Finansredaksjonen

Finansredaksjonen

Norway

Dagens Næringsiv´s Marte Ramuz Eriksen og Bård Bjerkholt med gjester oppsummerer ukens viktigste saker i Finansredaksjonen

Episodes

Finansredaksjonen Brexit-spesial  

Sjokk i Storbritannia, krakk på børsene og EUs fremtid.

Finansredaksjonen Episode 14  

Finansredaksjonen Episode 14 by Dagens Næringsliv

Finansredaksjonen Episode 13  

Den store brexit-uroen, endelig åpnet et vindu seg i finansmarkedene og er de over 60 verdt en ekstra ferieuke?

Finansredaksjonen Episode 12  

Hvor revolusjonerende er Vipps? Hvilke biler vil vi kjøre om ti år? Og er det egentlig bråstopp i salget av næringseiendom?

Finansredaksjonen Episode 11  

Dette må du vite om "brexit", milliarder i sluttpakke til oljeselskapene - og en milliardær og et gribbefond som har planen klar for kriserammede offshorerederier.

Finansredaksjonen Episode 10  

Vil én avgift snu opp ned på norsk flytrafikk til utlandet? Kan Martin Kolberg dra ned prisen på Telenor og andre statseide selskaper? Og bør laksefesten på børsen bety mer oppdrett i norske fjorder?

Finansredaksjonen Episode 9  

En Facebook-felle for norske medier, et norsk mediekonsern på vei til verdensherredømme og en John Fredriksen spesial.

Finansredaksjonen Episode 8  

Advokater som snubler over på andre siden av loven, sprekker i Norwegian-lakken og hvilken diagnose skal vi stille på den norske pasienten?

Finansredaksjonen Episode 7  

Hvor høye må lederlønningene være før Oljefondet sier stopp? Dette fikk vi ikke svar på i Telenors Vimpelcom-rapport. Og Terje Erikstad har tatt en reise tilbake til 1980-tallet for å gi svaret på hvorfor det ikke blir full krise denne gangen.

Finansredaksjonen Episode 6  

DN-kommentatorene Thor Christian Jensen og Bård Bjerkholt ser nærmere på resultatrapportene til Statoil, DNB og Telenor. Vil Telenor stoppe tapssluket i India? Hvor mye vil DNB tape på oljesmellen? Og hvordan går det med kostnadsjakten i Statoil?

Finansredaksjonen Episode 5  

En kinesisk gjeldsboble som vokser og vokser. En finansthriller der 58 milliarder kroner står på spill. Og kan vi nå være litt sikrere på at oljeprisen vil holde seg oppe?

Finansredaksjonen Episode 4  

Monica Mælands 26 spørsmålstegn til DNB-styret. En gjeng har ikke brydd seg filla om DNB har hjulpet kunder å skjule formuer på Seychellene. Hvor mye olje får man får én krone?

Finansredaksjonen Episode  3  

Skatteparadisene driver en form for snyltervirksomhet, mener DNs Terje Erikstad. Hør «Finansredaksjonen» snakke om Panama-avsløringer – og om et brennhett boligmarked og et historisk lavt lønnsoppgjør.

Finansredaksjonen Episode 2  

Det er en "alles kamp mot alle" i oljemarkedet for tiden. Hva skjer da med oljeprisen? Hvor flinke har egentlig forvalterne har oljefondet vært, og hvorfor er det så viktig å se fondet etter i kortene?

Finansredaksjonen Episode 1  

Norges Bank varsler styringsrente ned mot null. Men kan renten også bli negativ?  Hva skjer da med boliglånsrentene? Finansredaksjonen og DNs børskommentator Thor Chr. Jensen ser dessuten nærmere på de konkurstruede offshoreselskapene og de mektige matvarekjedene.

0:00/0:00
Video player is in betaClose