Ett samtal om tennis

Ett samtal om tennis

Sweden

Petter Pettersson och Henric Larsson i ett samtal om tennis

Episodes

41. Tennisfilmhösten är urstark  


Skademörkret, Denis Shapovalovs genombrott och en bisarr vadslagning i Båstad. Det här är Ett samtal om tennis med Petter Pettersson och Henric Larsson.

40. Tourens fulaste pokal  


Marco Chiudinelli, Båstad, Novak Djokovics drivkraft och svensk damtennis. Detta är ämnena som avhandlas i det 40:e samtalet om tennis. Med Petter Pettersson och Henric Larsson.

39. Mitt i Wimbledon  


Petter Pettersson och Henric Larsson snackar ned den första Wimbledon-veckan och snackar upp den andra. Detta är Ett samtal om tennis andra Wimbledon-special.

38. Wimbledon i en tagning  


Petter Pettersson och Henric Larsson analyserar gräsveckorna, pratar Peter Lundgren, sågar alla i McEnroe vs. Serena och går såklart igenom Wimbledon-lottningen mycket grundligt. Detta är Ett samtal om tennis.

37. Dubbel-Maldini  


En hyllning av farbror Haas, en genomgång av Rafael Nadals magiska veckor i Paris, en tumme upp för Båstads startfält. Det här är Ett samtal om tennis med Petter Pettersson och Henric Larsson.

36. Halvtid i Paris  


Första veckans floppar, Margaret Courts bisarra utbrott och en total genomgång av Franska Öppnas avslutning står på agendan i ett nytt samtal om tennis.

35. Inför Franska Öppna  


Petter Pettersson och Henric Larsson pratar om en glödhet loservecka, Petra Kvitovas comeback och Lacostespons, samt en hel massa Franska Öppna. Detta är ännu ett samtal om tennis.

34. Oron för Novak  


Ett samtal om tennis är äntligen tillbaka. Novak Djokovics obefintliga team, friplatserna till Sharapova och en Potito-anekdot, allt avhandlas av Petter Pettersson och Henric Larsson i ett färskt samtal om tennis.

33. Fogninis hjärna  


Det 33:e samtalet om tennis om Fogninis hjärna, Federers backhand och ITF:s krångliga regelsystem. Med Petter Pettersson och Henric Larsson.

32. Halvtid på amerikansk hardcourt  


Henric Larsson och Petter Pettersson tar Indian Wells i mål och snackar upp Miami Open. Det här är ett 32:a samtal om tennis.

31. "Minst dålig i huvudet för dagen"  

Petter Pettersson och Henric Larsson samtalar om dödskvarten i Indian Wells, Jo-Wilfried Tsonga samt ungdomsslutspelet. Det här är ett nytt samtal om tennis.

30 - Ännu en seger för Trump  


Vad ska Rafael Nadal göra utan farbror Toni? Hur stark är Grigor Dimitrovs vinnarskalle? Vem håller på Donald Trump? Svaren får ni i Ett samtal om tennis. Med Henric Larsson och Petter Pettersson.

29 - Tennishistoria  


Petter Pettersson och Henric Larsson analyserar den historiska Australian Open-finalen, går igenom Davis Cup-lottningen och utser nästa världsetta. Detta är Ett samtal om tennis.

28 - Halvtid i Australian Open  


Petter Pettersson och Henric Larsson pratar om trivselkilon, mästerförhandlaren John Tomic, en fattigmans Tomas Berdych och hyllar givetvis Mischa Zverev. Detta är Ett samtal om tennis.

27 - Inför Australian Open  


Petter Pettersson och Henric Larsson tittar på Australian Open-lottningen och hyllar Fernando Verdasco. Det här är 2017 års första samtal om tennis.

26 - Julavsnittet  


Petter Pettersson och Henric Larsson summerar en risig rankingtippning, hyllar Carlos Moya och funderar över vad som driver Roger Federer.

25 - José Luis Clerc  


Petter Petersson och Henric Larsson pratar Djokovics motivation och listar tidernas bästa världsettor.

24 - Ett svagt case  


Petter Pettersson och Henric Larsson i ett samtal om Novak Djokovics guru, Andy Murrays plats i historien, samt med långa rants om allmäntillståndet i svensk tennis.

23 - "Har han lurat systemet?"  


Henric och Petter snackar ned Stockholm Open, delar ut anti-priser och reder ut var smeknamnet Dr Ivo egentligen kommer ifrån. Detta är Ett samtal om tennis.

Avsnitt 22 - Stockholm Open-podden  


Petter Pettersson och Henric Larsson går igenom startfältet till årets Stockholm Open-turnering.

0:00/0:00
Video player is in betaClose