Ett samtal om tennis

Ett samtal om tennis

Sweden

Petter Pettersson och Henric Larsson i ett samtal om tennis

Episodes

29 - Tennishistoria  


Petter Pettersson och Henric Larsson analyserar den historiska Australian Open-finalen, går igenom Davis Cup-lottningen och utser nästa världsetta. Detta är Ett samtal om tennis.

28 - Halvtid i Australian Open  


Petter Pettersson och Henric Larsson pratar om trivselkilon, mästerförhandlaren John Tomic, en fattigmans Tomas Berdych och hyllar givetvis Mischa Zverev. Detta är Ett samtal om tennis.

27 - Inför Australian Open  


Petter Pettersson och Henric Larsson tittar på Australian Open-lottningen och hyllar Fernando Verdasco. Det här är 2017 års första samtal om tennis.

26 - Julavsnittet  


Petter Pettersson och Henric Larsson summerar en risig rankingtippning, hyllar Carlos Moya och funderar över vad som driver Roger Federer.

25 - José Luis Clerc  


Petter Petersson och Henric Larsson pratar Djokovics motivation och listar tidernas bästa världsettor.

24 - Ett svagt case  


Petter Pettersson och Henric Larsson i ett samtal om Novak Djokovics guru, Andy Murrays plats i historien, samt med långa rants om allmäntillståndet i svensk tennis.

23 - "Har han lurat systemet?"  


Henric och Petter snackar ned Stockholm Open, delar ut anti-priser och reder ut var smeknamnet Dr Ivo egentligen kommer ifrån. Detta är Ett samtal om tennis.

Avsnitt 22 - Stockholm Open-podden  


Petter Pettersson och Henric Larsson går igenom startfältet till årets Stockholm Open-turnering.

Avsnitt 21 - "Stäng av honom"  


Petter Petterson och Henric Larsson summerar allt som hänt mellan US Open och Stockholm Open. Petter är arg på svensk tennis och Henric sågar Nick Kyrgios. Nu kör vi!

Avsnitt 20: Stan the Man  


Petter Pettersson och Henric Larsson hörs i ännu Ett samtal om tennis. Duon benar ut hur Stan Wawrinka kunde ta sin tredje slam, vem som egentligen gjorde turneringens match och hur skadad Novak Djokovic egentligen är.

Avsnitt 19 - Den stora US Open-specialen  


Petter Pettersson och Henric Larsson går igenom lottningen inför US Open. Det här är Ett samtal om tennis.

Avsnitt 18 - "Det spretar"  


Petter Pettersson och Henric Larsson gör ett tappert försök att sammanfatta tennissommaren, hyllar Juan Martin Del Potro och pekar ut en oväntad favorit i Cincinnati. Det här är Ett samtal om tennis.

Avsnitt 17 - Mitt i Wimbledon  


Henric Larsson och Petter Pettersson reder ut begreppen efter den första veckan i Wimbledon. Djokovics uttåg, Del Potros comeback och Troickis utbrott står på menyn.

Avsnitt 16 - Peppe Eng var lyrisk  


Stor genomgång av Wimbledon och turneringarna inför. Det blir snack om Peppe Engs favoritspelare, kvalsensationer och vem Novak kan stupa mot i semi. Som alltid med Petter Pettersson och Henric Larsson.

Avsnitt 15 - "Räckvidd som Inspector Gadget"  


Petter Pettersson och Henric Larsson rundar av Franska Öppna. Det blir mer Thiem-beröm, hyllningar av Garbine Muguruza samt ett långt ojande över startfältet i Swedish Open.

Avsnitt 14 - Halvtid på Roland Garros  


Medan regnet faller över centrala Paris går Petter Pettersson och Henric Larsson igenom den första tennisveckan i Franska Öppna. Mycket nöje!

Avsnitt 13: Lottningsspecial Paris  


Petter Pettersson och Henric Larsson benar ut lottningen inför Franska Öppna.

Avsnitt 12: En Albert Montanes-karriär  


Ett Samtal om Tennis är tillbaka igen med nya spännande uppslag. Det blir dopningsprat, en genomgång av den uppmärksammade kattmatchen samt en mustig sågning av Grigor Dimitrov. Som alltid med Petter Pettersson och Henric Larsson bakom micken.

Avsnitt 11: Detta är förnedrande  


Ett samtal om tennis studsar tillbaka efter semester och tillökning med ett maxat avsnitt om David Goffin, konstiga ITF-kval, Jeremy Chardy, Ymer-oro och Laila Freivalds. Som alltid med Henric Larsson och Petter Pettersson vid mikrofonen. Mycket nöje!

Avsnitt 10 - "Går bananas på sociala medier"  


Petter Pettersson och Henric Larsson i Ett samtal om tennis. I veckans avsnitt hyllar duon Patrik Rosenholm, dissekerar Maria Sharapovas dopningsavslöjande och lyfter fram Nick Kyrgios sociala medier-strategi. Dessutom avslöjas vem som har bäst koll på svensk challengerhistoria. Mycket nöje!

0:00/0:00
Video player is in betaClose