Filmaddict

Filmaddict

Sweden

En podcast om allt som rör film och tv.

Episodes

007: Tidshoppande kvinnor  

I podcastens sjunde avsnitt pratar vi bl.a. om Valerian and the City of a Thousand Planets, Atomic Blonde, The Lost City of Z, A Royal Affair, Ozark, Victoria, Frequently Asked Questions About Time Travel och mycket mycket mer.

006: Fransk sand  

I podcastens sjätte avsnitt diskuterar vi bl.a. Baby Driver, Dunkirk, The Circle, Det förflutna, Persona, Clerks och mycket mer.

005: Köttätande kompisgräl  

I podcastens maffiga femte avsnittet diskuterar vi bl.a. Okja, Rough Night, King Arthur: Legend of the Sword, The Bad Batch, Dumma Mej 3 och mycket mycket mer.

004: Utanförskap pga ansiktsskada  

I podcastens fjärde avsnittet pratar vi bl.a. om Wonderwoman, A Cure for Wellness, Metalhead, Shimmer Lake, Jerry Maguire, I am Heath Ledger och mycket mycket mer.

003: Förvandling i hemlighet  

I det tredje avsnittet av Filmaddicts pånyttfödelse pratar vi bl.a. om Alien: Covenant, Raw, Colossal, Risk, The Wizard of Lies och mycket mer.

002: En lågmäld Donald Trump  

I det andra avsnittet av Filmaddicts pånyttfödelse pratar vi bl.a. om Paterson, I Am Not Your Negro, The Age of Shadows, Kvarteret Korpen och mycket mer.

001: Efter man kommer ut  

Efter alldeles för många månaders uppehåll pånyttföds Filmaddicts podcast. I första avsnittet pratar vi bl.a. om Guardians of the Galaxy Vol.2, Get out, Split, Prevenge, A Monster Calls och mycket mer.

S05E01: Kickoff 2017  

Vi sparkar igång podcaståret 2017 med ett specialavsnitt där vi tillsammans med Gustav och Per från Filmpodden diskutera vilka filmer vi ser fram emot.

S04E09: Nyårsspecial  

I det extraordinärt trevliga 9:e avsnittet för säsongen sammanfattar vi tillsammans med Per och Gustav från Filmpodden det fantastiska filmåret 2016.

S04JULKALENDER24: Julkalender 2016 Lucka 24  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 24.

S04JULKALENDER23: Julkalender 2016 Lucka 23  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 23.

S04JULKALENDER22: Julkalender 2016 Lucka 22  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 22.

S04JULKALENDER21: Julkalender 2016 Lucka 21  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 21.

S04JULKALENDER20: Julkalender 2016 Lucka 20  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 20.

S04JULKALENDER19: Julkalender 2016 Lucka 19  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 19.

S04JULKALENDER18: Julkalender 2016 Lucka 18  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 18.

S04JULKALENDER17: Julkalender 2016 Lucka 17  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 17.

S04JULKALENDER16: Julkalender 2016 Lucka 16  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 16.

S04JULKALENDER15: Julkalender 2016 Lucka 15  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 15.

S04JULKALENDER14: Julkalender 2016 Lucka 14  

För fjärde året i rad laddar Filmaddicts podcast upp inför julen med en julkalender. I år är temat filmår. Följ med oss när vi listar de bästa varje dag ända fram till julafton. Här kommer Lucka 14.

0:00/0:00
Video player is in betaClose