FBKPodden

FBKPodden

Sweden

FBKPodden är en podcast av supportrar - för supportrar. Vi kör hockeysnack med fans, gäster och ibland även FBK-profiler.

Episodes

#67 - Jörgen Jönsson  

Vi är stolta att kunna erbjuda dig som podd-lyssnare drygt 90 minuter fullmatat avsnitt med FBK-legendaren Jörgen Jönsson! En fantastisk karriär för tjugoettan som nu får ett nytt kapitel i Växjö. Enjoy!

FBKPodden 0

#66 - För den moderna hockeyn  

Vi summerar upp det senaste som hänt i FBK under silly season. Tränarfrågan, den sportsliga organisationen, Rickard Wallin och Micke Johansson avhandlas under en knapp timme. Så ut i solen, i med lurarna och njut!

FBKPodden 0

#65 - Panamabrevet  

Hej poddvänner!

För att vara på den säkra sidan har vi denna vecka valt att lägga ut podden från Panama där vi nu befinner oss för att kolla upp hur det står till med vårt skalbolag i skatteparadiset. 

Vi gör bokslut över säsongen 2015/2016 och tar ett avstamp framåt genom att diskutera de viktigaste frågorna just nu såsom tränarfrågan och nyförvärv. Ett par rejäla kängor utlovas också mot den stora bristen på kritiskt granskande av nyförvärv på sociala medier. 

Missa heller inte vårt ca 15 minuter långa eftersnack efter slutjingeln, vilket är den stora anledningen till att vi valt att lämna landet för ett tag.

Soliga hälsningar från Panama City

// Vännerna på FBKPodden

FBKPodden 0

#64 - NU KÖR VI!  

Vår i luften och äntligen slutspelsdags! 

Vi går igenom förutsättningarna inför kvartsfinalserien mot Luleå och tippar även samtliga övriga kvartsfinaler samt ger er i vanlig ordning ett varsitt utropstecken och frågetecken sen senaste podden.

FBKPodden 0

#63 - Snart slutspel!  

Vi börjar så sakta varva upp inför playoff och pratar lite kring troliga motståndare i slutspelet och fördelar och nackdelar kring respektive motstånd. Dessutom som vanligt veckans utropstecken och frågetecken.

FBKPodden 0

#62 - FBK Dam  

Vi har Julia Pettersson och Emma Lindgren från FBK Dam som gäster i podden. Mycket intressant snack kring utvecklingen för damhockeyn, knäskador, tacklingar och självklart en grundlig genomgång av säsongen och det stundande kvalspelet till Riksserien. Mycket nöje!

FBKPodden 0

#61 - Jörgen Kalitzki  

Färjestad BK:s före detta kommunikationschef Jörgen Kalitzki är veckans gäst i podden och det blir bland annat ett intressant resonemang om den ibland lite svåra rollen att balansera mellan förening, media och fans

FBKPodden 0

#60 - Spåkulan  

I årets första podd bjuder Oskar och Rickard på en titt in i spåkulan för 2016. Vad kan vi förvänta oss av den innevarande säsongen? Och vad händer under silly season inför säsongen 16/17? 

FBKPodden 0

#59 - Julklappsutdelning  

Halvvägs in på säsongen och årets sista podd bjuder på en liten tillbakablick till hur vi resonerade i början på september. Jultider innebär dessutom lite hårda och mjuka klappar i vår julklappsutdelning. God jul och gott nytt år alla poddvänner!

FBKPodden 0

#58 - Magnus Nygren  

Kaptenen är på plats! Magnus Nygren är veckans gäst i FBKPodden och vi snackar karriär, kaptensroll och hans intryck av säsongen så här långt.

FBKPodden 0

#57 - Rasmus Asplund och Joel Eriksson Ek  

Denna vecka gästas podden av två killar högaktuella för JVM över jul och nyår. Rasmus Asplund och Joel Eriksson Ek pratar tillsammans med Sebastian, Andreas och Oskar om just JVM samt även en hel del om årets säsong med Färjestad. 

FBKPodden 0

#56 - Kvartssummering  

Det är fredag. Och det är dags för podd. FBKPodden #56 finns ute nu. Vi ger oss på en kvartssummering av säsongen och om vanligt ger vi er våra utropstecken och frågetecken sedan sist vi hördes. OBS! Viktig info till dig som hellre lyssnar via iTunes finns på www.farjestadbk.se/blog/25

FBKPodden 0

#55 - Johan Kemi  

FBKPodden 0

#54 - Sanny Lindström  

Bra start för FBK i SHL. Och vi i podden vill inte vara sämre utan bjuder på ett riktigt skönt snack med Sanny Lindström. 80 minuter om bl a Lasse Falk, kaptensroller, livet efter hjärnskakningen och vart man redan nu kan skicka SHL-bucklan.

FBKPodden 0

#53 - Äntligen premiär!  

SHL-premiär! Och premiärpodd med vårt nya upplägg för säsongen 15/16. I fortsättningen kommer vi publicera en podd varannan fredag med start 2 oktober. I detta avsnitt tippar vi fyra SHL-tabellen samt utser, vad vi tror blir, säsongens utropstecken och frågetecken. Mycket nöje!

FBKPodden 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose