Ettanfotboll

Ettanfotboll

Sweden

Podcast by Ettanfotboll

Episodes

PoddEttan - Avsnitt 55: Mattias Lindström  

Jimmy Fors, Mattias Lindström och Eric Persson avverkar ämnen som just VSKs tvist, slutspurten i serierna, Lindströms passning på San Siro och självklart Morgondagens Stjärnor. Och som toppen av allt - tänk att vi hann med allt det på rekordtid dessutom!

PoddEttan - Avsnitt 54: Johan Patriksson  

PoddEttan tillbaka och den här veckan är vi på Thordéngården i Uddevalla och pratar med Oddevolds anfallare Johan Patriksson. Som bisittare har vi Tommy Carlsson som är en inbiten Oddevold-supporter och är aktiv i supporterföreningen Bohus Bataljon.

PoddEttan - Avsnitt 53: Roy Sevgili  

PoddEttan har den här veckan med sig Roy Sevgili som tidigare tillhört Akropolis men som i förra veckan bröt kontraktet med klubben. Hör honom berätta om sin bakgrund och varför han bröt samt en massa prat om såväl föregående och kommande omgång.

PoddEttan - Avsnitt 52: Suad Gruda  

Den här veckan gästade vi Rosvalla i Nyköping och pratade med "Bissarnas" fantastiske spelare Suad Gruda. Suad leder de sociala projekten som föreningen driver i Nyköping och är således en fantastisk person både på och utanför plan. Tillsammans med lokaljournalisten Marcus Langbrandt pratas det om Bissarna i synnerhet och Division 1-fotboll i allmänhet. Hör historier, analyser och det berömda tipset i slutet.

Poddettan #51 - Patrik Pettersen  

Poddettan återvänder till Norrbotten och sätter sig ner med IFK Luleås tekniske mittfältare Patrik Pettersen. Vem är bäst i Norrettan på padel? Hur påverkar klubbens ekonomiska problem spelartruppen? Och hur har IFK Luleå gått från tredjeplats 2015 till att vara indragna i bottenstriden i år? Det och mycket mer. Peter Appelquist programleder med Anton Olofsson som sidekick.

PoddEttan - Avsnitt 50: Mattias Asper  

Det femtionde avsnittet av PoddEttan spelades under onsdagen in på Strandvallen i Hällevik där den gamle Mjällby-målvakten, och numera assisterande tränaren, Mattias Asper var gäst. Med som bisittare fanns även Kristianstads sportchef Anders Swahn.

PoddEttan - Avsnitt 49: Översjö/Dresevic  

PoddEttan besöker den här veckan Norrby och har med sig den virala succén från förra veckan Medi Dresevic, vars klipp spred sig hela vägen över Atlanten och in i ESPNs sändningar, samt lagkaptenen Marcus Översjö. Häng med i snacket om såväl serien, killarnas karriärer samt Norrbys fantastiska säsong hitintills - och så vårt tips i slutet.

Poddettan 48  

Poddettan besöker den här veckan Umeå FC och riktar fokus på lagets anfallstjärna Simon Mårtensson. Dessutom prat om händelserna från senaste omgången och uppsnack inför kommande matcher i Söderettan och Norrettan. Programledare: Peter Appelquist Bisittare: Markus Wikström Vi ber på förhand om ursäkt för bruset som följer med genom veckans avsnitt.

PoddEttan - Avsnitt 47: Jesper Westermark  

Höstsäsongen drog igång under den gångna helgen och således är vi igång med vår podcast igen. Denna gång gästar vi Ruddalen i Göteborg för att prata med Utsiktens anfallare Jesper Westermark. Med som bisittare finner vi lagets tränare Bosko Orovic.

PoddEttan - Avsnitt 46: Mario Vasilj  

Podden är den här veckan på besök på Myresjöhus Arena hos Östers IF och vem passar då bäst som gäst om inte trotjänaren och lagkaptenen Mario Vasilj. Med som bisittare finns Victor Laag som är redaktör på Östers SvenskaFans-sida. Lyssna för de senaste snacket om Division 1-fotbollen, eller om du bara är genuint intresserad av Östers IF.

PoddEttan - Avsnitt 45: Kevin Kabran  

PoddEttan tillbaka och den här gången spelar vi in på Skytteholms IP där vi har Vasalunds anfallare och yttermittfältare Kevin Kabran med oss. Som bisittare är klubbens assisterande tränare, Pierre Gallo, med oss och bidrar med sin erfarenhet och kunskap om Norrettan. Häng med grabbarna i det senaste snacket kring Division 1.

PoddEttan - Avsnitt 44: Anders Alö  

PoddEttan tillbaka och den här gången är det Göteborgsklubben Qviding FIF och deras försvarare Anders Alö som är i fokus. Jimmy Fors tillsammans med dagens gäst och Qvidings tränare Anders Dovblad diskuterar ner den omgång som varit, den som kommer samt pratar med Alö om hans spelarkarriär. Ett och annat skratt kan utlovas.

PoddEttan - Avsnitt 43: Igor Krulj  

PoddEttan tillbaka från Scandic Star i Lund. Veckans gäst är Tvååkers tränare Igor Krulj, som faktiskt är seriens yngste tränare, som bisittare har vi denna vecka Landskronas anfallare Erik Pärsson. Hör Igor berätta om sin egen spelarkarriär samt mycket annat.

Poddettan #42 - Gustav Sandberg Magnusson  

I Poddettans avsnitt nummer 42 gästar BPs lagkapten Gustav Sandberg Magnusson. Peter Appelquist är programledare med Magnus Österberg som bisittare.

PoddEttan #41 Filip Pivkovski  

PoddEttan är tillbaka och denna gång sitter Jimmy Fors och bisittaren Eric Persson på Scandic Star Hotel i Lund och har med sig Landskrona BoIS skickliga yttermittfältare Filip Pivkovski. Han berättar om sin tid som ungdomsproffs i England, om proffslivet i Italien och mycket annat. Och precis som vanligt bryter vi ner den omgång som varit.

PoddEttan #40 Josef Daoud  

Den här veckan gästar vi Trollhättan och pratar med deras anfallare Josef Daoud och journalisten Martin Ahlin. Vi pratar om allt från klubbens degradering 2014, serieseger 2015, starten av årets säsong och givetvis om Josefs karriär. Slutligen såklart våra tips.

PoddEttan 39  

Avsnitt 39 av Poddettan är på besök i Norrbotten och leds av Peter Appelquist. I studion har han med sig Anton Olofsson, biträdande sportchef på Norrbottens-Kuriren och Gustav Rönnbäck-Wallin, spelare i Piteå IF. Vi pratar om den egna utvecklingen, förutsättningarna i Norrbotten och självklart sammanfattar vi och blickar framåt kring matcherna i Division Ett

PoddEttan 38  

Denna veckan gästar vi Kristianstad FC:s tränare Joakim Persson på hans arbetsplats på Kristianstad IP. Med som bisittare är den unge journalisten Eric Persson från Helsingborgs Dagblad. Vi pratar om allt från gamla spelarkarriärer, den senaste matchen, uppdraget i Kristianstad och såklart tippar vi kommande omgång i Division 1.

PoddEttan #37 Meysam Javan  

Omgång 2 har passerat och den här veckan gästar vi Prespa Birliks sportchef Meysam Javan på hans restaurang Occo i Malmö. Vi har även med journalisten Ola Selby från Skånska Dagbladet som brukar bevaka Prespas matcher. Det pratas om allt från omgången som spelats, om de jobbiga skriverierna under vintern och om den kommande omgången i Division 1.

PoddEttan #36 Johan Mjällby  

PoddEttan är tillbaka med det första avsnittet för den här säsongen. I det här avsnittet har vi med oss Västerås manager Johan Mjällby som gäst. Vi pratar om hans karriär som utlandsproffs, premiäromgången, hans karriär som tränare och mycket annat.

0:00/0:00
Video player is in betaClose