-turnering Epicenter diskuteras!

2. "Sluta vara snälla mot varandra!"  

Ett esportmuseum slår upp dörrarna i Malmö vilket får Emil och André att fundera över esportens framtid. Emil ondgör sig på att rivaliserande spelare är för vänliga under turneringar och sen utmanar han André i en "sexig röst"-tävling. 

1. New York kokade i helgen  

Det blir en hel del Counter-Strike-fokus i premiäravsnittet av Esportpodden. Emil och André dissekerar både toppar och dalar i helgens miljonturnering ESL One New York och blickar framåt mot helgens VM-finaler i CS:GO!

Kommer snart  

E-sportpodden med HeatoN - från Perfect Day Media - kommer snart. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose