Ewer

Ewer

Sweden

Intervjupodd med Sveriges fotbollsprofiler. I samarbete med fotbolltransfers.com

Episodes

Avsnitt 53: Roger Gustafsson  

 

Roger Gustafsson om minutiösa förberedelser, om att svenska lag tränar för lite, om svenska klubbar som inte vågar, om misslyckandet i att inte vinna Champions League, om förfrågningar att träna landslag och klubblag i Spanien, England och Tyskland, att trivas bäst bland ungdomar i Göteborg.   

Ewer 0

Avsnitt 52: Stefan Selakovic  

Stefan Selakovic pratar om de tre SM-gulden med HBK och Göteborg. Hur han blev sur för petningen till VM02, om passionen i Holland, om sin grinighet på planen, om skattehärvan som han till slut friades ifrån, om hans nuvarande yrke o en jäkla massa mer.

Ewer 0

Avsnitt 51: Magnus "Turbo" Svensson  

 

Om att vara förbundskaptenernas favorit. Om att inte vilja flytta från Vinberg trots anbud, om hur hans fru bestämde att han skulle bli proffs, årets mittfältare i Tippeligan, om att göra sitt jobb, om att välja bort Rosenborg för att det låg för långt bort hemifrån, om Bröndbys POWER-trio: Turbo, Krister Nordin, Mattias Jonsson. ”Det va mycket att springa o förstöra. Det passade mig bra!”. Om Halmstad BK, Viking, Bröndby, landslaget, allsvenskan, VM och EM.   

Ewer 0

Avsnitt 50: Marcus Leifby & VM-krönikan  

Ewer vs Marcus Leifby. Vi pratar krönika. Ojdå, Karlsson, 80 liter vatten, 12 skott i ryggen, de sparkar undan benen, Veeesst, 1-1 står det på tröjan. Om SVT-ikonerna bakom krönikan: Albert, Arne, Mats och Bosse. 

 

Vi kommer in på ölglas-loppis, Kristina Kappelin.

Ewer 0

Avsnitt 49: Anders Andersson  

 

Filmkarriären, vinnarmentalitet, en förnuftig mor, nervositeten för A-lags debuten, om Patrik Andersson som mentor, om star-struck under match av Niklas Strömstedt, om att få hjälp av Martin Dahlin, rasism i Blackburn, återkommer till Chris Sutton, om hippaste nattklubben i Lissabon, om stenkastande mot buss, om att behöva promenera framför Porto-bubliken, om hur agenterna styrde klubben, Tommy Söderberg i sitt esse, Allbäcks otaktiska kram, Offsides påverkan på portugisisk media, om camp sweden o svenska fans, om att mista sin vän, om besvikelsen på Lars-Tommy. Malmö FF. Allsvenskan. Benfica. Blackburn.

Ewer 0

Avsnitt 48: Stefan Rehn  

Stefan Rehn om att bli hyllad av båda lagens klack efter matchslut, om kärleken till Djurgården och IFK Göteborg, om ett VM-brons och att spela semifinal i ett VM. Om att vara för snäll för Premier League och Everton, om Champions League. Om att ta med pasta till Italien, skidåkning i Schweiz, om att vara för långsam om Marco van Basten och vad tycker Stefan om Abgar Barsoms uttalande i avsnitt 5??

 

 

Ewer 0

Avsnitt 47: Martin Ericsson  

I avsnitt 47 av intervjupodcasten med svenska fotbollsprofiler möter jag ärliga, härliga Martin Ericsson om Erik Hamrén, kriser, att inte vilja gå ut på stan, att få kämpa, turbulensen i storklubben Bröndby, den bespottade Rambergsvallen, konstgräsets baksidor, varför Elfsborg inte joggade hem serien med Martin i laget, Sverige vs Danmark, att va petad och att ha spelat 30 matcher om året i 13 år. IFK Göteborg, Elfsborg, Häcken, Bröndby. Allsvenskan. Fotboll.

Ewer 0

Avsnitt 46: Tobias Linderoth  

I detta avsnitt av intervjupodcasten med svenska fotbollsprofiler gästar Tobias Lineroth. Han pratar om att skälla ut Zlatan, om David Moyes och Rooney, om att vara viktig för landslaget, om mottagandet i Turkiet, om fotbollsfilosofi, att vara son till en landslagsman, om SKOTTET mot England, om de fantastiska 02 och 04. Elfsborg, Stabaek, Everton, FC Köpenhamn, Galatasaray. 

Ewer 0

Avsnitt 45: Pär Zetterberg  

 

Om hunden som satte stopp för Premier League, tränaren som sa att Pär Zetterbergs karriär var över vid 19 års ålder, om diabetes, om mötet med Brendan Rodgers,  om hur han skapa stopp i trafiken i Aten, om att gråta tillsammans med "Chippen", om skadan som gjorde att han missade VM94 och om landslagsslutet.   

Ewer 0

Avsnitt 44: Gustav Svensson  

Om flykten från Ukraina, om att spela Champions League, om att kämpa, om kärleken till IFK Göteborg, om landslaget, om mittback vs mittfält, om årets allsvenska och massa mer.

Ewer 0

Avsnitt 43: Texas Johansson  

Vi pratar om att vara "alltid vänsterback", om att veta sina begränsningar, om att skriva, om HBK, om GaIS, om att vara stjärna, om att skapa en persona. Om snedsparkar och skador. 

Ewer 0

Avsnitt 42: Daniel Majstorovic  

Daniel pratar om Köln, VSK, guldet i Malmö, den utmanande tiden i Holland, glädjen i Basel, kaoset i Aten, mäktiga Celtic och slutet som inte blev som man tänkt sig. 

Om att missa mästerskap. Stoltheten över att dra på sig den gula tröjan med mera 

Ewer 0

Avsnitt 41: Lisa Dahlkvist  

Lisa Dahlkvist om att vara spelare i Tyesö just nu: Om Champions League, damallsvenskan och ekonomiska problem. Om Göteborg, Umeå, Örebro. Om att aldrig spela flickfotboll på 11-manna. Om landslaget. Om genombrottet 2011. Och så pratar vi lite om pappa också.

Ewer 0

Avsnitt 40: Zoran Lukic  

 

Zoran Lukic om att vara på toppen i allsvenskan med Djurgården, att utveckla svensk fotboll, om vad som skiljde Kim Källström från andra, om misstroende klubbledningar, att vara sträng, om drömmen att träna på Balkan, vem tycker Zoran är Sveriges bäste tränare?, om att göra mål, om att inte ha makt men vara syndabock i DIF 2009 och visste ni att Zoran spelade i Jugoslaviska högstaligan i 10 år och var reserv för Jugoslaviens VM-lag 82!

Ewer 0

Avsnitt 39: Robert Laul  

Om Zlatan och media, om landslaget, om att både vara seriös och oseriös, om antagonisten(?) Lundh, om kommentarsfält och vikten att anpassa kröniketidpunkt efter dessa. Och så pratar vi Miroslav Klose, tyska landslaget och dessvärre andra landslag.

Ewer 0

Avsnitt 38: Amadou Jawo  

Amadou Jawo i ett härligt samtal om att sluta som 21-åring, glädjen att få vinna något. Vi pratar Gefle, vi pratar Elfsborg och givetvis Djurgården. Och krokodiler.

Ewer 0

Avsnitt 37: Yussif Chibsah  

An english episode with Yussif Chibsah. About him being a part of one of Ghanas most contoversial transfers. About the National team and being captain of the Olympic team 2004. About his friends Michael Essien, Appiah, Pantsil, Detek Boateng. About Gefle and Djurgården

Ewer 0

Avsnitt 36: Mats Rubarth  

Om att vara mest utvisad i allsvenskan, om att inte vara som andra fotbollsspelare, om den så jävla skrala landslagskarriären, om att landslaget kändes som en buskis, om glädjen att ha varit länge i samma klubb, om den uteblivna allsvenska debuten, gurkan som gav han startplats i AIK och om när han vann U-SM i röd trikå och vita shorts.

Ewer 0

Avsnitt 35: Nanne Bergstrand  

Avsnitt 35: Ewer vs. Nanne Bergstrand

 

Om Öster, Oddevold, HIF, Kalmar o Hammarby. Om filosofi kring spelare, klubbar. Om att lära sig från Roy Hodgson, om att få in rätt spelare till Hammarby, om CL, om SM-guld, om stödapparaten, om provspelet i Man City och om att ställa krav i nya jobbet.

Ewer 0

Avsnitt 34: Olof Lundh  

Avsnitt 34: Ewer vs. Olof Lundh

Om krökande och slagsmål på allsvenska upptäcktsträffar på Viking line, om Leeds, om att vara korre i USA, interna redaktionskrig, om att jobba mycket, om att åka på mästerskap som supporter, om Landskrona etc. 

 

Ewer 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose