FBKPodden

FBKPodden

Sweden

FBKPodden är en podcast av supportrar - för supportrar. Vi kör hockeysnack med fans, gäster och ibland även FBK-profiler.

Episodes

#79 - Det är lunch! Och ny säsong!  

Vi tog en knapp timmes lunch och snickrade ihop den första podden för säsongen 2017/2018. Som brukligt i våra säsongsupptakter tippar vi SHL-tabellen samt ger er våra utropstecken och frågetecken för säsongen. 

FBKPodden 0

#78 - Det bor många människor i Arvika  

Vi stänger säsongen 16/17 med en 90 minuter lång avslutningspodd med Rickard, Sebastian och gästen David Snårelid. Stor genomgång av slutspelet och förluster och nyförvärv!

FBKPodden 0

#77 - Lyft! Han har fått ett lyft  

Slutspelspodd med fokus på åttondelsfinalen mot Djurgården. Men även en del fokus på vad vi trodde inför säsongen och vilka positiva och negativa saker vi sett under grundserien. Men vem är det som fått ett lyft? Och har han det egentligen?

FBKPodden 0

#76 - Bra. Ok. Tveksam.  

Ny podd och vi diskuterar veckans stora samtalsämne: Peter Jacobson ny sportchef i Färjestad BK. Mycket nöje!

FBKPodden 0

#75 - Rickard Wallin  

110 minuters grymt hockeysnack med en sann FBK-hjälte. Inga andra är gladare än vi att ha Rickard Wallin tillbaka som gäst i FBKPodden!

FBKPodden 0

#74 - Oh vad kallt - Dieter Kalt  

Sent omsider kommer så här sista podden innan jul! Vi ber om ursäkt för förseningen men den som väntar på något gott… Vi ger er en större genomgång av tabellen så här i halvtid av serien samt diskuterar kring framtidsvisioner för Färjestad BK. Missa heller inte vår finfina tävling på slutet av avsnittet!

FBKPodden 0

#73 - Black November  

Black Friday. Och en rätt så svart november för Färjestad BK med skralt med poäng och en dipp formmässigt. Vi försöker analysera detta och gör ett resonemang kring sponsorintäkter och om hockeypubliken verkligen är så travintresserade som man tror.

FBKPodden 0

#72 - Maciej Szwoch  

Finbesök i podden när målvakts- och videocoachen Maciej “Masken” Szwoch gästar. Vi pratar målvaktsutveckling, mental träning, PDO, Corsi, flygplan och en massa annat.

FBKPodden 0

#71 - Tre sjuklingar och en psyksjuk  

Vi snörvlar oss igenom en podd trots feber och förkylning. Och vet ni vad, vi klarar att hålla oss positiva ändå! Allt såklart beroende på den senaste tidens spel och poängsamlande. Vi har även celebert besök i form av Andreas “Nelsa” Nilsson som är mest känd som “killen som sprang naken på Höga Kusten-bron”, men faktiskt också kan en del om hockey och Färjestad BK.

FBKPodden 0

#70 - Kyckling och råttor  

En kort uppsummering i en tung period för Färjestad BK som börjar med kyckling, tar vägen förbi råttor och landar någonstans i en sur Sebastian. 

FBKPodden 0

#69 - Oskars mörka hemlighet  

Stora kick-off-podden med våra tabelltips och säsongens utropstecken och frågetecken samt Rickards avdelning “bra eller anus?” med den tidiga höstens största snackisar. Dessutom ger Oskar en kärleksförklaring som retar upp Sebastian.

FBKPodden 0

#68 - “Vad var det i de där burgarna egentligen?”  

Träningsmatchdag och vi passar på att publicera den första podden för säsongen 16/17. Vi går igenom nyförvärven samt analyserar säsongens första FBK-lag i en något rörig inspelning. Men rolig! Och förhoppningsvis får du lika roligt när du lyssnar som vi hade när vi spelade in. Mycket nöje!

FBKPodden 0

#67 - Jörgen Jönsson  

Vi är stolta att kunna erbjuda dig som podd-lyssnare drygt 90 minuter fullmatat avsnitt med FBK-legendaren Jörgen Jönsson! En fantastisk karriär för tjugoettan som nu får ett nytt kapitel i Växjö. Enjoy!

FBKPodden 0

#66 - För den moderna hockeyn  

Vi summerar upp det senaste som hänt i FBK under silly season. Tränarfrågan, den sportsliga organisationen, Rickard Wallin och Micke Johansson avhandlas under en knapp timme. Så ut i solen, i med lurarna och njut!

FBKPodden 0

#65 - Panamabrevet  

Hej poddvänner!

För att vara på den säkra sidan har vi denna vecka valt att lägga ut podden från Panama där vi nu befinner oss för att kolla upp hur det står till med vårt skalbolag i skatteparadiset. 

Vi gör bokslut över säsongen 2015/2016 och tar ett avstamp framåt genom att diskutera de viktigaste frågorna just nu såsom tränarfrågan och nyförvärv. Ett par rejäla kängor utlovas också mot den stora bristen på kritiskt granskande av nyförvärv på sociala medier. 

Missa heller inte vårt ca 15 minuter långa eftersnack efter slutjingeln, vilket är den stora anledningen till att vi valt att lämna landet för ett tag.

Soliga hälsningar från Panama City

// Vännerna på FBKPodden

FBKPodden 0

#64 - NU KÖR VI!  

Vår i luften och äntligen slutspelsdags! 

Vi går igenom förutsättningarna inför kvartsfinalserien mot Luleå och tippar även samtliga övriga kvartsfinaler samt ger er i vanlig ordning ett varsitt utropstecken och frågetecken sen senaste podden.

FBKPodden 0

#63 - Snart slutspel!  

Vi börjar så sakta varva upp inför playoff och pratar lite kring troliga motståndare i slutspelet och fördelar och nackdelar kring respektive motstånd. Dessutom som vanligt veckans utropstecken och frågetecken.

FBKPodden 0

#62 - FBK Dam  

Vi har Julia Pettersson och Emma Lindgren från FBK Dam som gäster i podden. Mycket intressant snack kring utvecklingen för damhockeyn, knäskador, tacklingar och självklart en grundlig genomgång av säsongen och det stundande kvalspelet till Riksserien. Mycket nöje!

FBKPodden 0

#61 - Jörgen Kalitzki  

Färjestad BK:s före detta kommunikationschef Jörgen Kalitzki är veckans gäst i podden och det blir bland annat ett intressant resonemang om den ibland lite svåra rollen att balansera mellan förening, media och fans

FBKPodden 0

#60 - Spåkulan  

I årets första podd bjuder Oskar och Rickard på en titt in i spåkulan för 2016. Vad kan vi förvänta oss av den innevarande säsongen? Och vad händer under silly season inför säsongen 16/17? 

FBKPodden 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose