Evyn Vs Life

Evyn Vs Life

Sweden

Evyn Redars möten med allt som händer i livet. Nya gäster och nya tnakar för varje avsnitt.

Episodes

Evyn Vs Life S01E05 - Amat Levin & Denise Bergström Bent  

Bättre sent än aldrig! Avsnitt 5 av din babas favoritpodcast, Evyn Vs Life är här. I detta, nästan två timmar långa epos får Evyn sällskap av Amat levin och Denise Bergström Bent, de diskuterar den senaste tidens stökerier och svarar på ett par mail. Bland annat ett som handlar om hur man slutar bazz sin granne till KK och behåller husfriden. Trevlig lyssning, y'all.

Evyn Vs Life S01E04 - Amr Badr Och Hasan Ramic  

Avsnitt 4 av Evyn Vs Life är här gott folk! Något försenat, men som kompensation så har vi slängt in nästan 40 minuter jävligt trevligt snack. Denna vecka gästas Evyn av ingen mindre än sin gode vän, stjärnproducenten Amr Badr och producenten Hasan Ramic som hoppar in som vikarie för uteblivna gäster. Det pratas om helgens bravader, bakisångest och hur Hasan började dricka sprit efter tre och ett halvt år total nykterhet, och dessutom svarar trion på lyssnarmail, bland annat om hur man tampas med sin självbild som "exotisk" när man är omgiven av suedis och hur man kommer över madonna/hora-komplex.

Evyn Vs Life S01E03 - Amie Bramme Sey Och Sara Benafshe Qassem  

Evyn krockar med livet för tredje gången och i detta avsnitt gästas hon av stjärnorna Amie Bramme Sey och Sara Benafshe Qassem. Trion svarar på ett gäng mail som tar upp allt från low key gästlista-tiggande till seriösa saker som mobbning. Det blev extra långt, med extra mycket vin och vi hoppas att ni njuter extra mycket.

Evyn Vs Life S01E02 - Patrick David Och Halima Rachid  

Evyn vs Life S01E02 är här! Redan en vecka efter premiären! Duktigt, va! Denna vecka träffar Evyn sin "ickepojkvän" Patrick David och sin rökrutekompis Halima Rachid för att bryta ner några viktiga ämnen i livet. Det snackas om varför man öppnar upp sig för servicepersonal, hur det är att vara en low key orre på socmedia nr man har mellanösternföräldrar och Halima berättar om hur hon fick en vakt sparkad från Spy Bar. Happy listening!

Evyn Vs Life S01E01 Cassandra Klatzkow  

I premiäravsnittet av Evyn Vs Life får Evyn besök av stjärnan Cassandra Klatzkow. Det pratas om allt från djurplågeri till gången Cassandra halkade i badkaret och nästan slog ihjäl sig. Evyn berättar om hur hon fantiserar om att bli styckmördad och konfronterar Cassandra för att hon vägrar dela med sig av killar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose